domingo, 10 de agosto de 2008

El regreso de Alfonso


Hoy 10 de agosto hemos matado el gusanillo con una salida del grupo de las light o salida canapé.
A estas alturas de la temporada, cubiertas con más o menos fortuna todas las aspiraciones ciclísticas, algunas de ultimísima hora como la Pesarrodona de Guillermo, o la victoria del “elefantino Pantani” en un mano a mano sobre “el caníbal” (espero que una vez conseguido no pierdas el interés, yo prometo seguir poniéndotelo dificil), y una vez que han vuelto a su cauce las aguas que la penúltima incontinencia de “E.T.” se encarga de agitar, tocaba algo apetecible a todos los paladares y ligerito de digerir.
La propuesta: Estiramientos hasta Sant Pol, calentamiento entre frondosos y tranquilos parajes de la cordillera litoral, antes de afrontar la dificultad del día, El Collsacreu; para después de un placentero descenso hasta Sant Celoni, cubrir los kilómetros basura (sólo han servido para incrementar la cuenta del “cuenta”), por Sant Antoni de Vilamajor hasta llegar a Cardedeu donde se iba a plantear la última batalla. El Collet.
Pero vayamos por parte, El Collsacreu; prueba de lo confortable que hasta entonces había sido la salida, es que las hostilidades se han roto nada más pisar el primer metro del puerto. Por delante Guillermo, Jaume B. y Alfonso han sacado cincuenta metros que por el ritmo propuesto querían hacer valer. Por detrás, Joan y Alberto se acoplaban al ritmo que querían mantener, y entre medias, un servidor ajustando también la calculadora. No me ha dado tiempo, porque Kim me ha adelantado con un fulgurante hachazo que le ha servido para enlazar con los fugados unos instantes antes de quedarse clavado. Lo cierto es que hasta entonces él era el único que había intentado endurecer la jornada marcándose varios solos, pero a principio de puerto y con los fieras que había era difícil que prosperase su intento. Bueno quizás en un arrebato de genialidad se ha querido autoeliminar, vete tú a saber. Poco a poco he ido prosperando hasta alcanzar al trio, mejor dicho, al duo, por que en ese momento Guillermo estaba alejándose de Alfonso y Jaume, lo que me ha obligado a ir a buscarlo. Una vez alcanzado, he intentado marcar un ritmo algo más fuerte por si se quedaba, pero ya sabía que sería inútil. Guillermo está bien y para demostrarlo me ha ganado el larguiiiiiísimo sprint de la cima.
A escasos metros ha llegado Alfonso, que éste si que quería robarnos la cartera. Después, Jaume, Kim, Joan y Alberto.
El Collet lo hemos afrontado como siempre: mintiendo. Ya nadie se lo cree. Vamos a subir piano piano, y a la que miras, vas a 25 por hora y preparándote para echar el resto en el sprint. Y aquí, el gran especialista, con todos los respetos para los aspirantes, en llevarse la gloria sin dar un palo al agua no es otro que Alfonso.
Cuanto mas duro y disputado sea el sprint más fácil aparece él en el último momento
para ganar. El de hoy ha sido algo apoteósico. Chapeau!

Ché pibe, que bueno que viniste.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

SI williams,si,he llegado muy atras,ya llevo una semana que voy a menos,pero no te preocupes,que en setiembre y octubre me vas a volver a ver en todo mi esplendor,y los demas no la cagueis cogiendo muchos kilos,porque estais perdidos.(y me incluyo eh!!!)

kimet

Anónimo dijo...

Veig que la gent s'ha agafat vacances. Que hi haurà algú per aquí el diumenge que ve? jo espero que aquest cap de setmana no em toqui anar a Tàrrega, així que diumenge necessito companys de trajecte...
Apa ja direu alguna cosa si esteu per aquí.

jordi

Anónimo dijo...

Jo estic x aquí,em sembla que soc l´únic pringat que treballo

Anónimo dijo...

Jaume, jo també treballo fins a setembre, així que si no marxo a tarrega el diumenge et truco per quedar.

jordi

Rafel dijo...

