domingo, 2 de noviembre de 2008

Sortida frustrada per la pluja

Es temps de pluja companys, i plou amb ganes, no recordo ja quan fa que no plou amb aquesta intensitat, ens tindrem de conformar amb fotrali al potro de tortura o muntar una nova secció de surferos routiers com alternativa quan plou, ja que el mar quan plou está força atractiu per aquest esport, traje de neopreno i endevant, Jo m´apunto.
Avui m´hi llevat amb ganes de sortir pero al observar com estave el panorama ja preveia que no pasaria de paseixar el gos i tornarme al llit unaltre cop.En principi no plovia pero al sortir del parking ja començaven a caure les cuatre gotetes acompanyades d´un fort vent, sortida frustrada i canvi de plans, torno al llit i la santa ja mosca: no pares eh nen?, avui no surto carinyo, hi anat a treure el gos i em quedo aqui a donarte la tavarra.
Al final hi tornat a enganxar el son fins a les 11,30h. que continuave plovent.Bueno no us deprimiu per la pluja, quan tornem a agafar la bici l´enganxarem amb mes ganes, de moment toca esperar a que passin les tormentes.
Fins a la propera cita, ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Colla d mariks
Em surtit el Paco,Xavi,Jaume B.,i un nou componen q no sé si es diu Miquel,o si no el Paco ja em rectificarà...;,els demés,...lo dicho
Resmés hem fet uns 25 kms,evidenment hem ratallat i hem arribat a casa xops,peró contens
I la sortida diguem q com sempre l´ha dominat en Paco,seguidament JB,Xavi i en Miquel,pero a poca distància d´un al altre
Fins al diumengue q be
Jaume B

Lluis Ciclista dijo...

Yo no me moje tanto como vosotros, je je je. Pero tuve sobredosis de barro. El domingo por la noche todavia me salia barro de las orejas y los ojos!!!
El dia 7/12 no tengo carrera...
me apuntare a la salida