martes, 23 de junio de 2009

Salida de Sant Joan



Recorrido:

Premià - Mataró - Tres Turóns - Collsacreu - Sant Pol - Mataró -Premià

Hora de salida: 8:00

9 comentarios:

Lluis Ciclista dijo...

Ahiiiii que buenos recuerdos me trae esta salida....

kimet dijo...

buena hora,buena idea,buen recorrido.

Jordi Pons dijo...

Jo estaré a tarrega preparant la pedals, o dormint la mona de la revetlla. aixíque no m'espereu.....

ens veiem en un parell de setmanetes si el casament de me cosina no s'allarga massa.

jordi

Anónimo dijo...

Felicitats a tots per el bon paper que heu fet a la que diuen la mare de totes les marxes, ja m´haigues agradat estar també ahi amb la penya, pero la famili es lo primer.
Tots satisfets i sense incidents a destacar que es lo realment important, Jo acabo d´arrivar de Tossa disfrutant de la semaneta de vacances amb la famili en la que no ha faltat bici, kayac, inmersions al mar i excursions per els camins de ronda per les caletes, mol relaxants.
De fet vaig fer coincidir rodan per la n-2 amb Jaume 600 diumenge quan anave de nou cap a tossa junt amb Antoni Tomas, ens va passar i ens va fer de gregari, esta fort a pesar del seus 78 k. que diu que pesa, una mica pujat de pes, i no m´extranya, ya que el vaig convidar a fer un pica-pica al Solfina de palafolls i es va pasar l´esmorzar en un tres i no rés, vaya tripero, ara que la sepia estave de collons i el vinillo ni us conto, quina maquina tambe a taula el company 600, després l´Antoni Tomas es tornave cap a premia i 600, que necesitave peir l´esmorzar va acompanyarme fins a Tossa que ens varem despedir, merces per la teva companyia 600, pero te vas perdre una paella de marisc de puta mare al mitchdia, unaltre día será.
Si no m´allargo massa avui al texas feu puesto en la graella de sortida per demá pujar els turons i gaudir junts de les histories que teniu que explicarme. FINS A LA PROPERA CITA ...SALUT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta.

600 dijo...

Jaume ...el plaer a sigut meu...d disfutar d la vostre companya...i d´un esmorzar d debó...espero q després d les mini vecances tornaré a perdre algún kilet més...el q em fot més es no haber-me quedat per la paella...sniff...,jijiji
salut

Anónimo dijo...

Atençió routierómans, entreu a www.montsec-montsec.com, veureu l´atractiva primera ediçió de la marxa que organitzen els rodadors de balaguer el proper 5 de juliol, 156 kms. amb 3200 m. de desnivell acumulat, pujant el port d´Ager amb un notable coeficient de dificultad, está força interesant i ens queda a 1,30m. en cotxe de casa, em queda pendent en l´agenda i si no passa rés será el meu próxim repte, si algú está interesat organitzem el safari cap a Balaguer. ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta

kimet dijo...

como no pudimos ir a la bonaigua,cuenta conmigo para el safari a balaguer,me intriga esta nueva marcha...

Anónimo dijo...

O.K. Kimet, la setmana vinent ultimem els detalls, SEXE, BICI I ROK AND ROLL, FOREVER ROUTIERS.

Jaume Porta dijo...

La montsec es corre dissabte dia 4 de juliol, no diumenge 5 com Jo havia escrit, sorry.