sábado, 20 de marzo de 2010

Salida 21 de marzo


Marcha Vilafranca del Penedès

Distancia : 147 Km
Desnivel Ac : 2150
Dificultad : ***Rompepiernas

Méteo: Posible lluvia
Salida: 8:00 h

SILENCI TOTAL,S´ENTRENA.
Sembla que tothom deu estar mol enfeinat fent els deures per diumenge, en la que será la primera marxa de l´any i cal estar a punt, guardar la concentració, la penya te ganes, alla ens espera el carrusel de cicloturistes i els 141 kms. de trencacames per terres del vi i del cava.
Aquest any el temps sembla que ens fara costat, despres de tanta aigua , fred i fins i tot neu, ja tocaba un canvi, molts han tingut de mantenir la forma a base del potro de tortura encara que no els agradi, pero quin remei si el temps no et permet sortir a rodar.
Les temperatures a primera hora del mati seran bastan aceptables per anar lleugerets de roba, no obstan cal no confiarse i anar previnguts.
Bueno nomes falta desitjarvos a tots una bona marxa i recordeu que lo mes important es disfrutar d´aquesta gran cita cicloturista, siguem prudens i us espero a tots en la arribada per fer la foto finiss, recordeu portar l´uniforme de gala de les gran cites, si aneu de camuflats us podeu perdre la foto, si arriveu avans que Jo us tocara esperar a vosaltres per ferme-la a mi, es clar, o sino segur que tambe estará la Mercè per ferla.
SALUT I FORÇA ROUTIERS.


PRIMER TEST AMB BONA NOTA
Ambientaç cicloturista a Vilafrancaen la primera de les marxes del calendari, aproximadament 700 corredors prenian la sortida amb un quart d´hora de retard, cel tapat i una temperatura formidable, 12º.En graella de sortida ens presentavem els routiers, J.Camps, Paco, Oscar, Alfonso Torres, Kim, Felix, Jordi, Miguel i el que suscriu la cronica, J.Porta.Sortida neutralitzada fins al kilómetre vint, una llarguissima serp de rodadors guarnian la carretera de color i donaban un ambientaç fenomenal vist desde darrera.
Ja quan es va obrir la cursa els fieres de devant s´encarregaven d´ estirar el pilot en la primera dificultad del dia, el alt de font rubio formanse una llarga filera d´un, toca apretar i començar a fer la seleccio en funçió de les forces, en el meu grup i escoltanme anave Felix que es va enganxar a roda fenomenal i vam coronar junts el primer alt, en la baixada i ben arropats vam arrivar a contactar amb el grup devanter que anaven als companys routiers Jordi i J.Camps, aqui estem ben situats fins que arrivi la segona dificultad, el alt de les ventoses, allá es trencave el grup al inici de l´ascençió, J. C amps, que está que se surt, pren uns metres per devant amb un grup, a mitcht port els dono caça i em poso a tirar devant, J. Camps que s´enamora de la meva roda i s´enganxa com una lapa fent una pujada fenomenal, arrivo adalt i el tenia a roda, dons vinga endavant que ara toca el descens, a lo lluny semblava que veiam a Miguel, efectivament en el inici del seguent repechó ens apropem una mica i era ell, no anave amb mol bon rodar, el pasem i li animen a enganxar roda, ademes portavem enganxats a una rodadora de Palamos que estave per no deixarli roda, tirave com un cohet, jo li deia que vulia una dona com ella i es pixave de riure, a la baixada la vaig perdre pero despres a Santes Creus s´hem va tornar a enganxar, quina lapa la tia,preguntave si lo que quedave era mol pujada, ja anava mitch empajarrada.
En el seguent descens vaig perdre el contacte amb els companys routiers, la pista no estave per floritures i se que Joan es mol prudent baixan, arrivem a Santes Creus amb un nombrós grup i aprofito la recta anterior per rematar el meu platanet que el tenia a mitches , menjar mitcha barreta i miran de reull el Alt de la Torreta, l´ultim alt llarg de la jornada, mol pestos, ja ens coneixem de les anteriors cites, es fa pesat, s´ha d´anar ben menjat, superat aquet el reste son repexets no massa llargs i la baixada a meta.
En els ultims kilometres ens reagrupem un quinteto formidable, lo que et permet arrivar a meta donan relleus i gaudin de debó, rebasant a la tira de despenxats que no han previst els ultims kilometres amb vent de cara i les forces limitades, arrivada a meta amb un fenomenal registre per a mi,4,31, felicitats a tots per la bona nota en el primer test , en en especial a Felix per la fenomenal marxa que ha fet, per ser la primera deunido company, t´has sortit, donar anims a Jordi que sembla que ha tingut molesties fisiques que no li han permes anar comode, paciencia que queda mol calendari per devant.
Fins a la propera cita companys, espero que sigui a la segarra-solsonés, recordeu de fer els deures
...ENDAVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

