lunes, 25 de mayo de 2009

Amb els B al complert

Avui tocabe rodar amb els meus companys del B, tenia moltes historietes per explicarlis, la meva remences, la pujada al Turó amb els A i els cracs fondistes, ja feia tres diumenges que no asistía amb ells a la cita i podien penalitzarme.Excelent participaçió la d´avui: Josepe, jj, angel d´alella, Pau, Toni, santi i el que suscriu J.Porta.
La jornada començave mogudeta amb trucada del Angel d´alella , no li deixaven pasar per la nacional direccio Premia, estave tallada al transit per la triatlo, tocave anar a buscarlo a Alella per el cami del mitch, comencem la gimcama d´avui enfilan carretera de premia de dalt i el nostre capi jj que sens perd, l´esperem a Alella i no apareix, dons comencem a enfilar cap a font de cera, ja sap on anem a esmorzar, ell va al seu ritme, la pujada estave plagada de rodadors que eren desviats a la nacional cap amunt, batalletes ja d´entrada amb diferents grups, ha estat força animada la primera dificultat de la jornada, els routiers han donat la talla de valent, marcan el ritme d´ascensió fins adalt.
La ruta d´avui ha estat improvisada per la carretera de valderiolf continuan pujant el corró per marata i baixan per samalus fins a cardedeu on hem fet el nostre ritual esmorzar a peu del collet, a les moreres, ja portavem els primers 50 kms. de recorregut.Ja de tornada hem allargat una mica per el parpers on l´angel ha continuat carretera de la roca i el reste cap a premia per argentona i cami del mitch, completan la jornada amb la birreta de rigor al Triana.
Des d´aqui els companys del B desitjen a la familia del nostre cap de files Paco una rápida recuperació del Sergi i tornada a la normalitat.Fins a la propera cita... SALUT I FORÇA ROUTIERS

35 comentarios:

Lluis Ciclista dijo...

Gracias Jaume 600: gracias a vosotros he vuelto a recuperara mi estado de forma e incluso la he superado y si afino un poco (me quito lastre je je je) puedo mejorar un poco mas. Siempre lo digo y lo diré sois unos preparadores de primera, no me dais respiro en las subidas, en las bajadas y en el llano. Los que me conocéis sabéis que me gusta ir delante, es como una droga para mi. Pero lo que mas me motiva es volver a salir con vosotros, cada fin de semana...
Paco, Guillermo, Jaume 600, Joan C., Joan P., Alberto, Jordi, Alfonso, Javi, Mengui... sois unos putos cracks !!!!!

Lluis Ciclista dijo...

Perdon Cowboy - Jaume P.

Jordi Pons dijo...

Luis, no has d'agrair res, sortim perquè ens ho passem bé i perquè ens agrada patir a roda teva.
Pel que fa a mi, ahir em vaig adormir, i la mandra de llevar-me amb presses, combinat amb el fet que a les 18h agafava un vol cap a Italia (ei vaig volar amb corredors del lampre i liquigas...), i el fet que he perdut una mica la motivació al no poder anar a la dolomites, doncs va fer que ahir no acabes sortint.
Pero cada cop que veig la bici em pica l'ullet així que trannquils que com l'au fenix reneixaré de les meves cendres, encara que sigui cremat...
apa, records des d'italia...

Lluis Ciclista dijo...

Te entiendo Jordi, es una putada que no puedas ir a la Maratona. Un gran escalador dijo una frase de las que se te quedan grabadas y fue: las montañas siempre estarán allí no se moverán, estarán esperando. Este alpinista tuvo que salir pitando de una ascensión ya que su vida corría peligro. Este no es tu caso, pero tendrás tu ocasión de hacer esta marcha
Anímate el domingo se hecho a faltar a mas de uno…

Jaume Porta dijo...

Quin etapon ens ha brindat avui Sastre en l´ultim port de l´etapa reina del giro, a lo alp d´huez de l´any passat, atacan amb convicció e inteligencia, a lo valent, deixant clavats als rivals, es coloca tercer a la general a falta de dos etapas amb final en alt i una crono, ha posat en jaque a la penya, no us perdeu el que resta de giro, emocionant de veritat, estic segur que com a minim fará podi, sino guanya.
ENDEVANT I FORÇA SASTRE, TU POTS.

Lluis Ciclista dijo...

No es una crítica, a este blog le hacen falta redactores. Siempre escribimos los mismos. Seria interesante otros puntos de vista. Seguro que incluso las crónicas son mejores o mas interesantes que las mías que ya empiezan a ser un autentico coñazo (jua jua que si rodillito, que si patatin patatan).

Toni dijo...

Hola routiers, he colgado unas cuantas fotos del día del Turó, si clicais encima las podreis ver en tamaño grande.
Saludos y ánimos, que teneis la QH a la vuelta de la esquina.

JAUME PORTA dijo...

