miércoles, 7 de abril de 2010

Salida 11 de abril


Marcha Segarra Solsonés






SEGARRA-SOLSONES
162 KMS., 2500 DESNIVELL, (18% maxim)
Els que ja coneixeu aquesta marxa coincidireu amb mi en que lo mes dur d´auqesta marxa es les llarges rectes interminables avans d´arribar a Cervera, es vital no quedarte sol contra el vent que bufa sempre en contra en aquest darrer tram de la marxa, escollir bons rodadors en el plá es fonamental, Jo m´enganxaré a Joan Camps i a canvi li donare roda pujant els alts, vale Joan?, que ja m´han informat que no pares d´entrenar, et veuen per a tot arreu, al Montseny, a la nacional , quina maquina de menjar kms.company.
La seleccio s´ha de fer avans de coronar l´ultim alt, cal fitxar una bona penya que entrin al relleu sense escaqueixarse, sembla com si el vent de component oest ens estigues esperan cada any per fernos patir de debó avans d´arrivar a meta.Amb el mal temps i fred que ens ha fet aquesta setmana santa, suposo que els deures no s´hauran fet lo millor que ens haigues agradat, bueno sempre queda el potro de tortura per al que li agrada o ja esta acostumat,o els que sortim si no plou fort amb btt, no es fa tan fondo pero els deures queden bastan fets.
Espero i desitjo trobar a molts companys en aquesta segona cita, els que estem enganxats no podem faltar, ens crida el carrusel cicloturita i la pasió per aquest esport, bona sort a tots i com sempre siguem prudents i ens esperem per la foto finiss a meta, Paco que te temps de sobras, si no bé el 600, es clar, que es troba molt a faltar, que es porti la maquina y aixi t´entretens fins que arrivem el reste, pero vigila amb el Kim que no es deixa cap registre per anotar i se t´enganxa com una lapa.
ENDEVANT I FORÇA, que aquest any a part de la seccio de ciclisme farem doblet segur, lliga i champions al bernabeu.
J.Porta Cowboi
TOTS CONTRA EL VENT EN LA SEGARRA-SOLSONÉS
Si tenim que destacar la máxima dificultad d´aquesta dura marxa d´avui ha estat el vent, bufabe per tots cantons, ja a primera hora es veian els eólics girar bastant rápid, quedarte sense colaboraçió era lo pitjor que et podia pasar, gaire be bufave sempre en contra, cada any es repeteix la mateixa situació.
Ens presentaven a graella de sortida a Cervera i envoltats d´un gran ambient cicloturista els routiers; Joan Camps, Paco, Kim, Jaume Vilaseca i el que suscriu aquesta cronica Jaume Porta. La Temperatura molt agradable, una mica de fresqueta a primera hora, 9º,pero amb la sortida del sol i els primers kilometres a un ritme alt anave pujant els cossos s´aclimataven per collons rápidament.La ruta ha estat una mica variada d´edicions anteriors evitan passar per la Panadella, ens desviaven avans d´arrivar per fer un bucle amb petits alts trencacames per entrar mes en ambient, i no es feia a canvi l´ultim alt, mes maca en quan a paisatge, pero mes durilla.Ja arrivan a Jorba despres d´una llarga baixada enfilem el primer alt serios de la jornada amb final al santuari de Rubio, una vegada coronat, nomes quedave al alt de Pinos i l´infern de les rectes amb repechos llargs contra el vent fins a meta, Cervera.
Passat el santuari de pinos ens ha passat un grup comandat per un máquina de rodar, extraterrestre, incansable, amb una resistencia fora de lo normal, ens em enganxat evidentment, era un iroman, acollonant lo que tirave aquell paio, li donaves un relleu i semblava que li molestesis , ell volia anar tiran sempre devant del grup, et tornave a pasar al cap d´una estoneta, ja s´havia recuperat, dons endavant company, fins que s´encengui la llumeta de la reserva que ja afluixarás, com aixi ha sigut, a 20 kilometres de cervera se li acavaben les piles baixant mol el ritme, ningú es decidia a tirar, les forces estavan tocades, Joan Camps que es va alegrar de ser absorvit per el grup nostre mols kilómetres avans, ja que anave tiran contra el vent amb mol poca colaboració em proposa d´anar endavant que aixó va a menys i ningú es decideix a tirar, dons anemi els dos routiers a tirar devant, sense forçar, pero a vegades pot mes el cor que el cap, Joan tirave excesivament darrera d´una moto d´un mosso que ens a brindat roda una estoneta, i aqui ens hem cremat pasant-nos factura a 3 kms de l´arrivada, una petita crisi sense importancia superada a pols per els dos donan roda l´un a l´altre, si es que Jo ja vaig dir que m´enganxaria a Joan i aixi ha sigut, arrivabem a meta l´arc de la gloria agafats de la má, com dos bons companys, no ens hem defraudat mutuament, fantástic.
El reste de companys,Paco i kim amb uns registre fenomenals ens esperaven a meta igual que Jaume Vilaseca que anave en el nostre grup i ha sapigut guardarse mes, sense tirar devant i ben ficat al grup, a la fi una mes al sac, m´han sortit 164 kms. en 5,32, sense incidencies i completan una jornada d´auténtic ciclisme del bó, que mes podem demanar?. Fins a la propera companys , que será segurament ja la remences com a plat mes fort, us esperem a tots,
ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
JAUME PORTA.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo el diumenge volo cap a Atenes per temes de feina, així que dissabte i aprofitant que la Mercè treballa, intentaré fer una volteta de 200km sortint de Barcelona, cap a Sta Fe i Collformic, i tornar a Barcelona.
a veure si aguanto sense que m'acompanyi la pajara.
Si algú s'anima ja ho sabeu.

