martes, 4 de marzo de 2008

Els "B" amb bona companyia

Aquest diumenge els companys del "B" al complert, tenían la agradable sorpresa de la Beatriz de Orrius, excelent rodadora i que cada día va a més, com ens ho va demostrar tiran del grup quan li tocaba.
Sortida de Premia a les 8,30 amb una temperatura super agradable i amb ganes de rodar de debò.Després de la primera rotonda de Mataró on ens esperaven Beatriz i l´Antonio Tomas ens van avançar els ja coneguts "homes de negre" i començabe la marxeta wuai, vaig enganxarme darrera animan una mica als meus companys que també van enganxarse al ritme, per darrera els que no estan tan forts es quedaben ,fins que per sort el semáfor vermell de Mataró ens va reagrupar a tots de nou.Al final de Mataró s´acaba la marxeta ya que els "homes de negre" decideixen enfilar la carretera de Mata ,!quina llástima! ara que es començave a animar aixó. Seguim andevant a bon ritme fins al semafor avans d´Arenys que parem a esperar al "J",començem a veure moltes colles de harleys en direccio a Pineda on hi havia una concentraçió acollonant d´amants de les dues rodes, baixaven del nort , pujaben del sud , vinga motos i mes motos, espectacular la moguda.
Passat Malgrat el "J" agafa el desvio cap a Palafolls a fer la reserva de taula al Restaurant Solfina, no tenía ganes de fer la volta a Tordera, el reste a cumplir amb la ruta marcada.Vaig posarme a tirar devant marcan un bon ritme,ningú es queixave, dons andevant fins arrivar a Tordera que el nen del pallars s´ha quedat un xic despenxat i toca esperar.A les 10,20 h. arrivavem a Palafolls fent una mitja de 29 que no está gens malament,toca esmorzar en germanor i petar la xerradeta, animan a la gent per anar encara que només sigui a la Remences pero..., no sé, tret del Jossepe i Jo crec que res de res, es prenen d´altra manera la bici.
De tornada vam disfrutar de debó, tots en bloc , fins que els de C.C. Granollers ens pasen a Llavaneres i es perfilava un final d´etapa amb guerra, hem vaig infiltrar dintre del grup, ben colocat,per estar atent a tots els tirons fins que al final en la recta de Mataró vaig demarrar, el crono anave a 46 i mantenirlos es una pasada, si pots, pero com ja arrivavem a Mataró, el semafor vermell hem va vindre de perlas.Esperem als despenxats i continuem fins a Premia en bloc,parem a fer la cerveçeta al Triana i cada escu cap a casa seva, fins a la propera cita...ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

No hay comentarios: