lunes, 18 de febrero de 2008

Tordera - Hostalric paint la calçotada

Aquest diumenge l'ambient ha estat enrarit des de bon principi: les inscripcions a la Quebranta s'han tancat amb tres dies. 8000 sonats amb tres dies !?!? Es confirma que estan sonats. I dic "que estan" ja que aquest any no estic entre els 8000. Potser l'any que ve, qui sap.
En Joan i jo, si no falla res, ens desviarem una mica més al nord, i anirem a petar a St Lary Soulan on pretenem fer uns 175km pujant l'Horchette d'Ancizan, el Tourmalet i l'Aspin. Ja veurem com acabem, però de segur que serà un bon entrenament per a la Marmotte.
Tots recordarem un anunci de la tele dl l'Aigua Fontbella que resava: "No pesen els anys, pesen els quilos". I ja tenien raó ja! Els quilos de calçots i de carn que ens vam cruspir el dissabte abans amb els amics de la Mercè. Així que com que arrossegava el cansament de la calçotada, i d'haver-me llevat aviat per arribar a la cita des de Tàrrega, us explicaré en què va consistir la volta per a mi: negociació multi-banda per convèncer a la gent que s'apunti a la Marmotte (En Paco em diu que no, en Tomàs dubta i tampoc s'apunta, en Guillermo sí, i l'Alfonso també!! i en Jaume de Piera ja està inscrit i amb allotjament reservat!!). Així que va ser una sortida mot estressant, pujant i baixant pel grup per parlar amb un i un altre. Amb la pallisa que ens havíem fotut...
En quan a la volta en si, poca història va tenir, almenys per a mi. Vaig intentar llençar-me i sorprendre als tobogans de Tordera, però un error de càlcul (en la longitud del tobogan, i en les meves forces) afegit a què em va acabar saltant la cadena van fer que quedés a la cua. Fins i tot en Tomàs em va avançar!!! Ei Tomàs, no t'ho prenguis com un atac personal, però t'estic intentant picar a veure si al final t'apuntes a la Marmotte.
L'enllaç entre Tordera i Bordoi és una mica pestòs. Carretera recta, inacabable i amb molt de trànsit, i una colla de ciclistes que no saben anar a ritme i ens vam dedicar a castigar les cames a base d'estrebades. Encara sort que no es va quedar ningú, que si no ja la tindriem liada una altra vegada. Es va trobar a faltar la precencia de'n Joan Mengual i en Xavier, que de segur que ens haguessin enfilat amb un bon ritme però constant.
I finalment, dubto si explicar la pujada al Bordoi o saltar-me aquesta part. Més que res per les poques forces que em quedaven, i pel fet que no vaig veure res. Un cop vam acabar el tram del 12% la gent va desaparèixer del meu davant i només vaig intuir que hi havia algú per què no hi ha camins alternatius. Puc fer suposicions: en Paco va arribar amb els primers? L'Alfonso va llançar uns dels seus atacs fulminants? En Guillermo va disputar amb tots dos i els va fer patir de valent? En Joan Camps s'ho mirava tot de ben aprop amb l'escopeta apunt per si tenia l'oportunitat de disparar? I la resta patia per anar pujant cadascú al seu ritme? Segur que no m'equivoco de molt i qui més qui menys va fer el que va poder. Si sembla que tenim un guió escrit i el seguim al peu de la lletra. Joaquim, a veure si els teus entrenaments secrets donen els seus fruits i dones la sorpresa algun dia! I Joan, si us plau, no siguis tant diplomàtic, i demostra'ns que les mates callant! Fent una altra referencia, aquest cop a una cançó de'n Llach, "si tu l'estires fort per aquí i jo l'estiro fort per allà, segur que tomba, tomba tomba, ben corcada deu ser ja" i faig un símil entre en Paco i l'Estaca, a veure si som capaços entre tots de torçar-lo i fotre-li canya.

PS: ostres Paco, m'acabo d'adonar que cada cop que escric jo la crònica acabo fotent-me amb tu. Això és envaja sana (o no tant), de no poder seguir el teu ritme, i de veure que no hi ha ningú que pugui o vulgui acabar amb el teu regnat. Però continuant la conversa que vam tenir al principi de la sortida, aquí ens agrada patir, i seguint-te la roda patim molt, si ho aconseguim!

Apa, la setmana que ve més. A les 8 a la botiga, que si no hi ha canvis diumenge toca Costes del Montseny!!!

jordi

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Jodi, no sea negativo. Si no me tumbas no todo está perdido. Y lo que has disfrutado? Y lo que has aprendido?

Confirmo la salida del domingo que viene:

Bordoi, Montseny, cruce de Font Martina , Sant Celoni, Collsacreu, Premià.
Salida a las 8:00 am

Javier Lara dijo...

Hola a todos, lastima que no pudimos estar Joan y yo , pero no os olvidamos, y nos estamos preparando para liarla a lo Tarangu.
Mientras tanto os podeis divertir leyendo en mi blog la cronica de nuestra salida de este fin de semana.
Hasta pronto

tomàs dijo...

Collons Jordi!!
Ets el meu heroi!!! O sigui, que et fots una calçotada el dissabte i diumenge vens des d'allà per estar amb els teus routiers. Impressionant!!!!(Aplaudiments)
Així, com volies que jo no estigués per davant teu? Ay, senyor...
Per cert, avui he vist al tomba-truites (l'E.T.) a la N-II. No ho he pogut resistir i he parat el cotxe (hi havia lloc) i l'he animat com si fos un tifosi...sens dubte ha estat la foto del dia. Jajajaja.
Fins diumenge.
Canya!!

