viernes, 28 de noviembre de 2008

Salida 30.11.08

Ida:
Premia - La Poma - Cabrils - La Font Picant - Burriac - Argentona - Riera de Argentona -
Senda dels Bolets - Bosque de Gandalf – La Roca

Vuelta:
Cellecs – El Dolmen – Las Viñas – Cabrils - Premià

Consensuaremos el almuerzo en La Roca

Hora: 8:00 h

8 comentarios:

Rafel dijo...

Hola companys,
Ja he acabat la Copa Gironina. De fet queda una prova aquest diumenge a Bescanó però ja n'estic fart, tinc ganes de sortir a disfrutar amb els col.legues. Prou d'entrenaments i competi, vull sortir per plaer, donar-me canya quan vulgui i no quan donen la sortida.... De totes maneres n'estic molt satisfet. Si aneu a la pàgina WEB de la federació veureu que hi ha un Routier que ha quedat 6è del campionat i que fins i tot ha fet podi a Amer (tinc una copa molt maca que ho demostra, llàstima que l'hi hagin arrencat la placa). Les classificacions definitives sortiran aquest diumenge, però jo ja he puntuat les vuit proves que calien i el que em segueix està força lluny com perquè em pugui arrabassar el lloc.
En fi, que aquest diumenge surto amb vosaltres a donar-me canya quan el cos m'ho demani (si es que m'ho demana) sense cap mena d'obligació. Paco, a quina hora es fa de dia? no sé si podré sortir a les 7:30 d'Argentona...

Rafel

Paco_01 dijo...

Rafel debes estar que te sales, ya me gusta. Espero poder seguirte rueda...
El domingo puedes venir a la contra, o simplemente esperar. Pasaremos delante de tu casa. Lo suyo sería que vinieras por carretera y nos encontrásemos en la rotonda que entra a Cabrera. Nosotros cambiaremos la ruta para subir a la Font Picant por Cabrera y desde allí continuar el recorrido previsto.
Mas o menos 8:15 / 8:20.
Nos vemos, que me esperan para cenar.

Toni dijo...

Mañana si no llueve me apunto con vosotros, antes de que volvais a carretera quería salir al menos un día. No abuseis mucho de mí, a ver si aguanto la salida completa.
Hasta mañana.

Toni dijo...

Se me olvidaba, el segundo plato de la cena: Sepia y Dorada
Saludos

Anónimo dijo...

ayer salí un ratito con toni (el mecanico del B),fuimos hasta sant pol,y a la vuelta ,decidí hacer un poco más,y subir solito el parpers,(que frioooo,que vientooo!!)pero cuando ya estaba casi en casa,a la altura del mercat de la flor,se me parte el cable del cambio trasero a la altura de la maneta,y hasta casa con el piñon pequeño.
Paco, me pasaré mañana por la tienda a eso de las 19:00h,a ver si se puede arreglar en un plis,y si no, pues...tu dirás.

kimet

Toni dijo...

Ayer volví a matar el gusanillo de la bici con vosotros, tenía ganas de volver a sufrir el ritmo routier,es como una droga en la que siempre vuelves a caer,aunque en mi caso sea esporadicamente y con las fuerzas justas, siempre acabo disfrutando de la salida.A destacar, la bajada por el bosque de gandalf que fué de "adrenalina" pura, ni se notaba el frío que hacía,en total 54 km de disfrute por la montaña.
Hasta la próxima, saludos

Anónimo dijo...

Hola Routierómans, aquest diumenge passat em vaig quedar sobat i s´em va escapar el tren dels routiers.
Paco, anire amb la santa al sopar i de segons a escollir serán sepia i dorada.
Ahir vaig sortir a rodar una estona i a lo lluny vaig divisar un home de negre en solitari, a mida que ens anavem atansan era el nostre inconfusible Enfant Terrible,amb el seu rodar achapat caracteristic, em va fer ilusió despres de tan temps sense veurel, ens varem calentar una mica hasta el punt de que el que venia amb mi es va quedar, L´enfant em va posar a prova fent un apretón al que vaig haver de respondre, li continua anan la marxa i va fi esperan amb impaciencia tornarse a juntar amb el grup per Gener per donar guerra. Fins a la propera cita... SALUT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta.

Rafel dijo...

Aquest diumenge vaig disfrutar d'una sortida guapa de mountain-bike, i no va faltar la dosi de canya, eh Paco i Jaume? Amb els Routiers sempre hi ha algú disposat a fer-te patir. Paco, compta amb un single pel sopar: Orada al forn.

Rafel