lunes, 12 de noviembre de 2007

Primera sortida en BTT

El BTT es una especialitat completament diferent a la carretera, requereix un estat de forma, destresa, agilitat, sapiguer moure rápid i bé els desarrollos, posar bé el cos en els descensos i ser una mica llençat, tot aixó no s´apren en un día. Una bicicleta de carretera no requereix tanta tecnica i es més facil fer-se amb ella, una BTT segons al nivell que hi baixis es com un autentic pura sang, sino el montes bé et descabalga rápid.En aquesta primera sortida en grup en BTT, es va poguer veure qui va disfrutar i qui es va cagar en mi per el circuit tan exigen que vaig traçar,no era la meva intençio fer patir als que no estan tan bregats amb aquesta espeçialitat, pero aixo es lo que realment es BTT, lo altre es un passeig per la montanya.
No hi ha dubte que com entrenament es ideal per despres agafar agilitat, també es ideal per la temporada d´ivern ya que l´asfalt de les carreteres esta mes moll , per la comarca del Valles les baixades estan mol perilloses a primera hora del matí, en canvi la terra es mes noble i no et juga tantes males passades, la caiguda es mes suau, et tornes a aixecar i no et cremas la pell com al asfalt.Desitjo que la meva cronica animi una mica als rotieromans menys bregats i que aqui de lo que es tracte es de passarlo bé en aquesta gran familia de rodadors, la propera sortida la farem ya coneixen el nivell de tots els asistents i aixi disfrutarem tots plegats.
ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
Jaume Porta.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola.

El Domingo que viene me apunto a la salida. El Sabado correre la Copa Catalana de Ciclocross en Vilafranca del Penedes, espero que seais piadosos conmigo, ya que vendre seguramente tocadito.
Supongo que pararemos a almorzar ¿no?.
Saludos.
Luis De Angulo

Anónimo dijo...

Me estoy pensando si ir con vosotros el proximo Domingo, porque cuando yo voy en carretera elijo el grupo A , porque me gusta ir fuerte, pero en esto de la BTT como le decis lo bregaos, soy un pardillo y torpe cagao, por lo que no creo que sea conveniente sacrificar a todo un grupo porque otro(s)no este a la misma altura, me jodo y voy solo y si quiero algun dia seguiros o daros caña, me preparo primero y algun año podré decir la mia.
De todas maneras gracias por intentar ser conprensibles (sin risitas, jodios)
Joan Mengual

Anónimo dijo...

Cap problema:
El diumenge sortida a les 8,00 com es habitual, pujada a la muntanya en grup, una vegada reagrupats a dalt, ens dividim en dos grups per el descens,els canyeros per una banda i els lights per l´altra, punt de retrobada al St.Jordi d´Orrius a fotre els cargols amb el porronet de vi i el talladet i tornada en grup fins a Premia ben plens i tots contens, falta que el cap ens ho aprovi, total estem en temporada baixa i va bé cambiar el xip, mes d´un s´afeixirá.

Anónimo dijo...

Ei nois,
ja veig que continueu com sempre no perdonant-ne ni una!!!!
ja pateixo per quan torni la setmana que ve, que si puc sortir em fotreu una pallisa que no m'aixecaré del sofà!!!
El viatge és una passada, la Mercè i jo estem disfrutant com camells, però la bicicleta la tinc completament oblidada, ahir mateix li deia a la mercè si hauré d'instal·lar-me unes rodetes a la bici quan tornem, Paco en tens de rodetes?
Ja en tinc unes ganes de tornar-la a agafar que se'm fa difícil amb les ganes de continuar el viatge, no es pot tenir tot, ja ho diuen. Ara de segur que hauré fet un bon descans per a la temporada que ve. I com que hem caminat força espero no haver perdut molta forma...
Us demano pietat per la primera sortida amb temps perquè planegeu una sortida tranquila de domingueros.

Apa, des de Nova Zelanda Mercè i jordi