martes, 23 de septiembre de 2008

La grandeça d'aquest esport

Aquest diumenge a les 8.00 l´ambient de rodadors que hi havia a la gran via era massa, a la cruilla de la riera, els del grup B: Jota, Jossepe,Pablo, Toni, Angel i A.Tomas, devant de la botiga d´en Paco el grup A: Paco, J.Camps, Xavier, Albert, Alfons, Kime.t.,Luiggi, Cristobal i J.Porta, mes tard s´afeixia en J. Bosch, i al fons de la gran via, devant de la Salle un nombròs grup de btt:" els buitres",que més d´una vegada quan amenaça pluja i plou m´hi apuntat amb ells, veura aixó de bon matí ja et posa en ambientillo i et carrega les piles.
L´amanida de ports d´avui ha estat fantástica, en font de cera s´escapave per devant Luiggi i Kime.t, pero per darrera el trenet perseguidor comandat per Paco en el cual m´hi afeixit fins que hi pogut junt amb J.Bosch, ja calculaba neutralitzar als de devant, menys a Luiggi que coronave primer. Avans de la graella a esquerres hem quedaba despenxat del grup perseguidor, pero per darrera arrivaba un pletóric Albert portan a roda a Cristobal i m´hi afeixit comodament fins adalt a mol bon ritme, s´ha pujat mol rápid el primer port i devant queden tres mes amb el Orrius com el plat fort de la jornada.Ja en la carretera de La Roca, Xavier prova d´escaparse en solitari, per darrera se segueix a ritme fins que a Luiggi, li pica el gusanillo i no se si es vol escapar també per colaborar amb ell, pero ens posa en fila d´ún i canya, agafat com puguis que el tren acelera i la locomotora de devant no esta per romanços, a sac, valla amb el aperitiu per afrontar el Orrius, neutrlitzen a Xavier avans de la Roca, relacxem un xic el ritme i cap amunt, tocan els 4km. més durs de la comarca.L´ambientillo de cicloturistes pujan era massa, ens varem fer un fart de engullir "palomites", aquells rodadors amb vestimenta groga que ens van acompanyar en la pujada, gent bastan gran que afrontaben el orrius al seu ritmet, els que anaven mes escapats sels notabe la respiraçió de lluny, anaven bastan petats, quan anaven pasan routiers es quedaven bocavadats amb el nostre ritme, mes d´un fotia alguna conya dien que al final tots arrivarem , mes tard o mes d´hora, pero les batalletes dels routiers son així.
Adalt sembla que Paco i Luiggi han arrivat maxacanse per coronar primer, i es que Paco segueix ahi, donan-lo tot, a pesar del bon estat de forma de Luiggi, avui han patit de debó els de devant en el freg a freg, per darrera entrava Kime.t. , que cada dia va a més, fins que algun dia pot ser doni algún ensurt als dos de devant, qui sap!, per darrera l´Albert, Cristobal i Alfonso,que en la pujada m´han despexat a mi uns metres, i mes anrrera completaven el reste de routiers.
Al final de la baixada del orrius tornen a Premia tres routiers, Luiggi, J.Bosch i l´Abert, el reste direcció Dosrrius a afrontar el bordoi, Xavier tambe es despedia giran a Dosrrius, ja només quedem 6.
En el Bordoi em sentia bé i no trec el plat,haviam que tal pujo, les fieres per darrera no em deixen roda, m´esprimeixo una mica avans del descansillo pero pasat el pont i portan als demarradors darrera prefereixo aixecar el peu i per darrera m´asorveix tot el grup, quedanme pujan a cua del grup i presencian com Alfons i Kime.t. es disputan en un demarratxe bestial a favor de Alfons el tercer port de la jornada, bon espectacle.
Á Llinars,després de la baixada del bordoi em despenxo Jo en busca del grup B, si arrivo massa d´hora a casa trovare a la famili clapan o pot ser la dona em doni el mocho, prefereixo fer la volta per Sant Antoni de Vilamajor i en direcció a Samalús on mels trovo que baixen desperdigats, primer el jota seguit per l´Angel i el reste que no es veuen en lloc, pregunto al Jota: On son el reste del grup?, s´han perdut per darrera ens trovarem tots a St.Antoni al restaurant.Al arrivar al restaurant el reste del grup no portaven mol bones cares, L´Antonio Tomas els avia liat amb una de les seves, en fin que no se us pot deixar sols, que us perdeu, ara toca l´esmorzar i no discutiu mes, que dintre vaig veure ahir mentres saboreixave un plat de tripa amb sigrons una pota de pernil amb mol bona pinta, sommi endevant i força aqui també.
Després del tripeo tots cap avall, direcio Llinars, sembla que ha sentat bé l´esmorzar, en Jota va al devant i va fenómeno, no deixa el cap fins a llinars, pero al repecho de l´autovia , just en la rampeta curta, se li escapa el peu del pedal i li toca pujar a peu, no posa el desarrollo adecuat i la rampeta se las trae.
Saltem al maresme per el collet, no sigui que ens senti malament l´esmorzar, a bon ritme pero sense forçar que Jossepe te molesties al genoll, arrivada a Premia completan la jornada entre els coleges canyeros del A i els companys triperos del B, no ting soluçió, que hi farem.
Fins a la propera cita: ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

