jueves, 5 de noviembre de 2009

Salida 8 de noviembre



Salida 8:00 h


Recorrido:

Premià - Cabrils - Las Piedras Verdes - El Dolmen - La Mutua - Burriac - Argentona - La Riera - Senda dels bolets - La Cantera - Sant Bertomeu - El Basurero - La Cadira - Premià.



EL BTT A L´HIVERN, L´OPCIÓ IDEAL.
Son moltes les ventatxes que et dona el btt en periode invernal, els inconvenients del fred, pluja, vent, carreteres mullades i lliscoses que tenim a l´asfalt amb la flaca i els perill que comporta, els salvas en gran part amb la btt, mantenin l´estat de forma i agafan agilitat de cames.
Aquest diumenge passat per exemple, a la riera no es veia cap routier dels B que surten cada diumenge a carretera, no podies sortir per el fort vent que feia, es mol perillós perque et pot desplaçar lateralment provocant la caiguda i posarte en mitcht de la calçada on els cotxes son els que rematen la feina, tambe es incomode si no vas en un bon grup que porti bons gregaris que vaiguin relevant, en canvi a la muntanya amb la cabra btt quedes al refugi d´aquest i molts mes inconvenients que comporta la carretera en periodo invernal.
Aquest diumenge els de nou cinc magnifics routiers van anar a la conquista de Burriac, pero avans ja ens habiem posat les piles i el cos calent pujant per el cementiri de Cabrils, enfilan per pedres verdes i en direccio al dolmen, rampons que si portes molta roba et sobra quan pujes pero la necesites quan baixes per l´altre cara nort, on el clima canvia radicalment, mes humit i fred, Jordi pujant ja començave a treures roba, la temperatura que despren el cos puja i mes si el canival comença a tensar per devant, la primera del dia i ja ens porta collats, sort que avui hi ha potser paradeta a esmorzar a cal escombriare i dona mes alicicient a la sortida, pero per si les mosques cal portarse el platanet.
Al arrivar a la Mutua i per anar direccio a Burriac, Jo prefereixo una trailera i el reste per el cami ampla, dons cap problema companys, ens veiem a burriac, segur que arrivo avans i disfrutan del terreny que m´agrada,els decensos heavys, adrenalina pura, arrivo a les rampes brutals que et conduexen a burriac i aqui no es veu a cap routier, dons començo a enfilar i adalt els faré una perduda, dien-lis que son uns tardons.
Començan a arrivar a Burriac, Jordi que es veu mol fi avui, primer , seguit de Paco, Xavier posant tota la riñonada, la pujadeta se las porta, i Joan Camps tancan el grup, ja estem reagrupats tots, toca el descens fins a Argentona per el cami ampla pero la pendent se las porta també, cos enrrere i controlan, revols de paella, terreny gravillos on derrapa si apures frenada, retifican amb la cintura el derrapatxe, aixo es btt companys.
Continuem fent volta turistica per els carrers d´Argentona en direció a la riera, enfilan riera amunt arrivem a la senda boletaire, quina llástima! han passat la máquina per el cami, me la han destroçat, ja no es la senda que era, el tram de les pedres era un tram mol técnic, superarlo sense posar peu a terra requeria emplear molta técnica, arrivem al gran rampón, on l´any passat en Joan ens volia fer creure que es tenia que pujar, imposible pero si vols pots intentarlo, els que no, tenen l´opció del curriol amagat que hi ha avans d´arrivar a má esquerra.
Ja arrivan a Parpers agafem la pista ampla que ens conduiria a Sant Bertomeu per enfilar direçió al Dolmen i de baixada cap a Premia per el cami del mitch, completan la segona sortida betetera en tres horetes i quart, la setmana que be més, us esperem de nou a tots , amb una mica de sort pararem a esmorzar. No falteu a la cita... ENDAVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta

7 comentarios:

Paco_01 dijo...

Mercè, los días que paramos seguro son El Corredor y Las Patatas. Este domingo si vienes podemos quedar para almorzar en El Basurero a las 10 aprox. Después hacemos hasta el asfalto y bajamos La Cadira. Si no pudieras venir, en principio no paramos.

Paco_01 dijo...

Kim, mejor inscribirnos juntos. Aunque ya vayan por el 5 mil, las plazas son por sorteo.
En principio vamos Guillermo, Alfonso, tu y yo. Preguntaremos se hay alguien más y miramos de inscribirnos esta semana.
Por si acaso...

kimciclo dijo...

ok,y como todos los numeros tendran las mismas opciones,tienes razon,a ver si se anima alguien más.

BOCCIA dijo...

