miércoles, 4 de abril de 2012

Sortida 8 d'abril

Recorregut:


Premià, Parpers, Marata, S.Feliu Codines, Gallifa, S.Llorenç S.
Castellar, Setmenat, Mollet, Conreria, Premia

Ports:
Parpers, S. Feliu, Gallifa, La Conreria

Dificultat;
***
Km.: 125

Sortida: 7:30

7 comentarios:

Anónimo dijo...

buena salida,mientras no nos caiga encima ese pedrusco cuando pasemos por ahí...

kim

la vieja del visillo dijo...

hola el lunes dia 9 macro salida de 201 km. tosa, sagaro,caldas de malabella premia con dos paradas un pequeño almuerzo, i una comida menu del dia, sobre la marcha se puede cambiar el recorrido respetando más omenos el quilometraje.si viene jaume porta. conoce las carreteras de la zona.si la autoridad i el tiempo lo permiten. nos ira vien para la marcha de granollers el domingo sigiente. adios.

la vieja del visillo dijo...

la salida del lunes sera como siempre ha las 8 de la mañana. en la rotonda del doctor ferrant. como es festibo para currantes i jubilados, no tenemos prisa por llegar. una salida de antaño clasica de semana santa.

Anónimo dijo...

mañana para ir a gallifa seremos 17 ciclistas,confirmado.

Anónimo dijo...

al final el pedrusco no cayó...

una salida genial,127 km - 30 km/h

Anónimo dijo...

super etapone el d´avui companys cicloadictes, sortida de premia a les vuit amb un cel capotat direcio a sant feliu de guixols per tossa, on ens em creuat ja que jo venia a la contra de sant feliu, pujada al alt de sant grau d´ardenya, un primera especial de cinc kms. de llargada amb un kilometre final avans de coronar brutal, descens fins a llagostera a sac, alla agafem direccio cassa de la selva i despres cap a caldes de malavella,localitat de la famosa aigua de vichy catalán amb una paisatge encantador,per darrera començaven a rumiar on fem la pardeta per dinar, tranquis que en deu kms. mes ens plantem al restaurant avans pasem per el llac del cisne i arrivem a la nacional 2 on en el creuament de santa coloma de farnes parem a dinar,a tope macarrons i escalivades de primer, galta, pollastre de segons vi, postres crema catalana, i com no, trifásic d´anis del mono de badalona per agafar forces de tornada, ja de tornada en direccio a tordera enfilem per la ruta del vici, carretera tota decorada amb unes titis que ens animaven de pujada, tan que no ens em pogut resistir de parar a ferlis un peto i desitxarlis sort, que per aixo no cobren res, pobres noies, en el fons donan llástima ja que son mol jovenetes, estan dominades per les mafies a exercir la prostitucio, continuem i ens venen els postres de debó de front, un vent fortissim que ens obliga a fer relleus, per els tobogans de tordera trenco el cable del canvi, putada,no tenim recanvi, toca arrosegar el 12 fins a casa, convinan els plats ja que el pinyons no puc, sort que ja no ens queda cap port important,pero es fa durillo despres de la kilometrada que portem a sobre, arrivan a mataro afluixa el vent,ens prenem els ultims kms am calma ja que començan a fer mella els 190 kms a les cames, arrivem a premia a les 17 hores completan una jornada autentica on no ens a faltat de res, merces companys a estat un bon entreno preparatiu per les marxes,fins a la propera cita que sera la marxa de granollers el proper dia 15... endavant i força routiers. j.porta

Anónimo dijo...

vaya paliza,ahora si que estaras fort jaumet!!!!