jueves, 29 de octubre de 2009

Salida 1 de noviembre - BTT



Salida 8:00



LA SERRALADA ENS ESPERA
Avui, després de tans dies de pluja, hi sortit a fer els deures amb la btt, el día acompañave de debó, soleixat i clar, es podia veure amb claritat els carrers de barcelona, tot el montseny, inclus montserrat, es com si la estiguesin pentinan i posant guapa per la pujada dels routiers.
Tancada ja la temporada de carretera, cal posarse las piles i treure la cabra al camp, canviarem de modalitat, es diferent pero encantador, recorre els paratjes que tenim al nostre abast en aquesta serralada que ens envolta a la comarca del maresme, es tot un luxe. A mi personalment m´encanta sortir quan el dia anterior ha plogut, o inclus si plou suau també, no m´importa arrivar enfangat a casa i que el gos em bordi perque no em coneix, me relacxa molt veure caure la pluja fina, hi fer la primera petxada del día, es com recorre un paisatge verge, no es veu cap traçada que hagui passat avans que la meva, els aires que es respiran bombeixan i oxigenan els pulmons, la fresqueta la combateixes aumentan el ritme de pedalada, els alucinants descensos, posan la tecnica adecuada, els revols, les trialeres , els salts, els derrapatxes, en fi tota una modalitat diferenta, ja ting el mono i la meva cabra també.
Fins la propera companys...ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

ELS CINC MAGNIFICS
En aquesta primera sortida de Btt ens hem donat cita els bikers: J.Camps, Paco, Albert, Gerard i el cronista Jaume Porta.
Començavem seguint la ruta de la primera sortida de l´any passat, sort d´aixo ens ha pogut enganxar per darrera Albert, a Teia, com sempre se li enganxen els llançols i ha tingut d´exprimirse a fondo per enganxarnos.
La pujada s´ha fet a bon ritme i en bloc, fins als últims revolts que com sempre cal disputar el primer coll del dia , el coll de clau, amb una tensadeta suau, era el primer i calia veure com estave de forces després de la trasnochada nit de haloween.
Adalt ens esperave la boira per donar mes alicient a la sortida, mol intensa per la part del valles, perduts en la boira baixem direçió Vallromanes, calia anar en compte perque hi havia mol transit de bikers pujant i amb l´escasa visibilitat et podies fotre l´hostia, abaix ens reagrupem per agafar a la dreta i enfilar la primera pared del dia, brutal i sense descans, per treurens el fret de la baixada i que ens conduiria fins a Can gorgi.
Ara ens tocave un descens de vertic i comencen els problemes per Joan, lesionat d´un dit, prefereix parar i baixar a peu, prenen les precaucions oportunes, el terra esta algo fangos i la pendent es respetable.
Continuem direçió la Creu de Sant Salvador, on enfilem la primera pujadeta amb tota l´artilleria posada, es curta pero durilla de collons, i després per rematar la que ens conduex al dolmen, allá agafem direçió sant bertomeu i arrivem al coll d´orrius on baixem per l´asfalt fins al cami de parpers i agafar per la pista ampla, les forces ja hem comencaven a pasar factura, tan que semblave com si haigues punjat, paro i comprovo la presió de la roda, una mica baixa pero no punxada, sera el terreny o sere Jo que començo a afluixar, sort que ara toca descens, i per el meu terreny preferit, les trialeres ratoneres amb tot tipus d´obstacles, pedres, salts, inclus un tram on ens obligave a pujar la bici a coll, com els de ciclocros, hi havia un arbre barran el pas del curriol, just on hem pogut observar un pont mol peculiar fet de molts anys d´antiguitat en mitch del bosc, aprofitem per fer una ullada i continuem el descens.
Abaix arrivem a una pista que ens condueix de nou direçió Orrius, collons quina pujadeta mes heavy i a sobre ting dificultats per entrar el plat petit, dons amb el mitcha i cap amunt, que els companys se m´escapen per devant.
A Orrius , paradeta i platanet per agafar forces, nomes restave pujar fins al dolmen i baixar cap a premia, aixo esta xupat, pero en la primera pujada noto que se m´escapen mes del compte els companys , aixo ja es acumulacio de fatiga, pasa factura, i avans de que em visiti l´home del mall prefereixo no exprimirme i fer la meva pujadeta, ja m´esperaran adalt.
Arrivan al dolmen agafem curriol- trialero mol tecnic de baixada fins a Vilassar,continuan per el cami del mitch i cap a casa, completan els 50 kms. en tres horetes, no esta gens malament per ser la primera, diumenge que bé mes, us esperem a tots.
ENDAVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

5 comentarios:

XAVI dijo...

Nosaltres aprofitant que fa caloreta, sortirem a fer un itinerari per la zona de Camprodon, la volta a la serra Cavallera, uns 30 km amb 1100 de desnivell,creuant el coll de Pal,un altre coll de Pal que no es el de Baga, cap els 1800 mts. d´alçada.
Fins aviat.

Anónimo dijo...

Super sortida la d´avui al tunel de Lloret, a primera hora es presentaven a linea de sortida 7 rodadors, Jossepe, Antoni Tomas, Miguel, Joan Camps, Jesus, Kim i Jo.
Una bona penya per fer el 110 kms., anar i tornar amb la pujada al tunel com la guinda a disputar, avituallament inclós al port de Blanes per els que ho desitjaven, el reste de tornada cap a Premia.
Fins demá amb la btt, a les 8.00 a la botiga, cal portase algo per menjar, perque farem una paradeta, no?, i alguna trialera heavy també.
Necesitem asistents que animin el cotarro, com Rafel Farré, jaume 600 i Luiggi per exemple, que ja tenen moltes faltes d´asistencia, desaparescuts ultimament del carrusel routier, us esperem.
FOREVER ROUTIERS. J.Porta

Anónimo dijo...

Pregunta indiscreta,
i l'esmorzar? no us vau parar? no hi ha esmorzar aquest any a les sortides bbt? No és que en tingui un intreés especial en esmorzar, però si planejo venir des de Barcelona necessitaré portar menjar si no ens aturem...

Ja em direu alguna cosa per aquest diumenge.

Jordi

Mercè dijo...

És super important l'esmorzar! On ens trobarem sinó?!
Apa, a veure si ens veiem aquest diumenge!

Mercè

kimciclo dijo...

ya hay casi 5000 inscritos para la QH 2010,nos apuntamos juntos como dijimos en el almuerzo,o cada uno por su cuenta??