miércoles, 7 de julio de 2010

Salida 11 de julio

Pirineos 2010

Recorrido:

Argelèts Gazost - Luz Ardiden -Tourmalet -Argelèts - Hautacam - Argelèts

Salida: Sábado 10 h.














Poco se puede añadir a la estupenda crónica de Toni en su blog de Fondistes.
Con su habitual naturalidad y excelentes dotes narrativas nos traslada al corazon de los pirineos para hacernos revivir momentos de todos conocidos, consiguiendo a la vez, que los componentes de la expedición acabemos entonando el “pobre de mi”.
Por mi parte decir que de los tres apartados de entre los muchos en que se podría dividir
la excursión: viaje, estancia y actividad, salgo encantado y con ganas de repetir, aunque a la hora de la verdad me cueste decidirme.
Gracias por la invitación y por ser como sois,
Routiers For ever.
Un abrazo y hasta la próxima
Paco



Hola a tots!Va jo també us n'explico una. Les últimes dues setmanes passades he estat al Centre de Natura de Caixa Catalunya a Son (sobre Esterri d'Àneu) fent un curs d'astronomia a alumnes de 16 anys. Ja hi vaig anar l'any passat i vam quedar que si aquest any repetíem ens emportàvem les btt.

Dit i fet, un dia a la tarda després de berenar vam preguntar al monitors d'allí quina ruta podíem fer i ens van dir que hi havia una circular molt xula. I, en efecte, és xulíssima! Surt del Centre mateix i pren una pista que al començament la pendent és bastant dura però després es va suavitzant i va fent. Vas donant el tomb a la petita vall, passant pel desviament del Pas del Coro i el Refugi del Pla de la Font. El paisatge és impressionant, entremig del bosc la major part del temps.
Quan arribes a dalt al Refugi del Pla de la Font, la pista continua avall fins anar a parar a la carretera petita entre Son i Jou. Hi ha uns 12Km entre el Centre i el Refugi, uns 10 de baixada: brutal, mireu el vídeo:http://vimeo.com/13324666De carretera només hi ha un parell de quilòmetres fins arribar al poble de Son i allí agafes una altra pista que et porta altre cop al Centre.
En total són uns 28km de paisatge de natura. Jo la vaig fer una vegada però el dia que van grabar el vídeo jo vaig haver de baixar a Barcelona i la bici és meva, però no sóc jo... Això sí vaig poder gaudir de la companyia de sortir amb petita colla i del lloc!
Fins aviat!
Mercè



























8 comentarios:

Anónimo dijo...

collons m´esta agafant el mono de veure aquets mitics ports, quan sortiu i quan torneu. J.Porta

Lluis Ciclista dijo...

se me hacen las piernas aguas !!!! a disfrutarlos tocan !!!!!

Xavi dijo...

Vaya records¡¡¡¡¡
Que disfruteu mooooolt, recordeu si ho feu dissabte de sortir dora ya que donent tempestes per la tarda, diumenge donen millor temps....de moment, jo estare volant per les muntanyes.

Toni dijo...

A las 10h en el parquing del Sorli, !que nadie se olvide las zapatillas de bici! AHH! y las ganas de pasarlo en GRANDE.
Nos vemos en la casa caracol de Oscar.
Saludos

Mercè dijo...

Ei gent! Encara us esteu recuperant de la mega-sortida pels Pirineus?
Com va anar el dia? Vau poder complir els objectius! Espero que sí perquè després, tot i que estàs mort de cansament, queda una sensació magnifica el cos!
Esperem la crònica!

Paco_01 dijo...

Mercè, estamos en ello. El domingo llegamos a la 1 de la madrugada y ayer estuvimos de celebración.
Campeones, campeones, Oe, Oe, Oe...

kimciclo dijo...

ya era hora!!!
La mala suerte jugó un papel importante en anteriores mundiales,pero en este no ha hecho falta ni la suerte,cuando se juega tan bien es mas facil superar las adversidades.

Y ahora a por el 3er tour!!!

Veo que todo fue bien por los pirineos,o al menos lo intuyo,ya nos contarás.

Mercè dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.