jueves, 13 de enero de 2011

Salida 16 de enero

       
  Hortsavinyà




Recorrido:
Premià, Malgrat, Hortsavinyà, Premià

Salida:  8:30 h

6 comentarios:

kimciclo dijo...

y en seco,porque a la hora que llegaremos a pie de puerto estara todo seco.

Anónimo dijo...

UNA SORTIDA COM CAL
Ahir l´home del temps ens marcave un anticicló amb temperatures altes per l´epoca de l´any, no hi ha neu a les muntanyes com cada any per aquestes dates, de fred rés, per aixó vaig decidir que la sortida podia tranquilament anar encarada cap al montseny i hem ancertat, ja estem ratllats de tanta nacional, necesitem saltar cap a l´altre banda, on els aires que respires son diferents, de camp,verd i pins, hem ancertat, a pesar del fred que feia en el pasadis en direccio dosrius, on hem tingut punxada hi hem tingut d´aturarnos a esperar l´averia i teniem 4º graus escasos.
Pero quina maravella de temps es perfilave, quan hem arrivat a Santa Maria de Palautordera, de primavera total, el fred es concentrave en las parts mes baixes i adalt era unaltre pelicula, com la que hem protagonitzat els integrans d´avui a la volta a la costa del Montseny, anomenada per molts com el mortirolo; Antoni Tomas, J.Porta, Salva, Jesus, Carles,Kim, i unaltre que ara mateix no recordo el seu nom, set rodadors en total, una bona grupeta de la que es despenxaven dos avans de la pujada cap el Montseny, Salva, que hem deia que ara no toca fer pujada i Jo li hi dit que surto a disfrutar de la bici no a controlarme les pulsacions, encara que respeto els sistemes de entrenament de cada escu.
La pujada ha anat fenomenal per alguns i terrorifica per d´altres, que com sempre es desfonden quan en el intent de seguir la roda bona es desfonden, surten de punt i pateixen les consecuencies, els que han patit com Jo aquesta situació sabem de que va, sempre hi ha vencedors i vençuts, no importa qui, lo important es encaixarlo bé i adalt donarse la má com bons companys, hem disfrutat que aixó es lo que en definitiva ens importa.
Ja de tornada i baixan ens hem parat a fer un pica pica, eren les 11,15 hores i s´apropa l´hora de dinar, si menjas mol la dona s´emprenya perque no menjas lo de casa, una truiteta i ja esta bé.
Una bona sortideta la d´avui, en la que no ens ha faltat res, un bon grup de rodadors, fred, punxada, sol i bona temperatura, lluita per coronar, encara que algu s´ha quedat amb ganes de revenja, pero bueno sempre tindras unaltre oportunitat company. SALUT I FORÇA ROUTIERS. j.Porta.

kimciclo dijo...

gracias Jaume por no decir que ha sido a mi a quien has sacado de punto,asi no se entera nadie....

me he vuelto por collsacreu,me han salido 101 km,y desde mataro hasta premia con vientecillo de cara y empajarao.(un placer,como siempre).

kimciclo dijo...

resultado del accidente:

-4 radios de la rueda trasera rotos
-calas gastadas de tanto andar

afortunada y misteriosamente eso es todo.

nos vemos en la proxima salida

jaume porta dijo...

bueno lo important es que no t´has fet mal, lo demes s´arregla i punt, tal com anavem amb tanta penya i donan pals en els repechons es mitllor anar en posicions devanteres,la grupeta d´avui res a veure amb la del dia dels mengualistes, mes acostumats a anar en grup, quina diferencia. Els de darrrera son els que pateixen mes, no et dona temps a reaccionar quan hi ha alguna aturada, per l´efecte acordeon "latigazo". El motiu de l´accdent ha estat els que corrien per l´arcen nostre, en direccio canet, la penya s´ha obert una mica per esquivarlos i en el petit embut s´ha afluixat de cop el grup, acordeon segur, per lo que dedueixo t´han enganxat per darrere. Bueno kim, tranqui, la setmana que be ja estas de nou rodan, ens veiem , anims i fins a la propera.

Ferran Vila dijo...

Ostras Kim, que mal me ha sabido verte andando por el arcén. Surte que no ha sido nada. Hay grupos muy numerosos en la N-II y sueln andar fatal. Prefiero dejarlos pasar. Muchos ánimos.