lunes, 4 de agosto de 2008

Jordi vs Oscar y la canción del verano


Ahir diumenge, mentre rodàvem com posseits a velocotats de vertigen em va venir al cap una cançó. Diu així "No estamos locos/ sabemos lo que queremos/ vivir la vida/ igual que si fuera un sueño". I la versió que em venia al cap era quelcom com "Estamos locos/ no sabemos lo que queremos/ nos va la vida/ pedalear que esto no es un sueño".L'exemple clar de la transformació de la cançó va ser a l'altura de Sant Celoni, amb una brisa d'aire a favor, rodant enfilat a 50km/h, quan aixecàvem el peu i reduíem a uns 38 semblava que anessim relaxats. M'agrada aquesta sensació de rodar ràpid, veure que vas al límit, encara que després a la pujada de Riells no arrii ni endarrera. Les cames inflades i la falta de mentalització per pujar es van combinar per què em rendís a la primera rampa. Ara, ja li deia al Quim fa uns dies al blog; que bé que es veu la batalla des de darrera.Tot i la pallisa, la companyia va ajudar a fer-la més portable. Vam sortir 9 ciclistes i ens vam anar tornant en grups de ressagats, escapats i pilot. Així que em sembla recordar que no hi va haver ningú que es quedés sol en cap moment. El desé ciclista va ser la calor. Companya incansable i que no falta mai a la cita durant els mesos d'estiu. La seva amiga la humitat i la xafogor també van fer acte de presencia, i així cada cop que ens vam aturar en un semàfor de la nacional podíem notar una bona bufetada i com els braços començaven a regalimar de suor.
totes les sortides haurien de ser així, animades. amb una bona colla de participants, i amb circuits exigents o ritmes exigents. Ara bé, també hem de pensar en descansar de tant en tant, que si anem fotent pallises com aquestes cada setmana no aguantarem fins a setembre.
La setmana que ve més.
Jordi

31 comentarios:

Anónimo dijo...

clasificacion de la subida a riells:

1-paco,2h01m
2-luighi,a 5 segundos
3-j.bosch,a 30 segundos
4-kim e.t.,a 1 minuto
5-xavier,a 1:02
6-mengual,a 2:03
7-j.camps,m.t.
8-toni,a 2:12
9-ferran,a 4:04
10-jordi,m.t.

eramos diez....,y no hizo calor....fue una salida super placentera,y a un ritmo soportable incluso para algun que otro personaje del grupo "B".y tu jordi estabas para hacer algo mas de lo que hiciste...¡¡¡gandul!!!

kimet

Anónimo dijo...

SALIDA DEL JUEVES 7 AGOSTO:

-premia-bordoi-SANTA FE-bordoi-premia.

salida a las 7:30 desde la tienda edie"paco"merckx.

los que vengais podreis asistir al terrorifico martirio al que va a someterme luigui"gay"pantani.

AVISO IMPORTANTE: esta salida es unica y exclusivamente para seres atormentados,que buscan la felicidad a traves de sesiones de sado-masoquismo-bondage-lacerations-dominacion.(y sobre todo para quien este de vacances y pueda y quiera venir)

kim e.t.

Anónimo dijo...

Quim,
ja t'ho vaig dir que si. I crec reconeixe-ho a l'escrit, que no estava mentalment preparat per fer la pujada de riells. A més jo encara no estic de vacances i la setmana se'm fa molt dura si el diumenge em maxaco. Precisament avui estic treballant a Madrid i m'hauries d'haver vist dormint a l'avió.
No sé a vosaltres però a mi em passa que els dilluns estic prou bé i el cansament de debó em surt els dimarts.
Per altra banda us haig de donar peixet i fer-vos creure que podeu amb mi...
Jo dijous estaré per Barcelona, però treballant, així que res de Santa Fe. El diumenge segurament si que m'apunto a fer una sortideta. Vigileu la calor..

jordi

Paco_01 dijo...

Salida del domingo 10.08.08

Premià, Sant Pol, Arenys de Munt, Collsacreu, Sant Antoni, Cardedeu, Collet, Premià

Salida 7:30

Hasta pronto
FELICES VACACIONES!!!

Ferran Vila dijo...

Un gran salida el domingo. Lo mejor no subir sólo a Riells, para variar, moltes gràcoies Jordi.
El jueves paso, que con los dos E.T. me da miedo salir no se que me abduzcan. El domingo ya no estoy aquí, la próxima será para Septiembre.
Que sufrais mucho...sobre la bici y buenas vaciones a todos.

Anónimo dijo...

Qui hi haurà diumenge? Ja que sembla que tothom estarà marxant de vacances?

jordi

Anónimo dijo...

yo

Lluis Ciclista dijo...

El Domingo estare de camino a Almeria. Pero hasta el domingo saldre cada dia. Mañana he quedado con Kim y Guillermo para ir a Sta. Fe. El viernes y sabado si alguien se anima podemos quedar para rodar un ratito, antes que el sol pegue fuerte.

Anónimo dijo...

Jordi,
Totalment en desacord amb el qualificatiu de gandul que t'aplica en Kim (ni en broma). Els que com tú i altres companys, traballen viatjant contínuament, o compaginen més d'una feina, o gestionen una empresa , i aprofiten les estonetes que poden per entrenar i a sobre són uns magnífics ciclistes, tenen un mèrit inmens.
Joan Camps

Lluis Ciclista dijo...

Je Je Je. Kim como te atreves a decir aunque sea de broma gandul a Jordi, cuando tu te dedicas a ir dentro del pelotón sin dar un relevo y cuando te decides a hacerlo mas bien ya es tarde, tu si q eres un gandulote. Piensa que hay gente (en la que yo me incluyo) que curramos mas de 8 horas al día, viajamos y somos padres de familia. Y aun así sacamos tiempo para entrenar, hay días que estoy haciendo rodillo y son casi las once de la noche y al día siguiente me tengo que levantar a las cinco para coger un avión. Cada uno tiene el trabajo que tiene y tu tienes la suerte de tener uno bastante free, que te permite entrenar bastante mas que el resto de los compañeros, lo cual te permite tener un nivel aceptable, ¿pero q pasaría si tuvieses un curro con tu horario q no te permitiese entrenar?, seguramente no saldrías con nosotros, je je je
.
A parte de la penitencia de subir el Orrius vestido de invierno que te impuso Javier la semana pasada por tu comentario haciendo referencia a Rafael Vallbona.
Te impongo en invierno en pleno mes de enero salir un domingo de corto, así tendrás una de cal y otra de arena.

Javier Lara dijo...

Hola compañeros
Hoy se que he podido hacer un entreno de calidad en las tranquilas carreteras de l'Alt Emporda, con un recorrido ondulado y un ligero aire de cara he hecho 70 km a una media de 30.6 km/h con cadencia elevada y el 90% del ejercicio no sobrepasando las 140 ppm. Ojala pudiera hacerlo muchas veces. Mañana si no hay tramantana hará Sant Pere de Rodes por la cara dura, con sus rampas al 15% y sus largos trozos al 10%
El viernes ya estoy de nuevo en Premia, Osea Luis que si quieres me apunto a una salidita de un par de horas ¡pero temprano que luego tengo que hacer la maleta!

Lluis Ciclista dijo...

Ok, Javier. El Viernes en la tienda de Paco. ¿A que hora?.

Anónimo dijo...

Que bien lo tienen algunos, con tanto tiempo libre para coger la flaca, que envidia sana me dais.
Yo por el contrario , a trabajar hasta el viernes, y el sabado de vacaciones al pais nipon con el colega xavié y familia, o sea que cuando vuelva o me pongo a entrenar en serio o sino ya me despido hasta la temporada que biene.
Bueno que tengais tdods una buenas, pero que buenas vacaciones, y no os entreneis tanto que luego en las salidas os salís.
A10
Joan Mengual

Anónimo dijo...

disculpame jordi,por lo de gandul....,hoy he sufrido yo en mis carnes una "jordinitis"aguda subiendo santa fe.Por lo del tiempo para entrenar,es muy simple...,dejad vuestros trabajos,abandonad a vuestras mujeres e hijos,y seguidme,yo os dare la verdad el camino y la vida...,y cuando murais tendreis la vida eterna...jajajaja,nada menos que eso se atrevio a decir el "barbas-melenudo"...la diferencia es que el lo dijo en serio.

kim e.t.

Lluis Ciclista dijo...

Joder Kim, todavia te dura la hipoglucemia. Estas desvariando todavia con la salidita de hoy imaginate lo que podria haber pasado hoy podria haber si Guillermo hubiese querido. Estarias haciendo un viaje astral. Para que seas un guru del ciclismo tienes todavia que demostrar mucho. Cuidate y come HC, te han quedado efectos de la pajarraca, je je je.

Mañana quiero salir a rodar en plan tranki, javier donde estas?, dime a que hora quieres quedar en la tienda de Paco

Lluis Ciclista dijo...

Queria decir:
Estas desvariando todavia con la salidita de hoy. Imaginate lo que podria haber pasado si Guillermo hubiese querido endurecer la ascension a Sta Fe. Ahora estarias haciendo un viaje astral.

Anónimo dijo...

soy un mierda patetico

kimet

Javier Lara dijo...

Compañeros, veo que no parais, ni en la ruta ni en el blog.
Hasta ahora he sido muy comedido con mis palabras pero ahora va llegando el momento de descubrir mis cartas y os voy a pedir que que no os metais mas con Kim que pronto estare a punto y me va a servir de sparring, por lo que su gozo,doloroso,hipertorfico celebral se le va a multiplicar por 3 y como no va a poder soportar tanto polacer pronto podreis comprar una Orbea barata, Jua, jua, jua.
Luis mañana a las 8 horas en la tienda, si hay algun cambio enviame un sms 609342720

Anónimo dijo...

Joan Mengual dice:
Soy un mal jefe,e irresponsable,y dejo cuidando de la cuadra a mi hermano porque yo , mi menda mañana me voy ha dar el lujazo de salir con vosotros a las 8,00h.
Me he cogido la mañana libre, por lo que ya que voy a estar dias sin tocar la flaca, me gustaria rodar rato para llevarme la memoria de la salida estos 15 dias.
Nos vemos lo que puedan salir para divertirnos y no matarnos con la flaca entre las piernas.
Ahhh KIM ya veo que hoy has tenido algun problemilla, pero tranqui, no te desanimes en seguir tu progresión que eres duro y masoca , algun dia conseguiras algo importante.
Hasta mañana.

Guillem dijo...

Hello Routiers.
Bueno, bueno, Luis me estás poniendo por las nubes, tanto aquí como en tu blog, casi como si fuera un Sastre o un Contador. No creo que sea para tanto. La Pasarrodona me ha dado un puntillo más, pero creo que aún tengo margen de mejora. En la subida a Santa Fé he disfrutado porque hemos subido a un buen ritmo pero sin sufrir. ¿Qué habría pasado si hubieses estado al 100% sin alergia y sin mocos? Seguramente me habrías hecho sacar los higadillos.
El domingo saldré, quedamos a las 7:50 aprox. en la rotonda de la Meroil.
Buenas vacaciones a los que desapareceis durante unos días.

Paco_01 dijo...

Que tal Guillermo ?, como te fue la Pesarrodona? Explica, explica.

Anónimo dijo...

tras la debacle de ayer,hoy me pregunto:sera que ya voy a bajar de forma?,que tras la paliza de 5 meses seguidos el cuerpo ha dicho basta?...estoy preocupado,paranoico,hoy no he salido,pero me encuentro cansado y flojo.Mañana saldré con paquito el chocolatero y luigui"gay"pantani,ya veremos que pasa,y el domingo saldré a pasarlo bien(espero),con la colla de ciclistas mas autentica de europa,....no se....aunque ahora noto un bajon fisico y moral,presiento que la proxima temporada me voy a llevar el tour,y la vuelta.

kim e.t.

Anónimo dijo...

Quim,
com que veig que t'he encomanat la Jorditis, tu em deus haver encomanat la Quimitis. Ahir vaig sortir després de la feina, de 7 a 9h. Volia arribar a fer una seixantena de km, i ho vaig aconseguir. Font de Cera, La Roca, Parpers, Mataró i cap a casa. Parpers el vaig pujar amb plat i passant per Vilassar de Mar avançava els cotxes a 50km/h. tot s'ha de dir que al sortir vaig veure que el vent bufava de nord i vaig canviar el sentit de la volta per enganxar-lo a favor a la tornada, i així va ser.

Ara aixó només es pot fer en sortides curtes, que si no després no arribes a casa.

Aquest cap de setmana si em trobeu a la botiga vol dir que surto, si no m'hi trobeu és que no surto.

Jordi

Lluis Ciclista dijo...

