miércoles, 16 de abril de 2008

La receta mágica

Per afrontar amb éxit una marxa cal tenir en compte tres aspectes importants: entreno, experiencia i trobarte amb bona colaboraçió, si et falta algún d´aquets tres ingredients pateixes per fer un bon registre.
En aquesta ediçió 2008 de la Segarra-Solsonés vaig anar amb molta confiança creien que amb els km. acumulats faria un bon registre, ja que entre setmana no habia tocat la bici de carretera, només vaig tenir temps de sortir un parell de tardes amb la montan-bike i vaig trobar a faltar una tiradeta llarga com la que vaig fer avans de la terra del vi i cava que varem entrenar anan a Castelltersol entre setmana, no obstan estic satisfet del meus 5,39, l´any passat vaig fer 6,15 amb pajaron inclós tiran d´en Kim.
L´experiencia de ja haverla fet i coneixer el perfil de la marxa et dona molta confiança, saps els errors comessos en l´ediçió anterior i no caus en la trampa de tornar a repetirlos.
En el meu grup no vaig tenir molta colaboraçió pujan,al contrari de l´any passat que si la vaig tindre, de fet vaig fer de gregari tota l´estona marcan un ritmet que ja li anave bé a tothom ja que ningú entrava al relleu, pero lo més important era crear un bon grupet per afrontar els 40 km. ultims contra el vent, els vaig mentalitzar de que era mol important crear una bona grupeta i entrar tots a rellevar i va funcionar de maravella, pasada la primera baixada contra el vent vam neutralitçar grupets que s´anaven afeixin al nostre,en un d´aquets grupets anave el nostre estimat routier J.Camps que li va anar de maravella, ja que amb la colaboraçió que ell portabe s´havia fet un fart de rellevar , es va enganxar com una lapa al nostre grup, varem fer el reste de la marxa junts, donan els relleus com a bons gregaris-routiers, sens va veure devant donan els corresponens relleus,endevant i força routiers,! si senyor!, des d´aqui !bravo Joan! feliçitats per el teu podi, t´ho mereixes company, i a sobre vas entrar devant meu, que en el últim repechonet a meta hem vaig entretindre menjan l´ultima barreta que hem quedaba.
Al arrivar a meta en Paco i L´enfant terrible amb una cara de satisfaçió per arrivar només a 15 de il "doctore-Paco-Rossi",licenciat en els arts de la bici, amb 5,06 excelent registre, feliçitats!.
Passat una estona va arrivar en Jordi, mol sencer, llástima de la punxada noi o sino...Per últim va arrivar en Tomás bastan tocat, pero el tío es ja un legendari de les marxes,chapeau per ell també.
Fins al propera cita, ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

6 comentarios:

Paco_01 dijo...

Jaume, estimat, la bici es un arte y la vida dicen que un tango.
Tu tambien dominas: 5:39 no están nada mal. Ahora solo faltaría que dijeras que la noche anterior estuviste hasta las tantas en el Texas bailando un rock and roll.

Javier Lara dijo...

Bueno Kim estoy deseoso de leer como te ha ido hoy, supongo que habras recibido una clase gratuita de natacion ¿no? a ver si ahora te vas a dedicar al triathlon.
Recuerdo aquello que dijiste del sabio chino... los que saben no hablan.... pues parece que nadie responde (verbalmente)a tus veladas amenazas de sufrimiento y dolor. ¿será que todos saben mucho? o talvez ¿sera que los tienes acojonados?
Sea como sea el domingo, si el tiempo lo permite, la fiesta esta asegurada, ahora que " por el momento" no seré yo el que apueste por un caballo ganador.
Como dijo Paco hagan juego señores.

Anónimo dijo...

caladito caladito, y con un dolor apocaliptico en las piernas,he llegado a casa hoy,pero mi plan de entreno fulminante no se para por una tormenta. Habia planeado hacer 123km, premia-Tossa-Premia. y asi lo he hecho. LA BICI ME HA QUEDADO SUPER LIMPIA!!! PERO HAY UNA COSA QUE ME TIENE MOSQUEADO, me estoy acostumbrando demasiado al dolor, espero no trastocarme del todo, y no acabar pidiendoos que me pegueis para sentir placer.

en fin, entreno de hoy: 123km, a una media de 29,1km/h bajo la lluvia. ¡¡¡Y OS JURO QUE HABIA MOMENTOS QUE EMULANDO A GENE KELLY,CANTABA BAJO LA LLUVIA...I'M SINGING IN THE RAIN,JUST SINGING IN THE RAIN!!!!

el domingo es casi seguro que llovera, pero no me preocupa,ya habra mas dias.

l'enfant terrible KIM

Anónimo dijo...

Les nits anteriors a les marxes m´hi pres per norma no sortir al country, sería massa ja, peró el diumenge quan vaig arrivar a les 17 hores de la marxa de cervera i com no vaig treure a la "santa" la nit anterior, amb dos collons li vaig dir: nena!, posat les camperes que anem al texas a ballar, unaltre sudadeta, s´ha de cumplir amb tot, mentre el cos aguanti.
Per cert us comunico que no aniré a la marxa de conques, ja que ting actuaçió la nit anterior al texas i no puc faltar o la parenta hem fot al carrer i es busca un nou vaquer.
Fins a la propera cita...FOREVER ROUTIERS.

Anónimo dijo...

lastima Jaumet, me hubiera gustado que vinieras, eres uno de los routier mas carismatico y autentico, pero para un verdadero vaquero,comprendo,que lo primero sean sus vacas....(de bon rotllo eh)(esque me has puesto el chiste misogino a "guevo")

yo por mi parte si que ire, si el clima lo permite, estoy en un buen momento de forma,y hay que aprovechar. esta vez me pongo como meta, llegar a "idem" con el cap de files, y si puedo....ZAS!!!! SE LA ENDIÑO EN LA RECTA FINAL AL SPRINT(con todo el respeto).Osea Paco, tendre que usar una excelente estrategia,para estar en todo momento en el mismo grupo que tu,y si consigo coronar el ultimo puerto superando las rampas del 17% a tu rueda, estara hecho.(suerte)

l'enfant terrrible

Anónimo dijo...

este mensage es para j.mengual:
aqui tienes mi numero,687 27 16 67.

si te animas a entrenar conmigo no te arrepentiras, te aseguro que te ayudare a quitarte esa asquerosa barriga que tanto te ha costado redondear. El jueves es un dia que salgo mas "light",.
En su dia, tus consejos me fueron muy bien,y te lo agradezco,Ahora me gustaria devolverte la moneda,.animate, y con tu clase,y 9kg. menos,daras que hablar. ademas, mientras rodamos,te ire labando el cerebro,para que te alimentes correctamente, como hago con "alfonsito".Porque aunque no lo parezca, en el fondo,l'enfant terrible es un altruista.

ah!!, hoy domingo 20 abril 2008,he quedado tercero en la ascension a santa fe,detras de Paco,Luis a 1 minuto aprox,y yo a unos 4 min.