sábado, 28 de julio de 2007

Gerard en el Tour





































A la victoria de Contador contribuyeron los aplausos y gritos de aliento de los miles de aficionados desplazados in situ a las rampas de Plateau de Beille; Gerard estuvo allí y nos trajo este documento gráfico.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina enveja. Nosaltres acostumàvem de fa uns anys a pujar-hi també. Ens passavem el cap de setmana en una tenda de campanya o a casa d'alguna ànima caritativa. Fins i tot i va haver un any que muntant la tenda vam qudar xops com pops. A més la casualitat feia que fos el cap de setmana del meu aniversari. Però aquest any ha estat impossible, i veient les fotos em recorda com t'ho passes de bé esperant tot el dia la caravana publicitaria i sobretot els ciclistes. és una festa en tots els sentits.
A veure si l'any que ve hi tornem.
fins aviat

jordi

Anónimo dijo...

Tranquil, jordi. Jo vaig tenir el detall d'anar-hi en el teu lloc a la plateau de beille i tot i que et vaig buscar al mateix lloc on et vaig trobar amb la mercè fa uns anys, que sàpigues que l'esperit routeriano hi era en aquelles rampes, ara mítiques, animant com un fanàtic i gaudint de tot l'ambient que envolta el tour com un autèntic nen!. Impressionant! Com sempre...
Tomàs.