Hola Paco:
Te explico yo estoy en una asociación de joves discapacirados de Sant Boi, que mañana a las 6 de tarde hacems una rueda de prensa que ahora te pongo la comvocatoria:


CONVOCATORIA DE RUEDA DE PRENSA
PRESENTACIÓN DEL “I FESTIVAL DE CINEMA PER LA
SUPERACIÓ” ORGANIZADO POR ADISFI (ASOCIACIÓN DE
JOVENES DISCAPACITADOS FÍSICOS DE SANT BOI)
El 7 de noviembre, a las 18 horas, en el Hotel Front Air Congress, se presenta
el "I FESTIVAL DE CINEMA PER LA SUPERACIÓ", organizado por ADISFI,
que se celebrará en octubre de 2010 en Sant Boi de Llobregat.
En la presentación se contará con la presencia de:
- Toño Tejerina "El diablo sobre ruedas", monologuista y guionista del
programa "El hormiguero" de Cuatro y padrino del festival
- María José Vázquez, presidenta de ECOM Barcelona (Federación de
Entidades Colaboradoras con el Minusválido)
- Norberto Rincón, presidente de ADISFI
En el acto se proyectarán los trailers de las películas que se exhibirán en el
festival.
El "I FESTIVAL DE CINEMA PER LA SUPERACIÓ" nace con el objetivo de
difundir la problemática general de las personas con discapacidad física.
Asimismo, quiere dar a conocer las diferentes discapacidades y sus
problemáticas y reflejar diferentes formas de vivirlas.
ADISFI fomenta la integración social de los jóvenes discapacitados y ayuda a
resolver los problemas del colectivo.
Más información: http://adisfi.blogspot.com
DATOS DE LA CONVOCATORIA
Sábado, 7 de noviembre, de 2009, a las 18.00 horas
Hotel Frontair Congress (Centro Comercial Sant Boi – c/ Alberedes, 16)
CONFIRMACIONES
Sergio A. Espejo
adisfi @ hotmail.com / 687 557 985 – 695 848 670
Organiza: Colabora
adisfi Ajuntamen de Sant Boi de llbregat

Adeu Paco

Paco_01 dijo...

Hola Aitor !
Espero que lo pases bien en las actividades que tienes para este finde. Tanto la rueda de prensa como en las películas que se proyecten. Y que este I Festival de Cinema consiga abrirse un hueco y se consolide como un clásico. De momento su nacimiento ya es un éxito.

XAVI dijo...

Hola Jaume,
Et contesto aqui en el blog del Paco per que no se quin mires mes.
Referent al volum que entrenem els Fondistes del Routier.
En el meu cas que tinc mes temps que el Toni i que els meus objectius son a l´estiu i d´ultra fons, ara estic corrent 4 o 5 dies a la setmana i un sortim amb la Delia amb MTB.
A la que les condicions siguin optimes cambiare la MTB per l´esqui de muntanya per traballar aerobic en relativa alçada.
El volun fins a la CCC, l´objectiu principal el 2010 sera mes o menys.

40000 mts desnivell positiu en esqui de montanya.
4000 KM corrent, la majoria per montanya acumulant minim 120000 mts de desnivell en pujada.
I segur que fare uns 2000 en bici.

Aveure si podem fer una sortideta de running amb tots vosaltres.

Fins aviat.

Anónimo dijo...

Merces Xavi, lo teu si que es fer els deures, fas de l´esport la teva forma de viure i si la Delia també ho comparteix fenomenal company, que mes pots demanar.
Ahir vaig estar parlan amb Paco de fer una sortideta light de 10 kms. amb els runing routiers, Jo ja m´éstic preparan per no quedar malament del polvo que ens fotareu, bueno entre nosaltres tenim al maratoniá J.Camps que no ens deixará malament, ja t´avisarem per el blog, i si algun diumenge vols apuntarte a la sortideta btt, t´esperem, estem parlan d´organitzar un esmorzar amb les dones routiers, segurament a la sortida de les patates, com diu Paco, si la Delia es vol apuntar no es trobara desplaçada, la Mercé ,dona d´en Jordi i pot ser Luiggi i senyora també acudiran a la cita, alla hi ha bona brasa i bona teca, mongetes amb cansalada per un tubo, recordo l´any passat que parlan de dieta en Jaume 600 se les va fotre totes, quina maquina de engullir, y despres pujave com una moto, a escape lliure, per cert que el trobem a faltar, era una bona parella de ball en les sortides btt, suposo que ara que s´acabat el moto GP, apareixerá.
Bueno company, aqui no parem, l´espirit esportiste routier i el bon rotllo per sobre de tot, sense descuidar la tripa , que a mi també m´encanta, s´ha de cremar en funció de lo que menjes, soc incapas de seure a taula sense haver cremat avans, es la millor formula, el dia que deixi de fer esport em posaré com un globo. SALUT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta.