miércoles, 23 de septiembre de 2009

Salida conjunta routier A & B

Salida 27 de septiembre

Recorrido:

Premià - Sant Pol - Collsacreu - Llinàs - Cánoves
Cardedeu - Orrius - Premià

Salida: 8:00 h

Distancia: 104 Km.
Tiempo : 3:26 h
V. Media: 30,1 Km/h
Climat. : Soleado, viento contra/racheado

Dificultades:
Collsacreu por Arenys, Orrius por La Roca

Asistentes:
Kimet, Alberto, Martí, Alfonso, Jaume Porta, Jordi, Paco.

La película de...:

Jaume Porta - SORTIDA DE ROUTIERS COMPARTIDA
Avui sortiem de Premia compartin els primers kilometres els A i els B fins a Mataró, on els dos grups han agafat diferents rutes, en total 15 routiers, bona participacio a pesar de les ausencies en el A, els B anaven al complert, i es que aixó d´esmorzar enganxa molt companys.
Els A agafavem direció Sant Pol on ens esperave la primera dificultad de la jornnada, pujar per sant Iscle en direccio collsacreu, ja en les primeres rampes el ritme era bastan alt, Paco que posa la directa i em poso devant per mantenir un ritme mes light pero no hi ha manera em tornan a rebasar, volian mes ritme, dons toca enganxarse a roda, es massa aviat per quedarte, buf, sort del semafor pasat Sant iscle perque per darrera començaven a despenxarse gent, la rampeta del primer poble ja es feia a sac.
Contiuem enfilan amunt i es posa L´Albert de gregari, quina marxeta mes guai, no notabes la fresqueta que feia pujant per el costat de la riera, els cosos ja agafaven temperatura, aumentan una mica el ritme i començes a patir per seguir roda pero se supera,pero el ciclisme esta fet per patidors, ara em toca a mi una estoneta, i unaltre cop Paco fins al desvio d´Arenys de Munt, per darrera ja s´havia obert un petit forat al grup perseguidor, falta la segona part de la pujada, seguin el trenet ja començave a patir per seguir roda i es comença a formar el grup de devant, Paco i Kim s´escapen, per darrera L´albert que em fa de gregari, aguanto una mica pero aquet esta fort, deunido com puja, toca regular i fer la meva pujada, per postres adalt l´Alfons que em fa un demarratxe in extremis i em rebasa a l´ultima recta, per darrera a pocs metres arriva Jordi tancan el grup, fantástica pujada.
L´Albert ens deixa, el reste continuem direccio Sant Antoni de Vilamajor, poble on esmorsave el B i el meu destí, parada i fonda, continuo amb els A fins a Samalus i enganxo amb els B per anar a esmorzar, l´orrius pot esperar,ja us deixo que us el disputeu sense mi, de fet L´Alfons en diu que ell torna per Parpers, ja en te prou, despres del seu paron de tres mesos li falten kilometres.
Ja a taula, els 9 routiers B disputanse els callos, la butifarra, cansalada amb mongetes, sepia , vinillo, cafes, fantástica germanor, aqui tothom s´enten, ningú rundina, de tornada cap a Premia els pedals anaven sols, encara ens quedaven cartuxos disputan la pujada al parpers, i per l´autovia el vent a favor, a sac, ens hem presentat a Premia en en un tres i no res, ens esperave la clareta de rigor al triana per completar la jornada, aixo que no falti, i fins a la propera cita, compartida entre tots, els A i els B, si la estrategia m´ho permet es clar.
ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.

Kimet -
-En collsacreu Paco ha puesto un ritmo infernal desde pie de puerto(22/23/24/25 km/h),aguanto hasta la mitad,y me voy quedando pero sin dejar de verlo en ningun momento,en la ultima curva antes de la recta final aun lo veia,pero sin fuerza para cojerlo ni mucho menos,tras de mi llegaria Alberto a unos 50 segundos,seguido de alfonso,e imediatamente despues Jordi y Jaume Porta. Camino de Sant mus he tirado un rato del grupo,pero suave,para no desgastarme y que todos fueran comodos,y asi acabar la etapa sin agobios,pero al llegar al cruce parpers/la roca,Alfonso y Jordi han tirado hacia el parpers,quedandome a solas con Super Paco.,Dios!!!como ha empezado la ascension al orrius!!!!,a 17 km//h en la recta inicial,para despues de la primera curva acelerar a 19-20 km/h,he aguantado todo lo que he podido pero antes del km 2. me he quedado muy atras,he intentado regular,y he empezado a encontrarme mejor,subiendo a ritmo;16 km/h constante,con el 34*23.Al coronar he visto a Paco sudando y resoplando,buena señal,no me habrá sacado demasiado...y se ha esforzado a tope.y como de costumbre,lo que quedaba a 50 km/h de media...jajaja.En definitiva,buenas sensaciones y diversion de la buena.

