lunes, 8 de diciembre de 2008

Bona retrobada a l'asfalt

Avans de començar un endevant i força per el nostre "canibal-trencacadenes", que no sigui rés i et recuperis aviat, avui el pilot routier a fet els deures de sobres sense el mestre, pero s´ha trobat a faltar. La participaçió ha estat bona, Jordi i L´enfant els mes puntuals esperaven al reste que anave arrivan, els dos Jaumes, L´Albert, Xavier, J.Camps, mes endevant el Farré, una bona colla amb moltes ganes de rodar.
De sortida de Premia ens han adelantat tres mosqueters a un ritme bastan alt, Jaume 600 que anave devant s´enganxa a roda i Jo també m´enganxo, avui ting ganes, el reste no entran i es queden tallats, massa canya d´entrada, prefereixen calentar.
En el trio mosqueter hi havia un que anave mol fi , pero els altres dos quan pasaven al relleu es notave un baixon, es podien seguir sense problemes.
Esperan a veure si els nostres companys routiers es posaven a treballar per neutralitzar la fuga, veiem que si no parem o baixem el ritme no enganxan, i decidim esperar a Mataró.
Ja reagrupats continuem tranquils fins a Calella tots en bloc i pasan al relleu en funcio de les forces de cada escu, els dos repechons sense cap demarratxe important,tots a ritme, bueno el segon no tant, Jaume 600 ha tensat una mica la corda pero la resposta estaba a roda, L´enfant que no sel havia vist encara per devant passa a comandar el grup.
Ja de tornada tirabe de valent L´enfant devant fins que en Joan ha vist que l´estabem castigan massa, li relleva, pasan a continuacio Xavier i el reste, collonut , aixi m´agrada, tots a treballar, que al darrrera es per descansar una mica de la teva serie, no per dormirse, a excepcio dels que no estan tan en forma.
Em toca rellevar de nou i la meva serie s ´allarga massa , sera que vaig massa fort i esperan que em desgasti devant, dons aixeco peu i pasa l´enfant de nou, collons quina estravaba, quina absorçió de routiers, com em costa enganxar roda, realment m ´havia castigat massa devant.Arrivem a Mataro,¿quina mitxa portem?, perque no anavem parats, mes de 30 segur, en Jaume 600 diu que 31,5, no esta gens malament per ser la primera retrobada amb el asfalt, i es que no saben anar de passeig.
A Vilassar ens creuem amb Mengual, aquet si que semblave anar de passeig, amb el seu rigoros plan d´entreno.Eren les 10,05 h. i arrivabem a Premia, alguns volien fer fins a canyamars, per mi ja esta be, es l´hora d´esmorzar.
Fins a la propera cita, dissabte al Cambray, pero a tripear, després si voleu una de country per baixar el menjar i empalmem amb la bici... SALUT I FORÇA ROUTIERS
Jaume Porta

4 comentarios:

kimet dijo...

ayer hicisteis de mi un hombre feliz,que ganas tenia de rodar fuerte detrás de alguien,ya llevaba un mes y medio de sopor,pero de qualquier forma aun no es tiempo de coger la forma.Cuidaos mucho,que teneis que seguir haciendome feliz....jajajajajaja!!!!!

Lluis Ciclista dijo...

El domingo almorzando en el Basurero, hablamos de Ciclocross, de la carrera nevando en Hamme Zogge del Superprestigio. Y recordé el Cto. de España del 2003 que fue igual, la gente en el foro de solociclocross.com lo recuerda como la carrera más dura de su vida y así fue...

http://www.solociclocross.com/foro/ver.php?id=20548

Si entráis en mi blog podréis leer la crónica

Anónimo dijo...

Ese dicho de que las bicicletas son para el verano en ciclocros no existe, realmente se te pone la piel de gallina, se tiene que estar enganxadissimo para salir en esas condiciones.

kimet dijo...

ATENCION!!!!

INICIO DEL PLAZO DE INSCRIPCION QUEBRANTAHUESOS 2009

LUNES 16 FEBRERO A LAS 10:00H

teniendo en cuenta la fiebre cicloturista,quizá a las 15:00h del mismo dia 16 de febrero,ya este completa la lista.