sábado, 3 de mayo de 2008

Terra de Remences

Un any més, ja estem aquí amb el máxim punt de forma posible per gaudir d´aquesta gran ilustrissima que concentra l´elit del millor cicloturime.
Aquest any conto 10 routiers incrits, mes els no incrits farem una bona colla, i aixo dona caliu i alicient a la marxa, el saber que et trobarás a tots els companys per gaudir d´aquesta gran cita en la que cada escú donará el maxim que pogui, en funçio de l´estat de forma que tingui.Aquest any hi animat a molta gent del "B", fins i tot tindrem entre nosaltres als legendaris capitans "J" i Jossepe, pero amb la condició de que fesin els deures de entrenar , i més en Jossepe que vol fer la llarga i estem preparan un bon entreno, tan que pot ser doni la sorpresa a mes d´ún, ahir varem fer la volta a Gallifa i el tío esta que se surt, mol motivat, i aixó m´omple a mi tambe com company d´entrenos seu.
També tindrem la tan esperada reapariçió de l´Alfonso Torres,que vindrá amb moltes ganes de donar guerra a la penya mes competitiva.
Esperan que tots disfruteu d´aquesta gran festa cicloturista i pogueu superar els registres de l´edició anterior, us desitjo a tots una mol bona marxa.
Fins la propera cita, espero que sigui diumenge vinent a les 7.00h.
ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

1 comentario:

Lluis Ciclista dijo...

Kim, eres un chuparruedasss. Y encima haces segundo en una mierda de puerto com el Bordoi. Te dejamos ir para que llegases contento a casa y encima te dejas robar la cartera en una tachuela como el Bordoi, jua jua jua ...
La proxima vez que te pille te vas a enterar, ah! y no pienso darte ninguna glucosa, quiero ver como te consumes de sufrimiento que es lo q te gusta.



Es broma, yo siempre ayudo a un compañero y nunca lo dejare tirado.