Kim, tu sigue con tus neuras. El sabado ya puedes prepararte no te voy a dar respiro, ya me encuentro mejor je je je. Y el domingo preparate que la gente te tiene ganas, o sea, ponte las pilas, dejate de mariconadas y deja de hacer la nenaza, jua jua

Anónimo dijo...

Dartacan i els tres mosqueters.Sortideta placentera la d´avui, la neçesitaba perque en set dies no hi tocat bici, ho hi notat, Dartacan ens ha començat a marcar un ritmet alegre desde Argentona fins a Dosrius, ningú dels mosqueters donave relleu fins que m´hi posat devant per baixar el ritme, i es que a dartacan no se li acaven les piles,si continuem aixi no pujem el bordoi.
Al Bordoi cada escù al seu ritme en funçio de l´estat de forma, el Dartacan torna a escaparse perseguit per el mosqueter- xavier a uns metres per darrera el reste de mosqueters Mengual i Jaume fent la nostre pujadeta, sense esprimirnos, al menys Jo.
Tiran capa la Roca el mosqueter-napoleon, s´ha marcat una crono a 46 km/h. durant una bona estoneta, sabia que no continuaba i que es desviaba a Parpers, volia exprimirse i esprimirnos una mica, chapeau company, hi disfrutat perseguint, Mengual a la Roca preguntan per Tú, no ha sentit quan deies que tornaves per Parpers, el mol mamón, per aixó S´ha marcat una crono.
Continuem pasant la roca, a ritme ligth i avans d´arrivar a Vilanova de la Roca, incremento una miqueta mes per provarme tiran força sapiguen que el semafor d´aquest poble mai li agafat verd i ens faria parar , com aixi ha sigut.
La pujada a la Conrrería en plan tranqui,contemplan les vistes i gaudin de la xerrada,arribem a la nacional i ens trobem al Navarro , li brindem a enganxar al grup i comença la festa, aquet esta fort i ens marcara una crono segur, es un clasis de la nacional, algo aixi com el nostre Kime.t. pero en plá, surt tots els dies de diumenge a diumenge i tiro perque em toca, el ritme es va acelerant i pasem a fer relleus tots, fins i tot un camionarro al que en dartacan-luigui a decidit enganxarse com una lapa darrera,la velocitat de boixos, per darrera em treuen els adesius el reste de mosqueters i em quedo tallat veien com el camió fa de gregari als companys fins a premia ,quinas maquinas, merÇes per l´espectacle, em falten kms., ho noto, ting que apuntarme a mes sortides del "A", si vui estar a la alçada.Fins a la propera cita.ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS. J.Porta.

Anónimo dijo...

Joan Mengual dice:
Jaume, eres un cronista y ciclista cojonudo.
Siempre tienes buenas palabras para todos, y eso dice mucho de ti.
Realmente yo también me lo he pasado en grande hoy, y mas pensando que tenia a la tropa trabajando en la empresa y yo dando a los pedales, me parece que a esto me voy a apuntar mas veces la temporada que viene, y menos trabajo que al final todo lo que no sea dar pedales y jodienda, no merece la pena.
Por otro lado la salida de hoy si la hiciese un día por semana, me ponía las pilas rápido, este Pantani es la ostia.
O revienta por el camino o que nos vayamos preparando que nos va a poner a gusto, está que se sale, encima le miro y me miro y veo que tiene una cinturita de bailarina y yo de cazador de jabalí, que ni te cuento.
Hay como consiga coger la ilusión de antaño y me ponga a bajar peso y entrenar con calidad, con la tropa que estamos haciendo haber quien jode a quien, no nos va aguantar ni Contador si viene algún día porque le invitemos.
Bueno dejo de soñar un poco, bajo a la realidad y me conformo que la medio barriguilla cervecera y a aguantar en las subidas a los maricones que me joden.
Va por todos los que me aceleran cuando estoy jodido subiendo.
Ahhhh en llano se vale todo, hay podemos hacer lo que queramos inclusive ir a palos y haber quien revienta, eso no cuenta, jejeje

Bueno buenas vacaciones a todos, la familia Xavié Lara y la Mengual se van mañana a Japón hasta el 24.
Coñó mi mujer no me deja llevar la bici que mal rollo, yo que pensaba regresar en bici encima del avión para daros caña cuando regrese, ahora llegaré flojillo y me matareis vandarras.

Guillem dijo...

