miércoles, 26 de enero de 2011

Salida 30 de enero


     Cal Coix



Recorrido:
Premià, Malgrat, Tordera, Cal Coix
Tordera, Malgrat, Premià

Salida:   8:15 h

9 comentarios:

Paco_01 dijo...

Jordi para que no te quejes de dureza ahora que estás un poco flojo, la vuelta de esta semana es prácticamente llana. Espero que la disfrutes. Y no pinches.

Anónimo dijo...

Gràcies Paco, sort que tu em cuides la meva forma física...
Ens veiem diumenge.

Jordi

jaume porta dijo...

no vui ser gafe pero diumenge sembla que ens mullarem, marca pluja tot el cap de setmana, aixo si, marxa el fred, son el temps que tocan companys, Jo prefereixo que plogui lo que vulgui ara i quan vinguin les marxes ens respecti el temps, ja ting mono de Vilafranca, per el 20 de març han d´estar els deures fets si no voleu patir en la primera, sempre es fa durilla, fins diumenge... SALUT I FORÇA ROUTIERS

kimciclo dijo...

a ver quien baja de 4 horas en vilafranca,eso si que seria la hostia,hacer 3:59h no esta al alcance de cualquiera jajajaja.
Con que haga buen tiempo nos conformamos.

nos vemos el domingo.

flx dijo...

¡Cuanta gente ayer en la salida!, lástima de la falta de Paco.
Un placer poder compartir un rato con vosotros.
Otro día mas y mejor

Paco, mucho ánimo y a recuperarse

salut

Paco_01 dijo...

Gracias Félix, me he perdido una buena, a ver si el domingo que viene podemos estar.

jaume porta dijo...

AMBIENTAS DE LUXE CAP A CAL COIX
Bona sortideta la de diumenge, com en els vells temps, amb una amplia afluencia de routiers a la cita, i aixo que faltave il "capo" de la formaçió, s´han portat fenomenal Paco, tranqui i que et recuperis aviat.
En total erem 14 rodadors; A.tomas, J.Camps, Angulo, Jaume 600, Carlos, Kim, Jordi, Salva, Felix, Rocki, Alfons, jaume Vilaseca i el cronista d´avui J.Porta.
Ja de sortida i al primer revolt de la gran via punxadeta de J. Camps, quin estreno de la flaca company, merces Joan a Tu no m´hi quedat en terra, ja que ja feia un xic tard, m´estaba barallan amb el roca per alliberarme de la carn d´olla i els sigrons de la nit anterior, pero rés de rés, van fer tota la volta amb mi, que hi farem.
Ja de sortida es preveia que el ritme aniria alt, amb tanta peña i els gregaris Angulo i Jaume 600, quin parell!, si un li fot, l´altre més, la "tastica" era clara: fins que el cos aguanti i agafat com puguis company, de tant en tant intentaba fer de tap posanme devant pero "Terminator-Angulo" tenia moltes ganes de marxa i anavem deixan cadavers per la carretera com era de preveure, al arrivar a Malgrat ens faltaven ja tres ovelletes routiers que s´habien despenxat, Félix, Carlos i L´Antoni Tómas que ja tenia la "tástica" de reenganxe si es quedave, ja que la tornada era per el mateix puesto, cap problema, a part estaba ja pactat el plan B: avituallament amb els companys del B al solfina de Palafolls.
A Malgrat bufave de valent la tramontana, ja afluixaran els fieres de devant, pero ni vent ni hostias seguiam anan com si anesim a apagar foc, "Terminator-Angulo" anave tan cec contra el vent que es desviaba de ruta, Tioooo!!, on vas? que tenim d´anar recte cap a tordera, no cap a Palafolls.
En el primer tobogan a ritme bastan alt paso una petita crisi superada merces als relleus dels companys i la roda salvavidas de Jordi, que anave tancan el pilot, després li tocave patir a Salva que ens dona señal de relleu i enganxem avans de la baixada, buf!, prova superada, només resta recuperar i fins a la pujada a cal coix on allá es posaben les peces al seu lloc, per devant Angulo i 600 que s´ens escapen en solitari, Kim i jaume vilaseca fent de grup perseguidor, per darrere un pletóric J.Camps era com sempre la meva parella de ball i tancan el grup el salvavidas Jordi tiran amb el Salva.
Arrivada a cal coix amb un registre fenomenal,52 kms en 1.45minuts aproximadament, tenin en compte un parell d´aturades, toca visitar a la rusa un any més, segueix tan maca com sempre, i amb l´excusa de omplir el bido entrem a saludarla, Jaume 600 m´acompanya i s´enomara a primera vista, que maca es, eh tio? dons ja saps aqui pots gaudir d´un bon esmorzar, recomano peus de porc amb cargols acompanyats del seu sonriure, fenomenal, pero ho deixem per unaltre dia, no sigui que els companys que ens esperen fora es posin gelosos.
Ja de tornada reenganxem amb l´Antoni Tomas que pujave al seu ritme cap a cal coix, em despedeixo dels A a la rotonda de tordera, espero a l´Antoni Tomas i cap a palafolls via Blanes.
A Palafolls no estaben els del B, segur que com avui hi havien les baixes de Jossepe i Pau, Toni i Jota no pasarien de fer tres turons, aixi ells van al seu ritme, no els puteixem portanlos collats i tots contents.
Fins a la propera... SALUT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Si el domingo se hace una etapa de guerra, me apunto y no voy a correr la social.
Aunque yo me quedaré detras mirando que las flechas no me den. ehhh.

kimciclo dijo...

animate joan,que te vas a divertir igual o mas,y sin tanto peligro como en las carreras cortocircuitadas jajaja.