Merce - Cap de setmana intens
Això és el que ha estat! Entre una cosa i l'altra, no hem parat! Dissabte vam deixar les bicicletes aparcades per anar d'excursió a la vall del río Vero. És a la província d'Osca sortint de Barbastro. Vaje, com si anessiu a la Quebranta. Allà hi ha una petita vall que acaba al poble enmurallat d'Alquézar i hi ha unes quantes excursions que es poden fer que van vorejant el riu. Nosaltres hi vam anar en família i no vam fer res "heavy", però suficient per agafar gana. El Jordi, si no és en bicicleta, no hi ha manera que faci quatre quilòmetres!La sortida del diumenge, ja he llegit la vostra, la meva va ser força light per estirar les cames. Vaig agafar la de carretera i vaig anar a buscar el Jordi a Badalona. Ja fa unes quantes vegades que ho fem, i mira, dóna bo fer els últims quilòmetres acompanyat!Entre una cosa i l'altra, ja vam fer exercici, i ah! ahir a la nit, de concert a la plaça de la catedral!Apa, fins aviat!

-------------------------------------------------------------
Crónica:
Ya tenemos Campeón del Mundo. Por fín Cadel Evans el segundón de la década en un buen "golpe de teatro" se adjudicó una prueba de renombre. A cinco kms de la meta, en el grupo de escapados no entraba en los pronósticos, pero
jungando sus cartas mejor que nadie dejó a Cancellara el trabajo de eliminar a los favoritos mientras él libre de marca
daba el hachazo definitivo en el último repechón.
Grandeza y miseria del ciclismo. El más listo muchas veces se impone al más fuerte.
...Pero hay que estar ahí.



Un tercer puesto tal como iba la carrera es un fracaso sin paliativos para la selección, no así para Purito. El bronce sabe a triunfo y es un premio merecido a su categoría y profesionalidad. Felicidades campeón.

4 comentarios:

XAVI dijo...

Hola a tots
Per novembre tambe volem agafar la Mountain bike la Delia i jo abans de començar la temporada d´esqui de muntanya, defet a l´Octubre potser ja en farem una mica, sera el meu mes de descans despres de la duatlo de Nuria, ya començo a estar una mica saturat de tanta montanya.
Potser si surten la Merce i la Laia la Delia tambe vindria, ja anirem parlan.
XAVI

Jaume Porta dijo...

Aquest mati hem sortit a donar pedals i m´han comunicat la tragica noticia d´en Xavi Novell, m´ha posat la pell de gallina, era un gran cicloturista i extraordinaria persona, entran al seu blog et transmitia la seva pasió per la bici, quan sens aquestes coses et donan ganes de penxar la bici i dedicarte a unaltre esport que no comporti tan risc, la carretera esta mol perillosa, mols vehicles no respecten les normes, hem de procurar sortir en grup per fernos veure, tot i aixi hi ha mol fill de puta suelto al volant que ens volen fer fora de la carretera con sigui, no ho aconseguiran. Descansa en pau XAVI, ojala sigui donan pedals, que es la teva pasió, una abraçada ben forta a tota la familia i amics. ENDEVANT I FORÇA.

Ferran Vila dijo...

Estaba petao, no he podido venir. La seman que vien tempoco vendré, voy de espectador al IM de Calella, el 11 de octubre finiquito la temporda y en noviembre al ataque otra vez. Tengo ganas de montaña. Por cierto Martí si lees esto que sepas que se han ampliado plazas para Vilanova. Slaudos a todos.

kimet dijo...

comprendo