jueves, 28 de febrero de 2013

Sortida 3 Març


  Collsacreu - Parpers

Recorregut:
Premià, Sant Pol, Collsacreu, Llinars,
La Roca, Parpers, Argentona, Premià

Ports:
Collsacreu, Parpers

Dificultat:
   **
Km.: 90 Aprox.

Sortida: 8:30 h

6 comentarios:

jaume600 dijo...

Demà segurament aniré a Arenys, fa´re la curta, ja q sortiré ja d casa en bici

jaume 600 dijo...

Ports del Maresme
He sortit ja d casa en bici
He arribat a Collsacreu amb el grup d davant, em quedat uns 25, apretan les dents, i en la baixada m´he quedat despenjat amb un altre, (com baixen els nanos), i no hi hagut manera d´atrapar-los, fins a SCeloni ens han atrapat uns 20. Hi arribat a dalt del segon port amb el grup q anaba, uns 12 hem quedat, i en la baixa m´he tornat a quedar amb 2 més, lo mateix q Collsacreu, a baix al poble ens han atrapat un grup q erem uns 10,. A Papers hi arribat a dalt amb 4, tiran jo del carro, els altres s´han quedat del q quedabem del grup, em atrapat 2 del grup d davant , i ja he anat cap a casa...bones sensacions, pero baixan ho perdo tot...

jaume 600 dijo...

Acabo d veure, q el q va guanyar a la meva categoría, l Artur Prat, vaig arribar amb ell a Parpers...fantàstic...

Paco_01 dijo...

Felicitaciones a los marchosos Joan y Jaume. A estas alturas de temporada ya es una hazaña acabar. Jaume, Artur Prat es una buena referencia de tu estado de forma. Va como una moto.
Nosotros (LOS CINCO MAGNÍFICOS, JE,JE), tambien tuvimos nuestro minuto de gloria en la marcha. Nos juntamos con un grupo de 30 a la salida de Palautordera, y hasta la cima del Parpers tambien dejamos nuestra tarjeta de visita tirando en el llano y destrozando el grupo en la subida.
Aunque íbamos con a ventaja de no haber subido Sta. Fe. Todo hay que decirlo.

jaume porta dijo...

no es va pujar santa fe,es va retalllar per mosqueroles per precaucio, adalt estave bastan nevat i la carratera no estave en condicions.No era normal que el primer de la cursa ens el creuesim nosaltres a les 10,20 h abaix del collsacreu,no em surtien els comptes. La sortida va estar be, sobre tot quan varem començar a tirar nosaltres del grup de la cursa, els varem ajudar a fer mitllors temps,al arrivar a parpers quan sembleve que es relacsaria la cosa,tornave Paco a tirar del 53 i cap amunt, hi havia qui pensave que baixaria el plat pero que collons, cap amunt estirant el grup, adalt ens quedaven coronan tres routiers practicament en solitari, fenomenal, hem disfrutat de debó, sera fins a la propera...endevant i força routiers.

jaume 600 dijo...

Correcte...vem trencar per Les Costes

L´Artur Prat va entrar el 24º d la general, 1º d la categoría meva, crec q l´hagués guanyat, ja q tibada d´ell jo al Parpers,....o no...