Si durant l'any ens falta temps per fer tot el que voldriem, a les vacances a mí em passa el mateix. Aquest any no tenim previst marxar fora, però sí sortides d'un dia i entre aixó i entrenar una mica, gairebé no paro a casa. Per aixó encara no he fet la crònica de la Pasarrodona, però com que "más vale tarde que nunca", aquí va la meva crònica de la marxa.

Es una marxa molt "casolana", on no surt gaire gent i que no conta amb grans mitjans tècnics com xips i aquestes coses, però per 16€ que val l'inscripció no es pot demanar gaire. No sé com son els avituallaments, per que només em vaig aturar un cop a agafar aigua, però n'hi han 3 i menjar a la sortida i a la arribada. Et donen un diploma amb el temps, un mocador pirata pel cap i les fotos son gratis (un bon detall), jo vaig agafar les 3 fotos on sortía.

Degut a la falta de mitjans tècnics com he dit abans, les inscripcions es van allargar molt, havíes de fer 2 cues: una per l'inscripció i un altre per pagar. Total que en contes de sortir a les 8 vem sortir a les 8:19.

22ºC a la sortida i cel ennuvolat per una mena de boira alta. Primers 4 Kms. neutralitzats pel carrers de Manresa fets en 15' a una mitja de 16 Km/h. Aixó ja et fa perdre molt temps. Quan el cotxe que obra la marxa comença a còrrer, al repetxó que hi ha sortint de Manresa dos ciclistes s'enganxen devant meu i cauen, per sort els puc esquivar i accelero per tornar a agafar el grup.

El primer port, el Coll d'Arbós es pujar ràpid, però aguanto al grup de devant. La baixada cap a Marganell i Castellbell i el Vilar també es fa molt ràpida, però a roda es va força bé.

Començo Montserrat molt mentalitzat per patir i intentar aguantar tot el que pugui. Encara està núvol, però a mitja pujada el sol ja comença a escalfar. De seguida s'en va un grup d'uns 20 o 25 per devant, com deuen anar! per que jo pujo a 22-24 per hora i em quedo en un grupet d'uns 15 que també pujen forts. Anem agafant algú que es despenja del grup devanter i per darrere també perdem unitats. A falta de 2 Kms. em treuen de punt i em despenjo una mica, coronant a uns 200 m. d'ells. Passo de l'avituallament i als repetxons que hi han després de Montserrat, que gairebé son pitjors que el port, ens ajuntem uns quants i baixant fort cap a Marganell tornem a agafar el grup de devant, en el que sembla que ningú vol tirar i no van massa ràpid. Veig que algu intenta saltar del grup, peró sense éxit. M'en adono que gairebé tots els que van en aquest grup son bastant joves i tenen pinta de amateurs, ciclosports i també gent amb maillots d'equips de BTT.

Arribem de nou a Castellbell i el Vilar i comença el 3º port del día el Coll de l'Obac. Aquest m'el prenc amb més calma i no intento aguantar fins a reventar, sino que pujo al meu ritme, reservant forces per Les Estenalles. De seguida em quedo sol, amb gent per devant i per darrere. A falta de 2 Kms. per coronar m'agafen dos cicistes de Berga i arribo a dalt amb ells. A l'avituallament m'aturo a omplir un bidó, un dels de Berga també i l'altre comença a baixar sense aturar-se. Començo de seguida el descens cap a Terrassa sol, i als Kms. finals de baixada, que son més suaus i amb moltes rectes m'agafa el de Berga que va a roda d'un tío amb maillot blanc i blau i culotte blanc sense cap lletra i amb una pinta de rodador que fa por.

Travessem Terrassa i en començar les primeres suaus rampes d'Estenalles el "rodador de blanc" posa un ritme infernal, el de Berga es despenja de seguida i jo aguanto com puc la seva roda. En varies ocasions estic a punt de deixar-lo anar, em porta al límit, no puc ni beure aigua i aquí la calor ja comença a picar, però si vull fer un bon temps he d'aguantar com sigui. Pujo tota la primera meitat del port amb el plat i anem agafant i deixant cilistes tant de la marxa llarga com de la curta. Estenalles per aquest costat es bastant suau i quan ve alguna rampa més dura el rodador baixa una mica el ritme i curiosament jo aprofito per recuperar. Entre el Km 11 i el 12, el més dur, amb rampes del 7% el rodador afluixa una mica i per fí puc donar-li un relleu. Als últims 500 m. que tornen a ser una mica més durs, els faig tirant jo, seguint avançant ciclistes.

