martes, 24 de febrero de 2009

Reenganxat amb els "B"

El diumenge vaig arrivar a les 8,05 a la botiga i aquesta vegada si que vaig perdre el tren del A, vaig reenganxarme al B, que sortien a les 8,15 cap a Cal Coix.
La sortida va anar fantástica, en Jota havia sortit mitch hora avans per portar temps per devant i el reste Josep, Pablo, Angel, Antonio Tomas i Jo partiem a les 8.20 de Premia a un ritmet bó, faltave Toni que va trucar que estave refredat i no va sortir, tenin en compte que ni el nen del pallars Toni ni el Jota patirien per darrera seguin el ritme, el ritme va anar força alegre i mes despres de Vilassar, on un grup de betulos ens va passar i ens varem fotra a roda, anavem pujant el repecho del calipso a 34, aquest tíos van bé i ja venen calentets desde Badalona, per darrera es començabe a sentir rundinar, anem massa forts de sortida amb aquets betulos.
Jo sabia que el ritme a la riera d´argentona amb aquell vent que sempre baixa afluixarien els de devant com aixi va ser, passada la riera ja comandavem els routiers, marcan el nostre ritmet, aquesta gent necesitave algo mes que un relleu, hi havien betulos desperdigats per darrera i van afluixar a esperarlos.
El vent no bufave del tot a favor passat Mataró, empenyia de costat, pero passant tots a rellevar el ritme anave força alegret, Joseppe, que está a l´espera de la operació de menisc es va reservar de tirar del grup, quedanse descansan a cua. Ens varem plantar a Cal Coix en 1,50 minuts, mitcha fantastica tenin en compte que el vent no era del tot a favor,allá ens esperava en Jota creman el seu puret, per no perdre la costum, deia que acavabe d´arrivar, la taula ens esperave dintre, igual que la meva amiga la rusa, que no li pasen els anys, cada dia esta mes bona, deu meu quins ulls, i el reste ni lo cuento, que luego todo se sabe.
De tornada, baixan a sac i en bloc fins a les primeres rampes de Tordera que per darrera en Jota perd la cua, pero collons el Jossepe que s´escapa per devant,el cabro deia que no volia forçar, ja ho diuen que no et creguis mai de les paraules d´un ciclista.Que fem?, si tirem a caçar a Jossepe es queda tirat massa aviat en Jota, si esperem a Jota s´escapa Jossepe , vaya amb els dos abueletes la que ens an liat, segur que estan compinxats, toca esperar a Jota, amb una mica de sort ens dira que a Calella agafa el tren i podrem anar a caçar a Jossepe, pero el valent continua fins a Premia i ens diu a Canet que anem tirant al nostre ritme que ell ya s´ho fara al seu.
Per devant unaltre intent de fuga, L ´Antonio Tomas s´enganxa a un rodador i ens treu uns metres aprofitan el semafor, que cabró s´escape i no mira anrrera, nomes mira la roda del que esta xupant, com sempre fent de xuparuedas, pero aquet no se m´escape , per collons anem a caçarlo, deixem a Jota i em poso a tirar a sac, per darrera en Pablo diu que se li acaben les piles, que no va tan entrenat per aguantar el ritme i prefereix afluixar, Jo continuo fins caçar als dos escapats i arrivan a Premia bastan tocat per el ritme de persecuçio pero satisfet, m´hi descarregat a gust.
Sera fins a la propera amb els A, sempre que no se m´escape el tren , es clar.
SALUT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

13 comentarios:

Lluis Ciclista dijo...

Que pasooo gringo, el güisqui y la fiesta te sentaron mal o que ?
El ganado desperdigado, aparecieron los tres panchitos puros machos y se llevaron las mieles…

kimet dijo...

bueno,ya está todo en calma,despues de la tormenta.

he recibido dos mails,uno confirmando mi inscripcion,y el segundo la de Jaume bosch.en unos dias,dicen,me enviaran otro mail para darme una clave de como efectuar el pago,entonces enviaré a Paco(a su mail),a menos que jaume me de el suyo,el mensaje,para que se ponga en contacto con jaume y se lo enseñe.

