miércoles, 27 de enero de 2010

Salida 31 de enero


Cal Coix


Recorrido:

Premià, Malgrat, Tordera, Cal Coix,
Tordera, Malgrat, Premià


Salida: 8:30 h



A CAL COIX AMB LA PLUJA ALS TALONS.
No ho teniem massa clar a primera hora del mati amb els nubols que teniem com a convidats duran tot el recorregut si ens mullariem o no, pero la grupeta routier enfilave nacional amunt en direccio cal coix sense pensar en rés mes que en disfrutar d´un bon dia de ciclisme com aixi ha sigut.
Ja començavem d`inici a un ritme bastant alt marcat d´entrada per l´incombustible J.Camps seguit al relleu per Alfons, molt inquiet d´inici marcan un ritme alt, de fet li recordat que quedave molta etapa per endavant, tranqui company, que passin els de darrere també, i el reste que mes o menys anave donan suport als gregaris en mes bon estat de forma, la brisa a mida que avançavem era cada vegade mes forta i en contra, passat Canet semblava com si haiguesin obert la finestra i entresi una corren d´aire bastan notable en contra, a treballar els relleus toca o reventan als gregaris i aixó es queda mort esperan a veure qui es posa devant, Paco agafa el cap contra el vent i s´ens escape a Pineda uns metres en solitari per devant, ningú te ganes de treballar per intentar neutralitzar-lo i es Kim qui agafe la responsabilitat, que treballi que es Jove, esta fort i entrena molt, encara que no es la seva especialitat aixo de fer de gregari, per darrera portavem a un Jaume 600 mol reservon a cua del pilot,no pasave a rellevar ni boig, anave com montat a la carrossa routier, de fet no ha entrat a rellevar fins que hem arrivat a la segona pujada de Cal Coix per donar el canvi de ritme i destrosar el grup, a mi el primer intentan seguirlo en el seu demarratge, aixo no es just company, segons deies estaves tocat del palizon del dia anterior, dons si arrives a estar be no veiguis, et perdonem perque a la tornada t´has posat a treballar devant, pero per amportarte al Xavi Lara en intent de fuga, que com sempre li agrada liarla i l´Alfons que havia treballat mol a la anada i amb les piles que no donaven per moltes floritures, per darrere un pletoric J.Camps començave a posar tota l´artilleria a les seves cames per neutralitzar als escapats en la primera rampa passat Tordera, rellevant Paco i Jo els segur que neutralitzem , pero per darrere s´ens quedaven a Malgrat els del B, J.Carles que s´ha portat molt bé pero el ritme de caça era massa alt per ell, deia que estavem boixos donan pals a 45/h.,Jo li animaba que ja estavem a prop de neutralitzar la fuga, L´Antoni Tomas anave sense dir ni paraula, aguantan les embestides amb les pulsacions al limit , el pulsometre no parave de pitar-li, pi. pi, pi, apaga eso que me pone nervioso, coño!, al final em quedo amb ells per intentar que no s´ens escapin massa i esperan que afluixin els de devant despres de neutralitzar per tornar a enllaçar i sort que han afluixat, de lo contrari no empalmem ni boixos.
Arrivada a Premia en bloc, treien una mitcha fantástica tenin en compte que el grup ha afluixat una bastannt per donar respir als que anaven ja amb el ganxo, 32 i pico de mitcha, just al arrivar a casa començave a caure una pluja fina, avui ens ha respectat el temps,esperem que vaigui milloran per començar a fer etapes de muntanya i saltar al valles, que ens trobe a faltar, alla els papers canviaran, segur, de fet els escaladors ja tenen ganes, alla es on realment es marcan les diferencies. Fins a la propera cita i recordeu de fer els deures si no voleu patir.
ENDAVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

13 comentarios:

kimciclo dijo...

mañana sol y brisa marina...espero.

flx dijo...

que tengais una buena salida!!!!

salut

kimciclo dijo...

no nos hemos mojado por los pelos,osea,teniendo en cuenta lo bien que a marchado todo,pues,un dia perfecto de ciclismo.

aprovecho para comunicaros algo lejano,pero que está en mente de todos:

he estado ojeando por internet fechas interesantes,y la remences cae en 9 de mayo,la segunda pascua para ir a andorra,domingo 23 y lunes 24 de mayo.

Unknown dijo...

Se me pegaron las sabanas!! Sorry!!!!Al final he salido un par de horas con la BTT. Nos vemos!!!!!

Anónimo dijo...

Paco, i tots,
per aquest diumenge podríem sortir a les 8h. Jo tinc intenció de venir i tornar a Barcelona, i aquesta mitja horeta pot ser-me de gran ajuda a la tornada.
De totes maneres, llegint la crònica de diumenge pasat i sabent el que havia passat l'anterior segur que arribem abans d'hora.
Ja em direu si us va bé.

Jordi

Paco_01 dijo...

Por mí de acuerdo. Si no hay objecciones el viernes confirmamos cambios en los horarios de salida.
Salut

600 dijo...

proposo anar més lluny, fins a Calella x exemple, i al tornar fem portet aquest...

600 dijo...

Perdó, volía dir anar Lloret, i després pujar Hortsavinya

Paco_01 dijo...

Jaume a Hortsavinya vamos la semana próxima y Tosas está despues de Lloret.

kimciclo dijo...

ayer subí hortsavinya con Alfonso,y todavia no lo subo como en verano,pero mas deprisa que en febrero pasado seguro.

nos vemos diumenge a las eight

llegaremos alas 9:49h al mirador,si no hay percances,para disfrutar de la vista de un dia soleado en la costa brava.

Lluis Ciclista dijo...

ep cowboy és cert que Jaume 600 debia estar tocat de la sortida del dissabte (jo també ho estava). van ser 117 km a 32 km / h pim pam pim pam sense parar i les meves cames ho van notar el dia següent amb la penya. pel que veig el molt puta va estar reservant per donar el cop final. vigileu que el molt zorro ja fa aquest any tres miradors de Tossa i se'l coneix amb detall.

jaume porta dijo...

Cony Luigi, t´esperem diumenge a parilla de sortida, porta a la penya de vilassar, els routiers estem oberts a tothom, contra mes serem mes riurem, veuras espectacle del bó, em penso quedar a cua del pilot, montat en la carrosa routier fins arrivar passat lloret, gatillar en la segona pujada i aviam qui em segueix, perque sembla ser que aixó si que se val, aquesta ruta me la conec a la perfecció, em paso els estius fenla cada cap de setmana i ting els deures ben fets per l´ocasió, us esperem a tots.

Lluis Ciclista dijo...

Gràcies per la invitacion Jaume, tu també aquestes convidat a sortir amb nosaltres sempre que vulguis. A partir d'ara dedicarem els dissabtes a fer sortides de 5 h aprox. Aquest dissabte hi ha una de 200 km. El meu objectiu és la Luchon-Bayonne i cal agafar fons!!!