jueves, 23 de octubre de 2008

Domingo 26.10.2008 - Ultima salida y almuerzo

Almuerzo en Restaurant Sant Must - Cánoves

Ida grupo A:
Premià - Mataró - Tres Turons - Collsacreu - Llinás - Sant Antoni - Sant Must

Vuelta:
Sant Must - Cardedeu - Collet - Dosrius - Vilassar - Premià

Salida 8:00 h


Atención al cambio de hora !!

10 comentarios:

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Joder que pena, me lo voy a perder.
De las pocas veces que se sale con la colla, y que se para a ser ciclistas normales, y no estoy coño.
Comerse unas costillitas a mi salud (con alioli a tope)

Anónimo dijo...

nos vamos a poner moraos!!!!!

Anónimo dijo...

si, si, moraos, i després el que vulgui vindre a ballar country a la plaça de la sardana a Premia esteu convidats tots, us presentaré a les meves fans, quan em veuen amb indumentaria ciclista es posan a cent, si ens presentem tots es posarán a mil, mouen els melucs que no veiguis, pim...pam, pim...pam i guerra al bodi companys, els vells rokers no moren mai. SALUT I FORÇA ROUTIERS.

Guillem dijo...

Quedem a les 8:20 a la rotonda de la Meroil. OK?

Anónimo dijo...

bueno kamaradas de dolor,os deseo una emocionante y divertida temporada de btt,nos vemos en dos meses aprox.

kimet

Guillem dijo...

QUE BONITO, QUE BONITO!

La veritat es que tenia moltes ganes de tornar a sortir en grup amb la colla després de 2 mesos d'entrenar sol o com a molt compartint relleus amb algún ciclista que em trobaba per la carretera.
Avui he sortit amb moltes ganes, ja havia dit que volia comprovar el meu estat de forma i he vist que estic bé, però em falta el punt que et donen els piques amb els colegues. El que "está que se sale es el amigo Luis". Als turons ha fet el que ha volgut amb el Kim i amb mi i m'ha deixat tant tocat que, quan el Paco "otro que tal" m'agafat al Collsacreu, només l'he pogut aguantar 500 m. Estic segur que aquest any el Luis farà una molt bona temporada de ciclo-cros.
A l'esmorzar a Sant Muç ens em retrobat amb els colegues del B, als quals feia temps que no veia.
A la tornada pel Collet el Jaume Porta primer i el Paco després han posat un ritme fort, per intentar reduir distàncies amb els "tramposos" que havien marxat per davant a la sortida del restaurant. Intentant aguantar al Paco, cosa que no he aconseguit, he arribat a 173 pulsacions. Feia mesos que no arribava a accelerar el cor d'aquesta manera. Reagrupament a Dosrius i de nou a ritme fort cap a Argentona. M'ho estava passant tant bé que en lloc de tornar pel Parpers he anat fins a Premià i he tornat a casa per Font de Cera, per cert que per anar a Alella hi havia gairebé un Km de "caravana de domingueros".
Al final m'han sortit 134,5 Km a una mitja de 29,7 Km/h, que per ser l'última sortida "oficial" de la temporada i haver fet 50 Km. sol no està malament.
Ara toca desconectar una mica de bici però no del tot, que després s'enganxen els kilos i costa molt de treure'ls. Provaré a còrrer a peu a veure si m'ha aguanten els genolls i algún diumenge potser em desplaci fins a Premià per fer la sortida amb btt. Paco: ja posaràs horaris i recorreguts.
Adeu siau.

Guillem dijo...

Qué passa? S'ha acabat la temporada i ningú diu res?

Lluis Ciclista dijo...

Lo que hay es mucho miron de Blog. Cuesta que la gente participe y comente sus experiencias sobre la bici.

Anónimo dijo...

Tsss, Tssss !!!!!

Nasio el 4 de Julio ..... de 2009.

OBJETIVO 2009: " Marmotte 2009 ".

Ahora que viene el Tour a casa me propongo, sin haber bebido vino, muy seriamente la madre de todas las marchas.Sr's ha llegado la hora de envalentonarse.

El domingo estuvo bien el trote cochinero q llevamos, sin duda a mi continuamente se me olía a quemao...la carbonilla saltaba una y otra vez. Eso de ir de tranquis que mentira más piadosa.Yo había echado gasoil del de calefacción y va y se necesitaba queroseno. Pero me lo pasé muy bien. El Kimet aún debe estar buscando las pegatinas de la BH en 3 turons. Y el Luis parecía Tommy y Jerry. Un placer rodar de nuevo con vosotros y además en la que en su día fue mi patria ciclista.

Hasta la próxima.Abrazos Oscar

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Parece que el domingo almorzasteis, pero de paz y gloria Res de Res , como es habitual en los Routier.
Ahora claro os dedicareis a las maericonadas de la BTT, que yo con colegas en BTT ni arto vino, ya me iré solito cuando quiera para eso de dominar y no poner el corazon a tope, que ahora toca ir a maximo 130ppm.
Bueno pasar un buen invierno.