martes, 5 de mayo de 2009

Preparats per l'asalt a Remences

Tothom cap a St. Esteve d´en Bas aquet proper diumenge, segur que l´espectacle routier está asegurat amb el cartell de luxe que veig d´inscrits.
Fins i tot hi aconseguit que s´apuntin d´última hora dos mes del B, que faran la curta mes bracons, anar a remences i no pujar bracons es com si no anesis, quin port mes auténtic companys, la seva duresa es comparable a molts ports mitics, es un repte que tot ciclista hauria de probar.
Aquest any l´objectiu es ferla en sis hores per poguer fer l´or tan desitjat, les ganes i els deures estan ahí.
Aquest cap de setmana hi rodat força, amb el mestre Angulo al fang divendres, que ens varem maxacar, no se li pot convidar i dir-li que te machaco ni en broma, vaya sortideta que hem va fer quan va agafar ell l´inciativa a Cabrils, després d´haver pujat ja un parell de ports, brutal, pero super satisfet, i sota aquella pluja fineta que et dona mes morbo, vam arrivar enfangats d´alt a baix com dos crios.
Dissabte, tirada llarga de 150 kms., amb A.Tomas, Carlos, Miguel, que va aguantar com un campió, fins a tossa, saltan després per el terranegra cap a Llagostera i tornada amb paradeta a cal coix per fer el merescut avituallament.
Diumenge,90 kms. amb els B, per relacsar una mica, si surto dissabte nit ni en broma em presento amb els A, em machaqueu, encara que tiran devant amb els B també treballes, darrera a vegades m´aburreixo quan el ritme es de romeria, els obligo a anar a més per gaudir de la sortida, es cagan amb mi pero en els fons disfruten.
Avui dilluns noto l´acumulació dels kms. i el bailoteo a les cames, cal descansar i relaxarse, massa tralla no es bó que els vells rokers encara que no moren mai s´han de cuidar. Bueno companys bona marxa a tots i a disfrutar que l´espectacle comença. SALUT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

9 comentarios:

Jordi Pons dijo...

Aquest silenci fa veure la concentració que hi ha.
Quins nervis; ho farem bé, plourà, ai ai ai, que semblem novatillos!!!!!

jordi

Anónimo dijo...

El titular de la cronica es PREPARATS PER L´ASALT A REMENCES, em vaig menjar una A després de la L´, pero ja s´enten.
Per anar a la marxa desde Premiá no se si es millor anar per Granollers, que ja esta oberta la variant i agafar el tunel de Bracons a Torelló o per Santa Coloma de Farnés, algu ens pot informar per on es va més rápid i comode?.

Jordi Pons dijo...

amb el túnel de bracons obert diria que és més ràpid per allà, però no hi he pujat mai encara després de l'obertura del túnel. Així que toca fer experiments. com a mínim per bracons no pagués peatges em sembla.

jordi

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Nos vemos en la saluida, y eso de 6horas es de maricones, en menos se ha de hacer.

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

NOTA MUY IMPORTANTE PARA MÍ.
Los que van a la Quebranta, como yo este año no voy, y tengo de cada año reservado dentro de sabiñanigo una habitación doble en el Hotel Virginia, dentro del pueblo y muy guapo.
Y para no perderla y seguir teniendola estoy dispuesto si a alguien le interesa a pagar la mitad.
El coste total son 140 por persona x 2 = 280 euros con desayuno y spá.
y por 140 euros, lo tiene de put....
Me urge saber algo porque me están apretando del hpotel, sino me quedo sin ella.

jaume porta dijo...

Cony Mengual si que estas fort, m´alegro, pero deixam que et recordi que aquesta marxa no es una carrera de veterans, has de regular molt, el teu últim registre es remonta al any 2007, vas entrar darrera meu en 6,27 bona sort i regula company, no sigui que t´agafi la pájara al condreu, recordes?... SALUT I FORÇA ROUTIERS.

ALBERTO dijo...

JOAN,

Respecte a l´habitació de Sabiñánigo, a mi m´interesa
(ja t´ho vaig comentar, te´n recordes ?).
De totes maneres vull saber 2 coses:

És per a 2 persones? i l´altra, és per 1 nit ó 2 nits?

Ens veiem a la Terra de Remences.
Força ROUTIERS !!

ALBERTO.

Anónimo dijo...

Avui hi sortit a fer els últims deures avans d´afrontar la cita de diumenge, a Vilssar hi coincidit amb A.Torres, arrosega uns problemes fisics que no li han permes entrenar gaire, de fet se li nota, no el coneixia per darrera fins que m´hi apropat, el seu cos ha aumentat uns kilets, pero estará a la graella de sortida per fer la curta mes bracons. Ens hem fet l´entreno junts, amb ell li anat de perlas perque ha forçat una mica mes, el meu objectiu era fer uma mitcha de 29, tot sol, en les tres hores d´entreno pujant per San Pol, collsacreu, i de tornada el bordoi i cap a casa, l´objectiu complert, mitcha de 29 clavada, tenin en compte que en les rectes no hi deixat tirar devant a l´Alfons perque no forces i la tornada amb vent de cara no esta malament, aquesta mitcha es la que ting que fer diumenge per fer la remences en sis hores, clar depen dels companys rodadors que em trobi que treballin els relleus.
L´Alfons pujant es el de sempre, esprintan en els finals de port, esperem que es recuperi aviat dels seus problemes fisics perque ja tenim aqui cites importants, ENDEVANT I FORÇA ALFONS "TSUNAMI" TORRES, es troban a faltar els teus demarratxes per coronar.

Anónimo dijo...

Sembla que es repeteix l´historia de l´any passat, pronóstic de ruixats diversos a partir de mitg mati, cal portar per si plou roba apropiada ja que en les baixades si vas moll de roba la sensaçió termica es desagradable, pases fret i no baixes amb soltura, espero que no sigui com la que ens va caure l´any passat baixant l´ultim port a olot, precaucio a les baixades, lo mes important arrivar sense incidents, bona sort a tots. FORÇA ROUTIERS.