Anónimo dijo...

Kimet...
mi email es jbosch@autoequip.es
i per el q em vulgui enviarme algo guai
Q Dios t lo pague con muchos hijos kimet

kimet dijo...

ok sixhundred.

kimet dijo...

mañana sabado alfonso estará a las 8:40 en la rotonda de cabrera de mar esperando a quien salga de la tienda a las 8:30,yo bajaré a la botiga a esa hora teniendo prevista la etapa llana:premia-sant pol-premia

Anónimo dijo...

ESTIC INSCRIT !!!!!!!!!
Gràcies Kimet
600

Jordi Pons dijo...

Aigua que embruta.
Els meteoròlegs ho anunciaven des de feia dies, però al llevar-me i no veure el carrer mullat, he sortit convençut que no ens mullaríem.
Ha estat una bona sortida, com totes les que últimament fem. De gent no en falta, i acostumem a sobrepassar la mitja dotzena d'assistents.
Explicar com ha anat la volta és repetir el mateix de cada setmana. En Luís que se surt, en Paco que apreta les dents i pateix, però allà està, en Joaquím que espanta, i en Jaume 600 que les mata "callando". La resta fem el que podem, un dia millor i un altre pitjor. Avui ha estat dels bons per a mi. M'he trobat força bé, tot i la pluja i el poc entrenament de les dues últimes setmanes.
Però la pluja ha fet acte de presencia, i baixant Riells hem quedat ben molls i freds. En Guillermo, molt sensat, ha escurçat i jo he decidit acompanyar-lo. Ha anat espurnejant fins a lliçà, però tot i això un cop sol a la rotonda cap a Parets m'he decidit anar cap a Palau de Plegamans, i un cop allà cap a Sabadell. Al final tot i la pluja ha quedat una sortideta digna. a l'arribar a Barcelona l'escampall d'empolles d'aigua de l'avituallament de la marató espantava (són tant porcs com els ciclistes aquests maratonians... :)).
I com no, a l'arribar a casa m'ha tocat rentar la bici. Li he tret un tou de merda impressionant. Com pot ser que l'aigua embruti tant!

Jordi

Anónimo dijo...

Avui simplement en Luis anaba en moto,ens ha donat una altre lliçó...kbró
600

Lluis Ciclista dijo...

Yo mismo me asusto. Ayer mis biorritmos estaban al 14,74%. Mis rodillas no se quejan desde que cambie pedales, zapatillas a principio de año y pedaleo con mas fuerza. Mis entrenos en vatios están dando resultados. La verdad es que tuve el día y me sobraba fuerza. Ya veremos cuanto dura ji ji ji que estáis que os salís cabroncetes...
Ah! para el domingo que viene estaré al 88,25% jua jua jua

kimet dijo...

antes que nada,que sepais que estoy bien,con unos rasguños en el brazo izquierdo y ya está,osea que el domingo en las costas....huy huy huy...que pasará????

de momento mañana me voy con alfonso a explorar la zona..para saber donde atacar, mas que nada....

hemos quedado a las 8:15h en la rotonda de vilassar de mar n2.subiremos el bordoi,y hacia sant celoni,a por las costas!!!!

ya contaré.

Anónimo dijo...

Hola a tots, cambian l´itinerari sobre la marcha!!!!
Vaig sortir a les 9 de Vilassar de Dalt cami del Collet i despres pujar fins Samalus. Vaig arribar fins la capella pensant que ens creuariem.Arrivant a dalt va començar ha ploure i tota la tornada en remull fins Argentona,evidentment ni rastre del A que vau cambier l´itinerari.
XAVI

Lluis Ciclista dijo...

Eso eso Kim ves a supervisar el asfalto, para que no te vuelvas a dar otro leñazo, mariconazo, que susto me diste, todavía los tengo en la garganta...

Dices que vas a atacar en la costa del montseny? nooooo puede ser, te vas a decidir a tomar la iniciativa. No te creo...

Lluis Ciclista dijo...

Yo mirare la salida del domingo en google maps como cada semana y haré mis cálculos je je je que remedio...