lunes, 30 de enero de 2012

Sortida 5 de febrer

          Hortsavinyà

Recorregut:
Premià, Mataró, Malgrat, Calella,
Horsavinyà, Calella, Premià

Ports:
Hortsavinyà

Dificultat
      *
Distància:  90  Km.

Sortida:  8:30 h

9 comentarios:

600 dijo...

Proposo anar fins a Blanes o Lloret...

Anónimo dijo...

hará mucho frio

Paco_01 dijo...

Mañana prepararos...

Anónimo dijo...

podriamos salir a las 10:00h,teniendo en cuenta que esta salida se hace en 2:55h,antes de la 13h estamos en casa.

Mengüi , Joan J.Mengual dijo...

Estáis locos, salir a las 8,30h en invierno.
La hora de invierno son las 10h.
10 + 3h de entreno son la 13h.
Y los que tengan que meterse en la cocina, aun tienen tiempo de hacerla.
O es que vuestras mujeres prefieren que lleguéis pronto, aunque eso os represente quedados como un polo.
Ahhhh claro con el palo que llevamos y hechos un polo, luego pueden chupar, ahora caigo.

Anónimo dijo...

yo salí a las 10:45h de casa,y en el termometro que hay antes de llegar a Canet de mar marcaba 4ºC a las 11:30h,supongo que cuando pasasteis vosotros 2 h antes,estaria bajo O.

Lo importante es llegar bien a casa,y con todos los dedos

Kim

Paco_01 dijo...

Venga que no es pa tanto...
Ayer no pasámos mas frio de lo normal en invierno. Sabiendo que va a pegarle te abrigas bien y sin moverte de la nacional sin pasar de Malgrat vas de p.m.
Cuando pasé frio de verdad fue hace dos años en la Quebranta. Y era verano...

Joan, las 10 es la hora de los pros. Los domingueros salimos a las 8 y los globeros a las 10:45

Anónimo dijo...

La sortida dels cuatre valents va anar fenomenal, i ja son cuatre de cuatre companys, premi a la regularitat en sortides per tres dels integrants de la grupeta, de moment. Ja sortin de Premia i sense donar temps a calentar a 35/h. per enganxarnos a un grup que acavabe de pasar per premia, el teniem a un kilometre escas, bon inici companys, s´ha de treure el fred, quin calenton, pero va valer la pena, al calipso els varem neutralitzar descansan a l´abric i a cua del grup, el grup anave comandat per un membre del mengual team, la bestia Narvaez, tot un espert i resistent rodador, pero al pas per Canet els routiers ja comandavem el grup, arrivan a calella els cuatre al devant i ja reagrupats continuavem la nostra ruta marcada en solitari. A malgrat els basals gelats, mes fred, estavem sota cero segur, baixave una tramontana que ti cagues, allá donavem la volta i amb el vent en contra seguiam de tornada per afrontar a calella el alt de la jornada, horsavintyá, un port curt pero ratonero, si perds la referencia visual dels de devant estas venut, dons a roda, esperavem trobar mullada la carretera pero tot l´asfalt estave sec, inclus a les curves on habitualment estan mullades per no tocar el sol, fantastic, el fred sec la habia secat, pujada en bloc sense forçar ens trobem al Salva que no se a quin hora surt, pero mes d´hora que nosaltres segur, un chicarron del nort el company i en solitari, amb dos collons el tío, ja de tornada, tots en bloc s´incorpora a la grupeta en Jordi, segur que a arrivat just al mati i se li ha escapat el rapid dels routiers a Premia, espero que la tornada haigui anat be, ja que les meves tornades de moment las faig en B, per relacsar ritmes, no sabia si habien sortit, pero al final m´esperaven al reverter de calella i al veure a l´ántoni tomas en solitari em vaig girar cua per acompanyar-lo i a fer uns quans kilometrets mes ja que la sortida marcada era curteta, fins a la propera, que començarem a pujar companys, feu be els deures... endavant i força routiers, J. Porta.

Anónimo dijo...

es verdad,aquel dia en la QH es dificil de superar en cuanto a sufrimiento,la lluvia helada durante 5 horas,ademas de la tension por el riesgo bajando sin tacto en los dedos.

Kim