miércoles, 29 de octubre de 2008

Nova temporada, noves il-lusions

Amb el tradicional esmorçar de Sant Must, s´acaba la temporada del asfalt i comença el BTT, la terra humida, les trialeres, els descensos i emboscades maravelloses pels boscos de la comarca ens esperan, esmorçar a les patates, en resum canviem el xip, la flaca es posará gelosa quan veigui que no la montem i marxem amb la btt.
Aquesta nova temporada que començarem, ens marquem nous objectius, renovem il-lusions,uns que si la marmotte, d´altres que si la quebranta, la remences, el ciclocros, el atletisme, ect., i aixó ens motiva per afrontar nous reptes i trobarnos a nosaltres mateixos disfrutan de lo que ens omple, ens agrada i ens mante amb un estat d´anim i una forma extraordinaria.
Fa un any, el nostre company Vallbona ens penxabe aquella maravellosa crónica titulada "La mella colla" en la que ens descrivia a la perfecció el que es portar el maillot dels routiers, descobrir el valor de la amistad compartin experiencies i disfrutan dels companys cada diumenge, i aixó es lo que importa, pasar-ho bé i oblidarse dels mals rollos.
Esperan que tots els objectius es compleixin, que disfrutem a tope junts en la nova temporada que començará...ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

6 comentarios:

Anónimo dijo...

ya llevo 4 dias sin montar en bici y me parece una eternidad,y aun pienso estar 6 mas,no la cogeré hasta el jueves 6 de noviembre si no llueve....,y el sabado 8 a las 8 ya saldré con los coleguitas del "B",y como bien aconseja mengual,sin pasar de 130 ppm,aunque para seguir el ritmo del "B" habrá que pasar de 150 ppm en algunas ocasiones,sobre todo con Antonio Tomas que va fuerte todo el año.

Este ha sido sin duda el año en el que mas he aprendido y progresado desde que monto en BDC, PERO SOBRE TODO HE APRENDIDO A CUIDAR MI CUERPO con una alimentacion correcta en la medida de lo posible.Para el 2009, tengo como reto personal aprender a entrenar correctamente y a saber dosificar esfuerzos,ademas de suministrar a mi cuerpo el aporte vitaminico,mineral,proteico suficiente,antes y despues de cada entreno,con la meta unica de conseguir un cuerpo perfecto,y un estado de forma ideal para batir los tiempos de este año 2008....,bajar de 7:00h en la quebranta seria un resultado sobresaliente para 2009.
Divertios mucho este intervalo de 2 meses con la bbt,y nos vemos en el asfalto despues de navidad, para seguir adelante con todo este maravilloso y apasionante mundo del dolor sobre nuestra amante.

kim l'enfant terrible

Anónimo dijo...

Kim,
parece Super-Ratón con aquello de super-vitaminarse y ultra-mineralizarse.
A veure si et deixes de punyetes, que la qüestió és sortir i divertir-se. I tot i que estic d'acord que s'ha d'estar bé de forma per poder seguir el ritme, no cal obsesionar-se.
Apa, a divertir-se

jordi

Lluis Ciclista dijo...

Eso eso, sigue con tus pajas mentales, se te va ña fuerza por la boca, je je

Anónimo dijo...

Estic fent un repaset a la btt, la pobre ja té deu anys, pero encara resisteix, li posat pastilles de fré noves ,que fins que no s´acoplen no frenen ni un pijo,cobertes,ect.
Avui li tret a rodar un parell d´hores, hi fet un mini angliru, mol mes curt curt pero amb rampes que superen els 23.5% de sobres, si el diumenge improvisem ja us portare perque experimenteu aquesta pujada, es un autentic repte pujarla, llástima que en Kime.t. no vingui, tan que li agrada patir sobre la bici, disfrutaria de dolor, es una variant de la pujada al coll de clau.
Aquest dissabte nit ting festa de hallowen, la nit dels morts, espero no acabar massa tard per poguer estar en graella de sortida diumenge...SALUT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

Anónimo dijo...

Jaume, com està la muntanya d'enfangada? em sembla que la pujada que comentes era de les que patinava per fanget i es formaven uns regarots on hi cap bici i ciclista. A veure si no plou dissabte ni diumenge al matí i ens permet sortir.

jordi

Anónimo dijo...

la muntanya está fenomenal, les plujes la nateixen tota i dona aquella oloreta a net quan respires a fondo que et carrega els pulmons d´aire pur i t´oxigena la sang, el fang es un ingredient mes, no m´importa si surto rebosat si a canvi hi disfrutat. Demá dissabte, si no plou sortirem els habituals a rodar la flaca una estoneta, el que es vulgui apuntar a les 8.15 a la primera rotonda pujant carretera de Vilassar de Dalt, a veure si enganxem amb els badabici i fotem una calentadeta al plá.