viernes, 11 de enero de 2008

Els reis Routiers fan els deures

Ni el día de reis perdonem, a les 8,30 h. sortiem de Premia amb l´intençió de fer un tom rápid per estar aviat a casa a repartir regals en familia i "deunido" si va ser rapid, anada fins a malgrat i tornar fent una mitcha de 32 i pico, els Reis routiers Paco, Joaquím, J.Bosch i J.Porta van fer els deures de sobres, ens varem exprimir de debó, no ens donarán carbó aqquest any.
El día prestava ya que va fer un día fantastic, vent suau i temperatura agradable, ja de sortida en Joaquim i Jo vam començar a marcar un ritmet alegre en paralel i xerrant pero foten-li, després la cosa es va posar en fila d´un quan vam passar Vilassar i Paco començà la seva serie fins a Mataró que vaig continuar Jo sense vaixar la mitja , i en moments incrementan sapiguen que l´enfant terrible Joaquim com bon gregari i que li va la marxa en faria el relleu i es posaria a treballar de valent, el que no tenía moltes ganes i ja ens ho va dir avans de sortir era en J.Bosch que no pasava al relleu fins a Canet i el varem deixar una estoneta que treballes una mica per donarnos descans als demés que varem fer unas series arrivan a rodar en mitches mol altes. Si en J.Bosch s´haigues trobat amb ganes crec que s´hauria superat mol mes la mitja.
Al arrivar a Malgrat per tornar, els faig vaixar una mica el ritme sense parar per fotram el platanet de rigor , aquesta gent no hem deixa temps per rés més, la setmana vinent ja pararem a esmorzar tots plegats a St. Must que donará pas a l´inici de temporada tan desitjada per tots. Aquesta será crec una temporada amb moltes sorpresas ja que tenim bon nivell i espirit de superació, aquet es el caracter que millor defineix a un ROUTIER, i que per sobre de tot siguem companys. Fins al diumenge vinent.
ENDAVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

claro, claro, si hicieramos 3000km al mes, a fin de año nos saldrian 36000. y nos tendrian que poner protesis de aluminio en las rodillas.jajajaja!!!!con 300 por semana ya esta muy bien.