sábado, 2 de enero de 2010

Salida 3 de enero


Recorrido

Premià - Blanes - Premià

Salida 8:30





Perque els vells routiers no morin mai.
Els routiers som com els vells rockers, no morirem mai, a pesar de les notables ausencies per diferents motius i que es troven mol a faltar.
ja vaig prevenir el dia anterior poca asistencia en els A i que podriem fer una conjunta, els dos grups A i B, per fer una bona colla. Vaig pasar per la gran via on ens concentrem els B,avans d´anar a la botiga i dir-lis que anesin tiran que Jo m´afeixiria junt amb els del A quan els donesim caça per darrera, aixi fariam una bona serp de routiers que dona caliu a la sortida. Els A varem posar la directa sortin de Premia i a Vilassar ja estavem tots reagrupats A i B, fantástic, el trenet dels routiers enfilaba direccio Blanes comandat per els A i tiran devant dels B, pero sense treurels de punt i fent el mateix recorregut.
A l´alçada de Canet, ens vam creuar amb L´Afonso Torres que anave amb Xavier Lara, aquet al veure la caravana de routiers va girar cua i va afeixirse al nostre grup, que junt amb uns joves rodadors sumavem ja 15, bona penya, quin principi d´any!, aixo dona gust, a la tornada de Blanes ens varem creuar amb J.Camps i Cristobal que van girar cua i també es van afeixir de tornada cap a Premia, els que volien esmorzar es van despenxar a Palafolls i el reste cap a Premia amb un dia explendit i mitcha fenomenal, tots complin amb els deures en aquesta primera sortida dominguera de l´any, la setmana que bé us esperem a tots al tradicional esmorzar de Sant Must que dona inici a la temporada, a TU TAMBE, EH!..., perque ningú s´escaqueixi, ENDAVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

10 comentarios:

Paco_01 dijo...

Año nuevo vida vieja, no me espereis, sigo convaleciente.
Buona giornata

Anónimo dijo...

Paco, amb calma i a recuperar-se. Ja hi haurà temps perquè ens fotis pallissa.
A mi tampoc no m'espereu que no estaré per Barcelona.

Apa, bona sortida i bon any.

jordi

kimciclo dijo...

ok Paco,a ver si esa tendinitis,o lo que sea,se va pronto.

hoy he coincidido en algun momento de mis 82 km,con varios routiers que viajan desperdigados,pero no solos.

he hecho unos kmtrs con mengual,y despues con jaume vilaseca,me ha dado recuerdos para todos,me ha dicho que nos veremos en las marchas,ya que ahora vive en terrasa y no saldrá ningun domingo con nosotros.

cuidate

Jaume Porta dijo...

Avui hem fet la primera sortideta de l´any, seguim fent les clásicas dels dissabtes a les 8,30 desde la rotonda del barri cotet, per si algun desperdigat es vol apuntar, alli l´esperem.
Avui ens presentaven a linea de sortida i amb ganes de fotre als pedals el nostre cap de files, que mai falla, Antoni Tomas, Jesus, un gregari de luxe, Miguel, un legendari dels routiers i Jo tancan el cuarteto. La ruta ha estat per la linea de costa fins a Blanes i paradeta d´avituallament al solfina de palafolls.
De tornada cap a Premia ens em juntat una bona grupeta, total set rodadors portan un fenomenal ritme i amb brisa suau a favor, de mitcha 32, tots en bloc i fent els respectius relleus fins a Premia.
Demá diumenge depenen de la participacio dels A, que es preveu baixa, es pot fer un convinat A-B, els A tiran i els B xupan roda fins on arrivin les forçes, ens veiem demá a linea de sortida a l´hora marcada 8,30 companys, que no s´adormi ningu que o se li escapa el tren dels routiers. Jaume Porta.

kimciclo dijo...

primera salida oficial del A,pero con el B al completo,de 2010:

a las 8:30h nos encontrabamos en la tienda del desafortunadamente lesionado Paco:-J.porta,ferran vila,kimet,miguelito,pablo,josepe,toni(mecanico del B),antonio tomas,joan camps,cristobal,J,j.vilaseca,xavier,y no se si me dejo a alguien,y algunos de estos no estaban en la tienda exactamente,pero se han añadido a la grupeta por sectores.

la salida se ha completado como debia ser:premia-blanes-premia, 90 km - 30,32 km/h,sin percances,con un dia esplendido,sin viento.

Paco_01 dijo...

Jo que peña!, que guapada...
Ya me hubiera gustado estar, pero aún tengo para días.
Ahora ya se me han ido muchos pequeños dolores, pero queda lo fuerte que es una lesión del tobillo derecho y otra en la rodilla izquierda que es la que soporta el peso.
Ya he empezado la recuperación a base de contrastes de agua caliente y fría y, esperar moviéndome lo menos posible.
Ayer hice 10 minutos de bici y no parece que tenga consecuencias, tengo que experimentar más.
El domingo próximo hacemos el almuerzo en Sant Must. Espero ir aunque sea en coche.
Un abrazo

BOCCIA dijo...

Hola a todos:
Hoy vienen los reyes, espero que os traigan montones de cosas.

A ti Paco que te traigan salud y a ver si te mejoras de la lesion de la rodilla y vuelves con las pilas cargadas

Paco_01 dijo...

Gracias Aitor, igualmente te deseo.

jaume porta dijo...

vaya,vaya, aqui no hay playa, si continuen aquestes temperatures i vents, aquest cap de setmana paso d´agafar la flaca, en quan a l´esmorzar de sant must crec que es quedara glaçat i caldra esperar a mes endavant, pasar al valles amb les carreteres glaçades si continuen aquestes temperatures...,será que no, i es preveu mes fred per el cap de setmana. De totes maneres es pot organitzar en cas de que el temps estigui "xungo" per agafar la flaca una correguda (running) per el litoral per no perdre la forma, surtin a les 9 de l´estaçió de Premia fins a Mongat i tornar, son 14 kms., a trote suau, aixó es lo que faré si el temps no amaina per treurem el mono, si algu es vol apuntar alla l´espero a l´hora indicada, portare a Rumba per marcar el ritme, es la la meva nova entrenadora personal que em fa de llebre, despres paradeta a fer un tallladet amb croasant a la granja de devant de l´estacio i cap a casa amb les piles carregades.
Fins la propera cita companys.

ALBERTO dijo...

Hola Jaume,

potser t´acompanyo a còrrer demà diumenge. Faré tot el possible per a que no se me´n enganxin els llençols.