lunes, 24 de diciembre de 2007

Blowin'in the wind

La sortida d'avui tenía tenía relacio amb la peça que va fer tan famos a Dilan i que quan portavem dos km. de recorregut sonava la melodía d'una armonica entre el integrans del grup. La resposta estava en el vent, que ens bufava de valent, i que per sort, només sortir de Premia ens hem posat a l'abric dels rodadors del CC Betulo de Badalona.La gent del "B" esperavem coinçidir avui als nostres companys del "A" sapigen que coincidiem en l'horari de sortida,perque ens fessin pantalla contra el vent però a l' hora de la sortida ¡sorpresa¡, del "A" nomes hi havian en Joan Camps i en Joaquin que s'han afeixit amb nosaltres per treballar de valent i donarnos un puntet mes de ritme.A l'alcada del calipso començaven els primers relleus als Betulos però la penya no tenias moltes ganes de treballar i m'hi quedat sol com un musol esperan reaccions per darrera que no arrivaben, toca afluixar i donar bronca:¡esos routiers donde estan¡¡vinga endavant a fer relleus a aquesta gent que fa mol vent¡`peró la resposta continuava estan en el vent, com diu la canço.A la riera d´argentona bufaba tan fort que les rafages de vent desplaçaven lateralment la bici per moments, provocan els abanics entre els rodadors, al arrivar a Mataro al estar mes protexits era mes comodo agafar el ritme.Passat Mataro la maquinaria començave a funcionar ya mes bé, els gregaris mes forts començaven a tirar de valent i per darrere els mes fluixos de forma patien per no deixar roda,sort que sempre hi ha algú que fot crit: ¡ a ritmo¡,¡a ritmo¡ que se quedan por detrás, toca afluixar perque tornin a enllaçar, fa mol vent per deixarlos tirats.Al arrivar a Canet tornave a bufar de valent i decidim fer la parada i fonda al reverter de Calella, ya esta bé que estem en temporada baixa i no cal patir tan , ens exprimim una mica en els repechons de St, Pol i Calella els mes forts i esperem al reste despedin als que no paren a esmorzar, Joaquin i J. Camps.De tornada amb el vent de cua tornem capa premia a un ritme alegre, peró al pujar el far de calella i com es costum, al capi "J" se li torna a sortir la cadena, com la setmana pasada, i si no para no la engrana en marxa, toca afluixar, en Jossepe no s'adona i es per en el horitzó, va com una moto el tìo ,ya afluixará.Arrivan a Canet ens pasen els badabici, i en Tomas ens fa anar a roda pero ens quedem tallats per el semáfor i decidim continuar al nostre ritme fins arrivar a premia fent una mitja de 29 i completan la sortida sense incidents a destacar. Fins a la propera cita i desitjan a tots els routiers i families unas bones festes i una any vinent ple de ilusions, salut i molta bicicleta. ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

4 comentarios:

Anónimo dijo...

buen año a todos, 2008. ojeando el calendario he descubierto que la marcha terra de remences coincide con la segunda pascua, es decir: el domingo 11 de mayo. remences o andorra?. que fem? bueno, de momento pensemos a mas corto plazo, a ver si el domingo 6, dia de reyes os animais, y nos encontramos a las 8:30 en la tienda de Paco.

Anónimo dijo...

Buen año y mejores pedaladas
Es cierto coinciden ambas y aunque Joaquin dice que falta mucho vale la pena preveerlo ya que asi nos podemos programar mejor nuestro calendario personal.
Yo este domingo no se si podre salir " cosa de los reyes" pero al proximo contar conmigo.
Javier

Anónimo dijo...

AVISO IMPORTANTE: hoy, jueves 10 de enero, joan camps y yo...(joaquin), hemos estado entrenando de valent. ya se terminaron las escusas, ya hay que dejar los polvorones y turrones, y cambiar de habitos y alimentacion,. si no os quedareis atras en las subidas...jejeje, mejor no digo nada, que luego soy yo quien se queda. A partir de hoy, el que falte mas de tres domingos seguidos a la cita semanal en la tienda de paco, a la hora convenida para entrenar, empezaremos a llamarle maricona gorda, dejada y gandula..., porque aunque se sufra mucho con la bici, a rueda de paco y company, luego compensa mucho emocional y psicologicamente.( y fisica y fisica)!!!jajajaja, pain is plasure!!!! nos vemos cracks. (joaquin)

Anónimo dijo...

La crónica de la sortida del día 6,
reis, la podeu llegir en comentaris de "emboscada maravellosa", en va quedar registrada allí, fins diumenge, que toca esmorzar.