viernes, 11 de marzo de 2011

Salida 13 de marzo


   

     Vuelta a Gallifa


Recorrido:
Premià, Orrius, Marata, Sant Feliu C.,Gallifa, Sant Llorenç S., Castellar, Mollet, Conreria, Premià

Salida: 7:30 h

10 comentarios:

Anónimo dijo...

les previsions ens marquen pluja el cap de setmana, esperem que ens doni un respir o per lo menys que plogui tot el que vulgui aquesta setmana i la propera ens faigui bon temps per afrontar la marxa de Vilafranca , feu be els deures companys si no voleu patir, sera el primer test del carrusel cicloturista d´aquest any, ja la tenim aqui, bona sort, us espero a tots, fins la propera cita ... ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta

Sergio-tiralee dijo...

ufffffffff me vais a matar, cada dia mas largo y mas dificil, esta ruta tiene bien bien unos 128kms y un desnivel de 1700+...
pero eso me gusta cada dia a mejor jejeje
la ruta anterior, la de les costes fue muy muy bonita, aun que sufriiiii, pero lo importante para mi es que la acabé...
nos vemos el domingo

SALU2

Salva dijo...

Hola compis, esta semana me e decidido por btt, pues con la cantidad de agua que callo el sábado,
no se como estarían las carreteras por el interior, pero para mi, no merecía la pena arriesgarse,por mi parte, como ya e dicho la btt fue una salida épica, pues la montaña estaba completamente anegada, con ríos incluidos, os describo la ruta.
SUBIR POR LA FRESCAS HASTA HASTA LA MUTUA - SEGUIR POR UNA TRIALERA QUE PASA JUSTO POR DETRÁS DE LA MUTUA Y SALE A LA MASÍA CAN FIGUERAS QUE ESTA ABANDONADA - SEGUIR HASTA CAMPO DE TIRO Y BAJAR TRIALERA CAL SEÑOR PARA CONECTAR CON LA R-8 SEGUIMOS, HASTA LOS NIÑOS DONDE COMENZAMOS A SUBIR HASTA LA MITAD, PARA SEGUIR SUBIENDO POR EL DESVÍO QUE NOS CONDUCE A LA ROCA FORADADA, DONDE NOS HACEMOS UNAS FOTOS, SEGUIMOS SUBIENDO POR UN SENDERO QUE QUE DEBERÍA DE LLEVARNOS HASTA CAN GURGUI, PERO UN DESPISTE NOS CONDUCE POR OTRA TRIALERA NUEVA HASTA LA PISTA DE LA CRUZ, Y DECIDIMOS SUBIR OTRA TRIALERA BOTIZADA COMO NOSCABRE POR LOS BUITRES, PARA LLEGAR A CAN GURGUI, BAJAMOS LA TRIALERA DE LA MORENETA HASTA COLL DE CLAU, Y POR ULTIMO LA TRIALERA BOTIZADA TAMBIÉN POR LOS BUITRES, COMO LA DEL SALVA, PERO QUE ME LA ENSEÑO, TONI, PARA DIRIGIRNOS HASTA TEIA Y PREMIA TOTAL 36 KM DE BTT CON BARRO HASTA LAS CEJAS (QUE CHULO)UN SALUDO NOS VEMOS.

Paco_01 dijo...

Hola salva, te perdiste la clásica aunque hiciste bien. Las carreteras estaban un poco mojadas al principio, pero nada del otro mundo. El único punto algo peligroso fue la bajada del Orrius.
Después, via libre y mucho, mucho ritmo. (A Mollet llegamos con media de 29 y eso que habíamos subido Orrius, Marata, Sant Feliu y Gallifa)
De momento vamos cogiendo la onda. Ya vendrán días más tranquilos.

Jordi Sanchez dijo...

La sortida d'ahir va estar molt bé. Em va agradar molt el tram de carreteres entre Sant Feliu de Codines, Gallifa i Sant Llorenç. La sortida va ser força exigent i a molt bon ritme, amb una temperatura perfecta i un dia radiant. Al tornar i deixar-vos a Premià, seguint el planning d'entrenament que teniem marcat, en Rob i jo (acompanyats fins a Mataró per en Joan) vam continuar la ruta fins a Canet i tornar. El fort vent de cara de la tornada ens va machacar després de tants km. S'ens va fer duríssim! 175km en total em van sortir a mi. Estic molt agarït ja que es poden fer grans entrenaments amb vosaltres! Ens veiem Diumenge a Vilafranca (en Rob i jo anirem pel nostre compte). Salut!

Anónimo dijo...

Me llegan voces de que el abuelo cebolleta os sacó el látigo el domingo,...están todos los afectados callaos afilando el cuchillo para la siguiente.
Si es que mala hierba, ya se sabe....y seguro que iría con 53x11 subiendo st. feliu silvando verano azul!!!jajaja!
Es un especimen el amigo Paco digno de seguir!!
A ver si el domingo nos vemos por Vilafranca!
Salva,pásate la karcher y vente a hacer la corta ( 113 km )a ritmo arrikitaun, que te apuntas....
No dan lluvia y creo que la gente tiene ya mono de marcha.

Un abrazo: Oscar

Paco_01 dijo...

Vale Oscar, tu echa leña, pa que el que el domingo me caigan hostias por tos laos.
Total, por un palo que dí...que hasta yo mismo me sorprendí.

Lluis Ciclista dijo...

Es verdad lo d Paco yo lo vi, es un puto crack, con tíos como este tienes que guardarte un cartucho en la recámara

jaume porta dijo...

Diumenge em vaig quedar en terra per no fitxarme en l´hora de sortida, micht hora avans, vaig reenganxarme amb Joseppe i A. Tomas i varem fer la volta a tordera, amb una boira que semblave Londres per calella on ens varem reagrupar per fer mes bloc amb els dimonis i fernos mes visibles, i de tornada per l´interior amb un dia clar pero amb fort vent de cara, un bon entreno ja que em va tocar tirar bastant dels companys.
Aquest diumenge que be seré el mes puntual i amb els deures ben fets per gaudir de la primera gran cita del calendari cicloturista, encara que aquesta setmana el temps no presta a sortir, esperem que demá comenci a obrirse el cel i fer una sortideta, ja esta bé de pluja, fins diumenge, sigueu prudents i recordeu que lo mes important es arrivar sense incidents, no obstant si supereu els vostres registres mitllor, el primer que arrivi ens faigui la foto finisher al reste. ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta

flx dijo...

Mucha suerte mañana para los que vais a Vilafranca.

saludos