Hola, soc en Rafel ( "el Ferré" com em diuen per aquí). Tinc la bici de muntanya al mecànic i vull fer quilòmetres aquest diumenge. No tinc la vostra forma, però si moltes ganes. Si m'hi voleu, m'apunto a la sortuda del diumenge, eh Jordi i Jaume.

Anónimo dijo...

La meva proposta es...
Jordi,...si vol quedem a benzinera de Cabrils a les 7.30 h.,i tu Rafel,compte amb aixó i que passarem per Argentona a recollirte,si no us va be el meu teléfon es el 609333321,o si hi ha algú + que es vulgui a apuntar
Jo vuldría estar a les 11H. a casa
Siauu

Anónimo dijo...

Demà diumenge a les 7:30 per anar cap a Mosqueroles. Rafel i Jaume, i qui estigui per aquí, us esperem a la botiga en Joan i Jo.

Jordi

Anónimo dijo...

Avui tinc la satisfacció de dir,que m´han futut canya,un día que a priori,sería resmés x estirar les cames,un tal Cano,campió de Catalunya,i component de la selecció española de triatló,no sé quantes vegades.Jo com que era un "entreno",anaba carregat amb uns 2 kilos més de lo normal,peró no es una excusa,perque m´haguessin fulminat igual
Jo anaba xino xano,i a l´alçada de Llavaneres,veig un grup que be,i afuixo,i hem deixo agafer x anar més cómodo,i veig que son del triatló de Mataro,i eren amb sembla que 6,i una tía que no vegis com tiraba,en les pujades no era l´última,i al cap d´uns quant kms, em fixo que l´hi cagat,veig, al sr. Cano,no el coneixía,peró com que ha guanyat moltes curses,l´había vist per les fotos dels diaris,em pujat collsacreu bastan xino xano,peró després em anat cap a Samalús,i passat el cruilla que t´envàs cap a Cardedeu,hem anat a tope,100 %.I al final m ´han tret uns 10 metres,en Cano i un alre noi jovenet que tenía unes bones cames.Jo al arribar a dalt i donat ja mitja volta,sense poguer despedir d´aquets 2 fieras,perque no han parat i m´hi anat despedin del restes dels components que anaba creuant,amb al cap sota les ales.I arribat a casa molt tocat pero satisfet d´anar amb un super clase.Demà si surto,segur que no estaré al 100 %
Si no estic a l´hora, no m´espereu socis demà a la botiga

Lluis Ciclista dijo...

Me gustaria salir el sabado bien prontito a rodar en plan tranki. Si sale alguien q me avise, que estoy mu solito

Anónimo dijo...

Luigui hazme una perdida para recuperar tu nº, perdi el movil y no lo tengo, el sábado sino me voy con la famili te llamo para rodar en plan tranqui con mas peña, a las 7.3O delante de la tienda por si alguien mas quiere apuntarse. J.Porta.

Anónimo dijo...

Luis,
jo espero poder sortir. Però primer haig de tornar de Madrid (espero avui a la tarda), i després haig de parlar amb la Mercè a veure què vol fer.
Per poc que pugui, a les 7:30 estaré allà. Potser en Joan també s'apunta. Així podem continuar amb la tònica d'aquest agost de sortides tranquis.
Jordi

Anónimo dijo...

Dema dissabte pinta aigua, despres de veure el parte per la tele a les 10 de la nit les tempestes s´acosten de la catalunya central cap el est,i aquesta nit ja descarregaran per aqui, podriem fer sortideta light d´un parell d´hores en btt i si plou mol girem cua i estem a vora de casa,el que vulgui apuntarse a les 7,30 devant de la botiga, una vegada alla plantexem el que fem, fins demá companys. J. PORTA

Anónimo dijo...

Dema dissabte pinta aigua, despres de veure el parte per la tele a les 10 de la nit les tempestes s´acosten de la catalunya central cap el est,i aquesta nit ja descarregaran per aqui, podriem fer sortideta light d´un parell d´hores en btt i si plou mol girem cua i estem a vora de casa,el que vulgui apuntarse a les 7,30 devant de la botiga, una vegada alla plantexem el que fem, fins demá companys. J. PORTA