Anónimo dijo...

si si si..bueno, voy a contar como fue la subida al bordoi, ya que yo lo vi todo de cerca...de muy cerca!!!

nada mas acabar el repecho inicial, me puse a rueda del "cap de files", alfonso iba por delante con jaume bosch, el paco empezo a tensar, y yo con la mirada fija en su rueda trasera, mientras me repetia a mi mismo una y otra vez: llego con el,llego con el,llego con el..., pero cuando quedaban tres curvas acelera y me deja, adelanta a alfonso, y se va a por jaume bosch, adelantandolo al final tambien. yo por detras sufro como un cerdo en el matadero para cojer al señor torres. y gracias a que guillermo me atrapa me agarro a su rueda, y coronando, entramos justo detras de alf.¡¡¡cuarto puesto para l'enfant terrible¡¡¡¡

a partir de ahora, si no me fallan los calculos, estare delante, ....., ah Paco, no descuides la guardia¡¡

y los demas, no dejeis de entrenar todo lo que podais, siempre que los horarios y el tiempo lo permitan, que nos vamos a divertir mucho.

l'enfant terrible

Anónimo dijo...

mañana jueves, saldre a las 8.30, con la intencion siguiente:
-por la n2 hasta el faro de calella, dare la vuelta y empezare a subir el collsacreu por sant iscle de vallalta, bajare hasta sant celoni, y direccion al collet, una vez coronado el susodicho, girare a la derecha subiendo el repecho del 10%, y bajare hasta santa agnes de malanyanes, despues me dirigire hasta la roca del valles para subir por detras el orrius. unos 100km. aprox. a ver si se apunta alguien ademas de ti, joan camps, que se que si puedes, estaras a las 8:30 en la rotonda nueva de argentona n2,esperandome como cada jueves,.

kim (enfant terrible)

nota para Jaume Porta:"ya puedes ver en youtube, el fragmento completo donde hablo de LAO TZE"
Poniendo : tomba truites

Anónimo dijo...

al final no hicimos la etapa prevista para

ayer, jueves.
Sali solo a las 8.20 am, y en el auto d'ara me encontre con jaume porta, inmediatamente, en la rotonda de mataro se acoplo al dueto formando un trio, tomas.
fuimos a un ritmo aceptable hasta sant pol,y ahi empezo la cruzada,. subimos collsacreu(juntos), bajamos hasta sant celoni, camino del collet, pero antes de llegar decidimos un cambio,.., nos dirigimos a subir el orrius por la parte dura(subimos juntos, pero no a ritmo, sino,dando palos)despues bajamos hasta argentona, donde nos despedimos de Tomas.
y camino de vilassar, jaume y yo, nos encontramos al josepe que subia solo camino del parpers, pero el señor Jaume porta haciendo honor a su originalidad, nos propone subir la esmeralda, dicho y hecho....!!que paliza!!! total 115km. DUROS.(a ver como esta nuestro organismo el domingo despues de tal tortura).

ah!!, en las curvas de argentona, ya de vuelta,camino de vilassar, el señor josepe,jaume porta, y yo, continuamos dando palos..., (por vicio?.por morbo?,por neurosis psicotico-squizo-paranoica-apocaliptica??

quien sabe? (vi al josepe mejor que nunca) ¡¡¡que crack!!!

Anónimo dijo...

Però a veure què passa, és que en aquest club no hi ha nigú que treballi?!
quina enveja, jo el dijous a les 8:20 ja estava currant!!!
Això si a les 8:30 de la nit estava sobre el rodillo.
jordi

Javier Lara dijo...

Tu lo has dicho Jordi, me parece que solo unos cuantos pringaos nos dedicamos a trabajar, el resto ya ves.
Bueno amigo Quim te veo con muchas ganas y energias pero desorientado en los entrenos y vas ha acabar mas quemao que la moto de un hyppy. Por lo que he preparado unas tablas de entrenamiento que van a ser de utilidad para ti y para todo aquel que quiera mejorar. ESTAR ATENTO A MI BLOG en un par de dias estaran a vuestra disposicion.
El domingo el amigo Joan y yo nos vamos a correr la primera carrera de la temporada a la villa olimpica, si quedamos enteros seguiremos la NII hasta encontraros.
Espero que las tablas os sean de utilidad, si teneis dudas podeis preguntarmelas ¡¡ es gratis !!

Anónimo dijo...

suerte en la carrera,
y gracias por la propuesta de tablas de entreno.

Guillem dijo...

Hola Routiers.
Avui m'he quedat amb les ganes d'acompanyar-vos. La meva intenció era sortir de Lliçà a les 7,40 pujar Parpers i trobar-nos a Argentona, però a quarts de 8 hi havia una boira a Lliçà que no es veia gairebé res i m'he tornat a ficar al llit. He sortit a les 9,45,encara amb una mica de boira i he fet 84 kms. a un bon ritme, pujant el Corró i Sant Feliu de codines per Bigues (aquesta pujada gairebé la podria fer amb els ulls tancats,doncs el 90% dels dies que puc entrenar la faig).
Espero que diumenge vinent faci un bon dia i ens poguem trobar. Per cert és el meu aniversari i si passeu per Lliçà us convido a una coca-cola.
Fins diumenge.

Guillem dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.