15 comentarios:

Anónimo dijo...

El meu retorn
Després d´un mes aprox.,sembla que m´en ensor-to,de la meva lesió en el genoll esquerra.Amb els meus 79kg,vaig intentar deixar-los alguns a la tauleta de nit,pero no va ser possible.L´únic que faig ara es rodillo,uns 40 minuts,amb desarrolo petits,per no forçar gens,i mica en mica anant fotent la matraca,día si,día no, .
La sortida del diumengue va ser molt wuapa,jo en mica en mica aniré pujant els kms,i els desarrollos
Espero en un llunyant temps,tornar agafar la forma que tenía,"com a mínim",i intentar fotra-us canya,je,je,je.En general esteu tots molt forts
Una abraçada,...pero sin mariconadas

Lluis Ciclista dijo...

Jaume. Yo también tengo algo tocada la rodilla, el día 3 tengo visita al traumatólogo. Mi problema es de cartílagos, ahora he aflojado un poco los entrenos debido al trabajo q no me deja tiempo para entrenar. Ya sabes q soy un fanático-masoquista del rodillo. Si te sirve cuando acabo las sesión de tortura hago estiramientos y me aplico bolsas de hielo en cada rodilla (las venden en las farmacias), me va muy bien. Me ha desaparecido el dolor totalmente. Ahora estoy probando unas plantillas y voy a empezar un tratamiento con glucosamina y condroitina para nutrir en lo q pueda mi maltrecho cartílago de las rodillas.
Si no has probado lo del hielo hazme caso y veras que bien va.

Anónimo dijo...

Tomo nota Luis
Je em posaràs + al día,quan ens veiem,i sàpigues + dels teus resultats
Adeussiauuuuuuuuuu

Anónimo dijo...

Aquest diumenge vinent, l´etapa marcada es light comparada amb l´anterior, només tenim el collsacreu per mata, els que estiguin una mica tocats que no forçin pujan, ja hi haura qui alegri la pujada, segur, s´haura de vigilar un parell de rodes, la de Kime.t., que no para de fer els deures entre setmana, l´altre día quan jo sortía a les 10 ell ja tornave, i la de Paco que no vol que se li escapi cap ovelleta del ramat, no sigui que es perdi.
El reste del recorregut sino ens trobem aire en contra i donan relleus tots, esta xupat, si apareix Mengual li farem treballar devant, que fa temps que no apareix i neçesitará exprimise devant en el plá. Fins diumenge, sino m´estiro massa dissate nit ballan.
FOREVER ROUTIERS, J. Porta

Anónimo dijo...

hoy he empezado a sentar las bases de lo que será mi plan de entreno fulminante 2009:-hoy he trazado mi recorrido de los martes a partir de marzo hasta mayo:-premia-dosrrius-esmeralda-bordoi por el corredor-collet-parpers-orrius, por detras por supuesto.pero hoy solo he recorrido 58km en 2:02:39. premia-dosrrius-esmeralda-parpers por detras,ha sido el entreno de hoy.(le he cogido gustillo al dolor de la esmeralda).
y ahora,atencion!!!,si el tiempo lo permite,mi plan fulminante para los martes o miercoles,a partir de mayo, será:-premia-bordoi-collformig-viladrau-sant marçal-santa fe-collsacreu-n2(petao)premia.(en fin,ya iré viendo como llega todo).....de momento,hasta el sabado a las 7:30??? en la tienda.y el domingo a las 8:00.

kimet

Lluis Ciclista dijo...

Asi me gusta Kim. Castigate... Cuando le hayas cogido el gustillo a la esmeralra iremos a explorar mas urbanizaciones en busca de porcentajes duros. Mirate este enlace, es muy bueno
http://apmforo.mforos.com/401631/6118274-urbanizaciones-catalanas/

Anónimo dijo...

hay que subir Can Caralleu,y la urbanització de Vallensana...17%-18%-19%-20%-21%%%%%%....y sube y sube....muy buen enlace luiggi.

kimet

Paco_01 dijo...

Mañana, si el tiempo lo permite, estaré a las siete treinta en la botiga dispuesto al paseo rutinario de los sábados por la mañana.
No subiré Collsacreu; en su lugar, a la vuelta (si me quedo con ganas), ire a hacer una visita La Esmeralda con 39 x 21.
Espero que algún valiente me acompañe.

Lluis Ciclista dijo...

Ok. A las 7:30 en la tienda

Javier Lara dijo...

Este domingo me voy a correr con Mengual y el proximo espero salir con vosotros y estar a la altura que el domingo pasado me vi muy pero que muy mal.
Por cierto el dia 26 no podre ir al almuerzo estoy trabajando en Alemania.

Anónimo dijo...

osea,mengual y xavier se van a correr,y nosotros vamos a hacer la etapa llana que se supone era por ellos?no pasa res,no pasa res...ya habrá tiempo de subir y subir y subirrrrrrrrrrrrrrr.....,suerte rodadores tripudos!!!!!!!y hasta la semana que viene.
Yo por mi parte,mañana estaré en la linea de salida a las 7:30(como dice paco en el articulo de la revista deportiva,esto es mas fuerte que cualquier droga) y si tercia, subiré una vez mas la esmeralda con los top-cracks.

kimet

Anónimo dijo...

Si no fallan les previsions, demá plou, si es així surtiré a les 8.00amb btt a fer un tom i rebosarme de fang, pot ser amb els coleges buitres, devant de la salle, per si algú es vol apuntar, diumenge fará bó amb temperatures mes baixes, vents de component est, osigui que s´haura de treballar els relleus a l´ anada, neseçitem bons gregaris, força routiers, la tornada vent en popa i crono a sac.

Anónimo dijo...

Esta mañana a las 7h30 he podido compartir de nuevo una salida en bici de montaña con Salva, hacía mucho tiempo que no rodabamos juntos a causa de sus problemas de corazón y sobrepeso, pero gracias a la cabezoneria que le carateriza a conseguido bajar mas de 25kg de peso y sobre todo reforzarse psicologicamente. Es una buena noticia volver a verle haciendo deporte, espero que mantenga la ilusión que tiene ahora mismo y que siga practicando deporte de manera saludable. Quién sabe, quizás algún día el que fué uno de los pesos pesados del routier decida salir un rato a rodar con los routiers y si eso ocurre, ahí estaré para no perdermelo.

Saludos, Toni

Nota: Hemos salido hasta el parpers por montaña, parte del circuito que haremos el día del almuerzo del club, el Salva en bici de montaña y yo con zapatillas de runnig.

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Hola a todos compis.
¿como estaisssssssss?
Espero volver a veros pronto, ya que las carreras se acaban a final de octubre.
Saludos

Lluis Ciclista dijo...

...que calladitos estamos, se nos quedo cara de tontos con el mundial, eh? vaya con Valverde y compañia, depues de estar horas enganchado al tv vaya final, vamos para olvidar...