miércoles, 24 de junio de 2009

Baixant la coca

Avui ens hem citat per fer una sortideta light per baixar la coca de St.Joan, i lo que no es coca també, cal nateixar l´organisme de excesos i per aixó rés mes bo que una bona rodadeta en companyia dels fieres de sempre: J.Camps, Paco,Luiggi,Jaume600, kimet i el que suscriu aquesta crónica J.Porta.
En total 72 kms. a 30,5 de mitcha fent lo que s´anomena "la volta de Paco",que tans bons records li porten a Luiggi, que ens ha tornat a fer suar la coca de debó.
Enfilant ya desde Mataró la carretera de Mata ya portaven tots el plataco ficat, osigui que de sortideta ligth rés de rés, la forma que porten els que han fet la quebranta es nota en relació al reste, Paco tiran del grup amb el seu pedalar tipic arrosegant mols metres per pedalada, Jo necesitave mes agilitat plat de postre i cap amunt, pero dona igual amb lo que pugis si estas fort pujas amb lo que sigui.
Passat Torrenbó que comença un tram mes costa amunt se m´ha escapat el grup uns metres, Luiggi començave a tensar la corda per devant i no val a vadar, collons com costen de recuperar, pot ser que en el tram anterior i marcat un ritme massa alegre, buf! sort de la baixada posterior que m´hi empleat al maxim de lo contrari ja hi llepat.
Encara restave el collsacreu on els cuatre fieres anaven a disputarse el podi, valla inici pujant d´entrada, Luiggi tiran a sac i per darrere en 600, Paco i kimet intentan mantenir el ritme infernal, J.Camps i Jo veien els tiros per darrere, en Joan prefereix fer la seva pujada light i Jo a plat a intentar que no em treguin minutada les fieres, pujave a 18km/h., a lo lluny veig en Kimet que s´havia despenxat del grup de devant, fent la seva pujada, adalt corona holgadament luiggi, per darrere Paco i 600, que no perd comba.
De tornada cap a Premia baixant per Sant Pol i ja en la nacional J. Camps, que avui era el seu Sant, !Felicitats Joan! comença a fer de gregari del grup donan relleus, sempre es guarda bençina per las tornadas el tío, ja va bé per descans del reste que s´han exprimit avans.
Bueno companys, esperan amb impaciencia la meva propera cita, que em posaré les piles i us penso treure minutada Jo a vosaltres, si puc es clar, se que ho ting dificil pero sempre estaré ahi, amb la canya a punt, merçes a tots.
ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

3 comentarios:

Lluis Ciclista dijo...

Como… no había caído, MOLTES FELICITATS JOAN !

Lluis Ciclista dijo...

Cowboy: muy buena crónica!!! Menos mal que no vinieron Guillermo y Alberto, que si noooooo otra historia se hubiese escrito, jua jua juaaaa

Lluis Ciclista dijo...

Alberto !!!!: si lees el mensaje envíame un e.mail a luis.de-angulo@hotmail.com te enviare una invitación para que puedas ver mi blog. Tengo unas fotos muy divertidas del Portalet, estas hecho un crack de la fotogenia, jua juaa
Alertaaaa!!!! tambien tengo alguna foto de Guillermo