Comencem a baixar i potser per que el rodador s'entreté una mica menjant i bebent, li trec uns metres. Em trobo un cotxe "dominguero" baixant a 30 km/h en una zona de revolts i per precaució no me la jugo i em quedo al darrera, però el rodador tal com arriba l'avança a tota hostia en un revolt sense visibilitat jugant-se el tipus. Jo no l'avanço fins que no ho veig clar i el rodador ja m'ha tret uns 200 m.

El rodador no m'espera i comença llavors una persecució que durarà 17 Kms. Als repetxons que hi ha baixant m'hi vaig acostant, però als trams rectes de baixada on s'han de donar pedals se m'en va una mica. Coronant l'últim repetxó, el més llarg, d'un Km, aconsegueixo agafar-li la roda, però al mateix moment m'agafa una rampa al adductor de la cama dreta i he de deixar de pedalar, estic acusant l'esforç de tota la marxa i sobretot el gran esforç de la persecució. Quan em recupero una mica ja m'ha tornat a treure 100 m. Arribem a Navarcles i aquesta vegada el trànsit m'ajuda a mí: un cotxe que frena en un pas de vianants, els vianants que travessen i el rodador no té més remei que frenar, moment que aprofito per tirar-me a sobre d'ell i ja no deixar-lo anar fins a l'arribada.

Després de tot el que m'ha fet patir, no penso donar-li ja cap relleu, el molt fill de p... em podia haver esperat i tots dos a relleus hauriem fet més camí. Finalment sí li dono un parell de relleus, em sembla que ell també va una mica tocat i l'últim relleu que li dono és de 2 Kms. No em passa fins a falta de 500 m. en que em fa un mig relleu mig pal, intentant que no li agafi roda. El molt cabró no vol que arribi amb ell i a l'ultima recta en pujada intenta de nou deixar-me, però no ho aconsegueix i entrem junts a meta.

Al final satisfet a mitjes. Temps 4:16, el mateix que fa exactament 11 anys (l'any 97 la marxa també va ser el 3 d'agost). No he baixat el temps però l'he igualat, i no és el mateix fer la marxa amb 33 anys que amb els 44 que tinc ara. Bé, el temps és una mica aproximat, per que com ja he dit no hi ha xip i a l'arribada hi ha una noia que canta els dorsals dels que arriben i un tío que els introdueix a l'ordinador.

128 Kms. en 4:16 dóna una mitja de 30 Km/h exactament, però si descontem els 4 primers Kms neutralitzats, serien 124 en 4 hores, o sigui mitja de 31, que no està malament amb 4 ports i 2200 m. de desnivell amb Montserrat pel mig.

Bé fins aquí aquesta "petita" crònica de la Pesarrodona.

Lluis Ciclista dijo...

Muy buena cronica Guillermo. Mas vale tarde q nunca. El rodador de pacotilla no pudo contigo Je Je Je.
Força Routiers

Anónimo dijo...

hoy hemos salido 7 cracks de los pedales automaticos:paco,alfonso torres,guillermo,j.bosch,albert,j.camps y yo.se ha ido a toda ostia casi todo el trayecto,se han subido dos puertos:collsacreu y collet,y los puestos en las cimas son los siguientes:

collsacreu:
1-guillermo
2-paco
3-j.bosch
4-alfonso
5-kimet
6-j.camps
7-albert

collet:
1-alfonso
2-guillermo
3-j.bosch
4-kimet
5-paco
6-j.camps
7-albert

bravo a todos y gracias por darlo todo,nos vemos la ultima semana de agosto.

kim e.t.

Anónimo dijo...

Bones...
AL LORO !!!!
Aquesta classificació d´el e.t,està malament
EMBAUCADOR !!!
a COLL SACREU,l´Alfonso Valverde, m´ha guanyat
I al COLLET,a l´últim moment m´ha tornat a guanyar l´Alfonso, i el reste ho sento peró no ho sé
El que si,que sé ,que jo hi notat la baixa avui d´en Luis
Salut

Anónimo dijo...

Kim: has llegado tan atràs en los puertos que no has visto la llegada de los cracks ja ja ja.

En el Collet, tal como dice el amigo Jaume, él ha hecho 2º y yo he sido tercero. El Collet por ese lado ni es puerto ni es ná. Teníamos que haber vuelto por el Orrius y os ivais a enterar ja ja ja.

Guille