Aquest any...també
Ja ho ting decidit, la bonaigua en la seva 10 edició será el meu próxim repte. Amb 187 kms. de recorregut i 3ooo metres de desnivell acumulat, pujant per el vesant clasic a vora del noguera pallaresa, per on ting mols bons records de la meva época d´ esports d´aventura, conec mol be la zona i aixó em motiva més.
La vall d´aran té un paisatge fantastic, vui afeixir aquesta marxa en el meu palmares cicloturista, l´any passat em vaig quedar amb les ganes d´anar-hi, el temps no estava del tot clar i la carretera baixant cap a Esterri d´Aneu estava en obres, m´esperaven els meus grans amics de la Pobla i no vaig anar-hi, aquest any no els fallaré.
Si algú es vol apuntar encara es a temps, sortirem a les 5,30 de la matinada del día 6 de juny, dissabte, la marxa surt a les 8,30h. de la Pobla de Segur
Tornada el mateix día a la tarda tranquilament cap a Premia. ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.

Lluis Ciclista dijo...

Q lastima Cowboy la Bonaigua coincide con el cumpleaños de mi hijo Adrià

600 dijo...

Jaume Porta...igual m´apunto amb tu a fer la Bonaigua
Estarem en contacte

jaume porta dijo...

El meu movil 637476763, aquest cap de setmana aprofitan que dilluns es festa marxo amb la famili i no ens veurem, si algú es decideix d´anar a la bonaigua que em truqui i organitzem al safari, ting tres places en el meu carro, anims routieromans, necesiteu kms. per la quebranta, us aseguro que aquesta marxa et posa el puntet idoni per afrontarla. FELICITATS A TOTS, AQUEST ANY... SI, COMPANYS: COPA, LLIGA I CHAMPIONS. SALUT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta

kimet dijo...

esta tarde sabré si tengo que tocar o no el sabado 6 de junio,si es que no,te llamo ,y me apunto.

Anónimo dijo...

Cony kime.t., a que se debe tu cambio de apodo, con lo bien que te encajaba lo de l´enfant terrible, ahora nadie te reconocerá por el nuevo apodo, aunque dice algo de Tí, a ese lado oscuro de tu mente hay que darle luz propia. FOREVER ROUTIERS.

Anónimo dijo...

Unaltre victoria sobrada d´etapa de Sastre en el giro, llástima que la pujada al Vesubi no sigues mes llarga perque estaria en el podi segur, esperem a lo que resta, pero será mol dificil retallar 59s. a Pelizotti, de tota manera excelent paper del Abulense, als seus trenta i tantos anys está pasan per la millor etapa de la seva carrera esportiva. FELICITATS COMPANY.

Paco_01 dijo...

Hola companys, Sergi está ya en casa donde tiene que seguir con la medicación. La recuperación es lenta pero va bien. La semana que viene quiere presentarse a algunos exámenes de final de curso.
Hoy no sé si saldré el domingo, aunque si sé que me gustaría poder salir y disfrutar de vuestra compañía y de la bicicleta con la misma plenitud de siempre.
Mañana confirmaré. Un abrazo.

600 dijo...

m´han alegro moltissim d la recuperació d´en Sergi
demà teòricament q es fà ???

kimet dijo...

mañana a las 7:00h en la tienda,a mi me da tiempo de hacer unos 70 km.

Lluis Ciclista dijo...

Paco: me alegro muchísimo que Sergi evolucione bien, pienso mucho en él. Ahora necesita tener a toda su familia y amigos apoyándole.
Te estaremos esperando, tomate tu tiempo…

kimet dijo...

me alegra ver que todo va a mejor,yo por mi parte,sigo haciendo camino.No os preocupeis los que no podeis entrenar mucho,ya hago yo kmtrs. por vosotros.
que bonito dia soleado y fresco hacia hoy en sant feliu de guixols.

Kim

Anónimo dijo...

Jaume,has visto el perfil de la bonaigua????

los primeros 80 km. son de subida!!!

nos vemos el sabado a las 5:15 am.

KIM

Anónimo dijo...

Aquest any la bonaigua es fa en sentit contrari al que es feia, diuen que no es tan dur encara que els primers 80 piquin cap adalt, els porcentatges son mes suaus que per l´altra vesant, passat la bonaigua es tot practicament baixar fins a l´ultim port Perves per el cantó suau, tot i aixi els routiers no s´ arrugan per rés, esperem que els temps no es toqui els collons, es preveuen ruxats per el cap de setmana, divendres ultimem detalls del safari cap el pallars.ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.

Mercè dijo...

Hola, routiers!
El Jordi i jo també serem a la Bonaigua. Pujarem divendres (ja tenim hotel) i si no hi ha cap entrebanc, espero que us pugueu trobar a la línia de sortida. Jo us veuré a la línia d'arribada. Encara no sé si fer el port de la Bonaigua pel mateix sentit que vosaltres o el de Perbes en sentit contrari. Tot depèn de la logística que organitzem amb el Jordi.
Apa, a veure si el temps ens respecte i ens veiem al poble del Puyol!