jordi

Anónimo dijo...

Eiii, Jaume!!! Em proposes que fem la marxa en equip? Per mi encantat. Ja saps que jo no vaig a competir, peró en aquest cas, prometo no defraudar-te.
Joan

Anónimo dijo...

Paco y demás sufridores!!

Estamos a un mes vista de poder hacer la marcha a Andorra. Como no espavilem y nos apuntemos será la tristre historia de un año más sin poder hacerla.

Me ofrezco com buscador de hotel oportunidad y solo basta que hagamos la madre de todas las listas para confirmar cuantos venimos, así que desde aqui, ruego vayáis diciendo en el bloq antes del domingo quien está dispuesto a venir: el amante familia testaferros comisionistas varios etc.

La salida sería como las últimas veces ripoll-toses-puymorens-envalira y jacuzzi planta cuarta hotel.

Apa a apuntarse.... jo +3

Un abrazo Oscar.

Anónimo dijo...

Recordo en l´ultima segarra-solsones junts Joan , vas fer or en la teva categoria amb sprint final a meta, quina marxa la de aquell dia company!,recordes, no? tu anaves per devant amb un grup no mol nombròs en les maldites rectes contra el vent, en el teu grup no entraven tots a rellevar, per darrera arrivabem el gran grup en el que jo vaig aliarme avans de l´ultim alt, deunido quins rodadors, donave gust rodar amb aquella penya, quan us vam absorvir vaig cridarte perque enganxesis i ja varem arrivar fenomenal a meta, Tu per devant meu, aquesta marxa la recordo molt be, no anem a competir pero aliarme amb gent que sap mantenir un bon ritme sense tirons es una goçada i aixo es lo que em de mirar de fer, i si tornes a fer or, dons millor, es una marxa per les teves cualitats de rodador incombustible, molta sort i no miris enrera que si puc donarte la roda tampoc et defraudaré, fins diumenge, bona sort a tots. Jaume, el cowboy.

kimciclo dijo...

yo me apunto a andorra,y en pocos dias merche tambien sabrá si puede ir,osea,de momento cuenta conmigo Oscar.

Alguien duda de que este año todos bajaremos de 5 horas en la segarra solsones???!!!!...porque unos contra otros,otros contra uno,uno contra uno mismo,y otros(todos) contra el crono,vamos a competir,y que dure!!
sort companys.

Anónimo dijo...

amb el panorama meteorològic que es presenta per demà i dimarts, no m'estranya que el vent hagi bufat de valent. Normalment ja ho fa, així que avui no podia ser menys...
quina enveja, a veure si per la propera no estic pululant per europa...
jordi

flx dijo...

Enhorabona cracks!!!!

kimciclo dijo...

una vez más me siento orgulloso de los resultados obtenidos por todos,y esta vez se a sufrido mas de lo normal para llegar a cervera con estos cronos.

nos vemos en la proxima cracks