sábado, 5 de abril de 2008

Silenci a la web... Tothom está entrenant

Aquesta setmana no tenim crónica de la marxa de Vilafranca, aixó no pot ser, sembla que no va deixar bon gust als participants d´aquesta gimcama que ens van preparar aquesta gent del penedés.Primer la matinada que ens varem fotra, deprés el caos organitzatiu, l´entrega de dorsals sembava la subasta del peix, el retrás de la sortida , on son els xips?, peró dintre de tot, aquesta primera cita ens va servir per posar a prova el nostre estat i ens va anar bastan bé a tots, que es lo important, inclos l´Oscar que no sabem lo que entrena, va fer un bon registre.No puc escriure una amplia redacció de com us va anar ja que per ferla tens d´anar en el pilot i una punxada en el km. 45, en les conilleres, em va deixar sense obció a enllaçar amb la grupeta dels Routiers, que anave una mica mes endevant del meu grup.El recorregut va ser mol maco, alguns trams es tenian de negociar amb molta cura, on Jo vaig punxar la carretera estava plena de pedretas, hi havien murs com la clásica de flandes, gravilla més andevant, on van caure molts, l´ ámbulancia anave plena, només faltava que ens posesim el pave caracteristic de les clásiques belgas,pero el ciclisme es un aixó un esport dur, tens de superarlo tot, l´experiencia es molt important.La pujada de les Ventoses es maquissima, puja serpenteixant la montanya amb una amplia visió tan dels grups de devant com dels de darrera, idoni per plantejarte un atac i veure si a tingut efecte en el grup perseguidor.El Montmeny era d´un asfalt enganxos i ondulat de les rels dels abres, sense vistes i bastan lleig, el pas per Santes Creus mol maco , pero just després masas cotxes dels domingueros aparcats ocupant la calçada fent perillosa la seva travesía. Només quedaban l´alt de la Torreta i pujar altre cop font rubio, el vent començave a bufar amb força i baixan donave lateralment provocan abanics mol perillosos a l´hora de fer adelantaments o rellevar.Arrivada a meta, prova superada, el meu crono marcava 4,58, tenin en compte el retard en la sortida i la punxada estic satisfet d´aquest primer test, a la Segarra-Solsones, més, fins la propera cita... ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

jaume!!!!!!, on cony t'as ficat avui?????

Hoy era el dia de salir con el A.
nada de mariconadas, todo el dia a bloque!!, imagina: 135km, a una media de mas de 28, y con mil puertos y repechos..., osea, terriblemente duro, pero eficaz al maximo como entreno para la segarra solosones , donde espero verte.

VUELVO A INSISTIR:-¡¡¡¡DONDE ESTA TOMAS,?????? SI LEES ESTO, ESCRIBE ALGO, QUE SEPAMOS TODOS DE TI,QUE EMPEZASTE A SALIR Y A ESTAR BIEN DE FORMA. Y DE GOLPE......???????

NO ESTARAS HACIENDO COMO ARMSTRONG??, QUE APARECE EN LA DAUPHINE, Y LUEGO AARASA EN EL TOUR??, ESPERO QUE AL MENOS VAYAS A LA QUEBRANTA, QUE ESTAS APUNTADO..., PERO SI CAMBIARAS DE IDEA, DALE LA INSCRIPCION AL ALFONSO, QUE DESDE QUE SE CERRARON, ME LLAMA EX-AMIGO, POR NO AVISARLE.

bueno, nos vemos en cervera el proximo domingo. y espero sacaros tiempo a todos..., bueno mejor me callo, que luego quedo mal.(pero si me encuentro bien, vais a sufrir para rodar a mi lado, os lo aseguro).

kim .(l'enfant terible)