miércoles, 14 de diciembre de 2011

Salida 18 de diciembre

         
Carretera:
  
          Blanes


Recorrido:
Premià, Mataró, Calella, Blanes,
Malgrat, Mataró, Premià

Dificultad
     *
95 Kms.
Salida: 8:00

BTT:

Desde La Petanca:
Cabrils - Plaza los Pinos, Vigía, Los Palos,
Can Bruguera, Trialera los Ocupas, Premià

34 - 36 Km
Salida:  8:00


8 comentarios:

Anónimo dijo...

http://youtu.be/tFk0T0eQonw

Como puede ser!!!

Paco cada dia se hace mas joves en lugar de mas viejo,prece ciencia ficcion,pero..no!!,es real!!!

Anónimo dijo...

Como puede ser!!!

Paco cada dia se hace mas joven en lugar de mas viejo,parece ciencia ficcion,pero..no!!,es real!!!

http://youtu.be/tFk0T0eQonw

Anónimo dijo...

El curioso caso de Benjamin Paco

Paco_01 dijo...

34 Km/h de media en la primera salida de pretemporada no está mal. Los routier seguimos manteniendo el tipo a pesar de los años.

Anónimo dijo...

Bueno, a mi me marca 34,12 km/h en una ditancia recorrida de 89 km,marcador puesto a 0 a las 8h en la tienda.
...Y teniendo en cuenta que me he descolgado,y vuelto a reenganchar gracias a un semaforo en el que estabais parados,pues eso...no está nada mal.

Kim

jaume porta dijo...

La retrobada a l´asfalt ha estat brutal, la gent tenia mono i moltes ganes, com aixi ho indica la mitja i aixo que el vent no era del tot favorable bufave de costat i tramontana un tram avans de arrivar a Blanes, hem deixat mes d´un despenxat del intens ritme, recordo un relleu per neutralitzar que ha posat contra les cordes a mes d´un, alló no era un relleu era com un pal, de fet el grup devanter s´ha neutralitzat per el semafor de canet que ens ha donat un respir a tots,el contrarelotgiste ha animat el cotarro de tornada, segur que no portave els kms. que portaven nosaltres,rodave molt fi el tío, despres s´afeixit al grup al veure amb qui se la jugave, per caldetes tornabem a lluitar per no quedarnos despenxats del grup davanter, quina canya de ritmes companys, santornemi, agafat com puguis que aixo no s´acabe fins a linia de meta, ens hem salvat in extremis per unaltre semafor i l´ayuda d´un afeixit que ens ha deixat a Mataro, ens ha donat records per jordi Pons, aqui al maresme ens tenen ja fitchats com els rápids del maresme, a Mataro unaltre esprint especial per agafar tots els semafors en verd, a mi les forces hem començaven a pasar factura i m´ha enganxat el semafor vermell de l´estacio, despres hi reenganxat a Vilassar completan una jornada d´atentics malals de bici, pero quina malatia mes gratifican companys, lo que disfrutem no ens ho treu ningú, fins a la propera... SALUT I FORÇA ROUTIERS.

Anónimo dijo...

Aixó es una crónica...
Et trobem molt a faltar Jaume, a veure si vens més, q nivell no et falta...

Jordi Sanchez dijo...

Però què passa, que us passeu la pre-temporada pel forro? jeje. Ara no seria moment de fer entrenament aeròbic i acumular i acumular? Us vaig estar seguint una estona però després d'Arenys vaig desistir, m'estaveu rebentant la planificació de l'entrenament mamons!jeje. En unes setmanes, quan ja em toqui fer una mica de canya em veureu mes sovint! Salut!