6 comentarios:

flx dijo...

De camuflatje, però allà hi serem. Espero almenys poder acabar.

salut i seny

Mercè dijo...

Hola a tots!
Us he vist a uns quants i feieu bastant bona cara! He fet algunes fotos, el Jordi les passa al Paco. Sembla que la meteo ha respectat i ha fet bastant bon temps per fer una marxa com aquesta.
Jo vaig sortir ahir per Collserola amb la de muntanya. El Jordi va sortir primer a estirar les cames i després vaig arribar jo i vam acabar de donar la volta. A poc a poc també vaig agafant la forma. El diumenge passat, per compromisos familiars, érem a Tàrrega, però la sortida en bici la vam fer igualment. Volíem anar a veure què quedava de neu i a més de la neu vam trobar fang. Mare meva, no havia tret mai tant fang de la bicicleta... a la roda l'argila s'acumulava tant que no et deixava rodar... tota una experiència... sort de la ruixada amb la mànega per netejar les bicicletes...
Doncs res més routiers, ja teniu la primera marxa al sac! A per les properes!

Paco_01 dijo...

Gracias Mercè, hay que felicitar a todos por la estupenda mañana que pudimos disfrutar, afortunadamente sin percances y con muy buenos tiempos. Gracias también a los acompañantes que con vuestra presencia y apoyo nos haceis recuperar las "constantes normales". Inmediatamente se nos pasan todos los males.

kimciclo dijo...

eran las 6 de la mañana cuando paco,jaume porta y yo nos dirigiamos ilusionados a vilafranca,y hubieramos firmado en ese momento el resultado que obtendriamos 6 horas despues:

la marcha empezaba con 12 minutos de retraso,pero con un tiempo ideal,(no empezaria a llover hasta las 14h),la salida controlada durante 20 km ponia los nervios a flor de piel,y el primer puerto a cada uno en su sitio,yo he intentado con todas mis fuerzas de seguir a paco hasta el infierno,pero a partir del km 90 he perdido contacto visual con El.POr todos los santos!!como puede subir tan rapido!!,me decia a mi mismo,mientras se alejaba en el horizonte,pero lejos de rendirme he continuado con la cabeza fria,y ayudado por rodadores corpulentos,me he plantado en la meta con 10 minutos menos que el año pasado.

felicidades a todos,cada dia estoy mas orgulloso de ser un routier.

NOTA:he publicado en mi blog los tiempos aproximados de la marcha,quien quiera hechar un vistazo,ya sabe,clicar sobre la foto de Contador que veis a la derecha de este escrito.

flx dijo...

Hola, solo puedo daros las gracias por los ánimos y la buena acogida en mi primera marcha.
He hecho lo que he podido, y estoy contento por ello. Además, lo mas importante es que lo he pasado bien y he disfrutado.

Saludos

flx dijo...

Hola companys, jo he posat la crónica al meu blog (potser una mica totxo aviso).
Tambè hi hà aquest video del Manolo Tusino del pas per l'alt de Font Rubí, a on amb una mica de paciencia, es van trobant routiers.

salut