Mercè

XAVI dijo...

Jaume et descuides la pujada al tunel, es curteta 5 o 6 kilometres,
pero si heu pujat la bonaigua a blok es notaran. Percert la bonaigua per Esterri es carretera nova, si paseu per aqui es una mica mes curta pero hi ha alguna rampa mes dura que abans.

XAVI

Paco_01 dijo...

Ayer empecé a entrenar. Confirmado el pronóstico y con Sergi saliendo del brote, poco a poco, pero recuperando, le está poniedo coj.. para no perder el curso, espero poder estar en la salida de la QH. Quedan 15 dias.
La Bonaigua me iría bien, pero se corre en sábado y no puedo ir.
Suerte y pasadlo bien.

Lluis Ciclista dijo...

babiEstupenda noticia Paco. Si quieres el sábado podemos retomar nuestra salida típica del tres Turons y el domingo lo que tu decidas… necesitamos al jefe

Anónimo dijo...

fantastico,no podia imaginarme la quebranta sin ti Eddie,la putada es que Alfonso no va a poder ir,con lo que le costó apuntarse.

ya me pasaré a verte por la tienda la semana proxima,y ultimamos planes.

salut!! i força a les cames.

KIM

Paco_01 dijo...

Luis, ayer en los rodillos no me bajé de milagro. Me duele todo.
He estado casi un mes parado.
Se que estais esperando volver a la "normalidad", yo también. Pero si quiero ir a la QH con un mínimo de garantías tengo que tomármelo con calma y entrenar más que nunca por sensaciones. Cuento con los dos domingos que quedan para hacer kilometradas, pero a mi ritmo.
En principio haré las salidas programadas.
Los sábados, hasta despues de la QH no cuentes conmigo.

Paco_01 dijo...

Vale Kim, que le pasa a Alfonso ?
Y tu blog, que ha pasado?

Lluis Ciclista dijo...

Paco: el domingo que viene toca la etapa reina. Con casi 200 Km y 3.500 m asc. El año pasado pille un globo en Les Estenalles jua jua . Espero que este domingo la asistencia sea mejor que el finde pasado, para esta etapa necesitaremos el pelotón Routier al completo

Anónimo dijo...

bien,contaré lo sucedido con mi blog:

Le doy un respiro temporal,hoy por hoy,prefiero centrarme en el ciclismo en su practica,y dejar mis indagaciones filosoficas,y mi multipersonalidad caotica,para más adelante.

Mañana, finalmente,no iré a la bonaigua,mi cuerpo me pide descanso,y teniendo en cuenta las previsiones casi seguras de lluvia en la zona...pues eso,saldré el domingo a rodar con vosotros hasta la cima del collsacreu,y daré media vuelta,a las 12:00h tengo una boda en canet.
Si se sale a las 6:30h de la tienda,como indica el calendario,me da tiempo de sobras.

KIM

Paco_01 dijo...

Como la mayoría de cosas, un blog tambien tiene letra pequeña que, al momento de crearlo, generalmente no vés. Y si llegas a leerla, la euforia y la motivación del momento, la hacen invisible a tus ojos.
“Yo soy yo y mi circunstancia”. Es la única licencia filosófica que me voy a permitir por si peligra la motivación, estando como estamos a punto de entrar en la rampa de lanzamiento de la QH.
Mantengo el enlace para cuando te vuelva la euforia.
E.T. Nos vemos el d. d.m a las 6:30

600 dijo...

Diumengue no podré estar tampoc amb vusaltres...tinc un stage amb els d la feina
peró intentaré fer uns 200/250 kms el cap d setmana
Jaume cowboy...tampoc vindré a la Pobla ja q tot sembla q casi segur q ens mollerem
ens veiem el pròxim cap d setmana...

Anónimo dijo...

ok Paco,hasta el domingo pues.

es un inconveniente no poder hacer las super salidas de pasado mañana y el domingo proximo con vosotros,pero me desahogo pegandome la kilometrada los lunes.

E.T.

Jordi Pons dijo...

Avui m'he llevat a les 6h a la pobleta de bellvei, a 13km de la pobla. El cel era amenaçador, i com que no estava inscrit, he preferit quedar-me al llit i fer una sortideta amb la mercè. Ens hem acabat mullant, així que us podeu imaginar els pobres desgraciats de la marxa. Fer la bonaigua i el tunel plovent i amb fred (uns 12º), sobretot a les baixades, no és agradable.
No he pogut veure si el Jaume corria per allà mentre m'anava creuant ciclistes amb el cotxe, així que ja diràs si ets el valent de la colla o al final has posat seny.
Demà no ens veurem, però a veure si per la propera setmana si que ens veiem.

jordi

Jaume Porta dijo...

Al final vaig posar seny Jordi, després de veure divendres la meteo amb plujes segures per la zona vaig desistir d´anar-hi, em quedo amb les ganes de fer la bonaigua, unaltre any será, que hi farem.