lunes, 12 de mayo de 2008

Remences pasada per aigua

Al final es va complir el pronóstic del temps, encara que de bon matí quan sortiem a les 6.00h. de Premia el cel no amenaçaba pluja i tots anavem ilusionats de tenir un bon día de ciclisme.
La gent en la linea de sortida alucinaba , semblave com un miracle després de la previsió del temps, que tinguesim tan bon día per la practica del ciclisme pero l´infer vindría després de Bracons, on pujan ja començabe a ploure i just coronar i veure el panorama amenaçan una tempesta d´aigua a l´altra banda, molta gent giraba i donaba la volta direccio St Esteve d´en Bas, els mes atrevits seguian endevant a completar la marxa llarga.La baixada estava tremendament perillosa, a la segona curva el primer accident,un que es fa un recte per anar massa follat, contra la valla, començo a plantexarme que lo mes important es acabar sense incidents i oblidarme de superar el meu registre, patia per els meus companys routiers que habia deixat anrrera, en J.Camps que no baixa mol i menys en mullat, en Tomas i en especial per en Jossepe, no s´esperaven aixó.
Al arribar a Manlleu paro per fotre un riu al avituallament i omplir el bidó,!collons! ja esta aqui en Tomas, dons si que ha baixat bé el tío, avui va fenómeno.La pujada cap a Cantonigros direcció al Port de Condreu plovent i amb el vent de cara,per acabar de maxacarte, toca regular i anar agrupat.Arrivant a Cantonigros comença a caure un xafec acompanyat amb una mica de pedra, qui pari ja no torna a enxegar,! endevant i força amb dos collons!,quin patiment, en la meva vida de rodador mai i aguantat tant, animaba a la gent perque no abandonesin, el anims i el calor humá en aquets moments es fonamental, s´han de treure forces d´on sigui.
La puntilla ens esperava mes andevant,en l´ultima baixada direccio Olot amb la carretera que semblava un riu, la temperatura que et començabe a gelar ja que baixant no dones pedals i et gelas com un pardalet mullat, la boira no volia ser menys i en punts no es veia a 50 metres,els frens que no responian, tenias d´anar frenant a rafages per treure l´aigua de les llantes, a la fi arrivada a meta tots gelats, agafo el diploma i sorpresa, increible,¡ com pot ser que hi rebaixat temps de l´edicio anterior amb aquestes condicions?, no m´ho explico, que mes vui, dons que tots els companys routiers arrivin bé en aquesta maratonia d´aigua i al final aixi ha sigut, fantastic! tots han arrivat sense incidents, fins a la propera cita, ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS.
J.Porta.

19 comentarios:

Anónimo dijo...

felicidades jaumet.
Ahora te toca explicar,si quieres,porque no vas a andorra...,pero si eres un clasico de envalira!!!!!!

kime.t.

Anónimo dijo...

Jaume, no ens vam veure, i vaig pensar que també us ahvíeu rajat com d'altres. jo vaig pujar a Olot el dia abans, la Mercè hi té familiars i vam aprofitar la invitació. A l'arribar cap allà a les 8 del vespre a Olot queia aigua de valent, i no va parar de ploure fins ben entrada la matinada. Jo em posava al llit cap a la 1 sense esperances de sortir l'endemà.
Al llevar-me, sorpresa! semblava que s'obria, no molt però s'obria. Vaig trucar al Paco i tot a veure si pujaven. No les tenia totes i ja intuia que ens acabaríem mullant. Vaig anar cap a St Esteve amb l'esperança que es posés a ploure abans de sortir, un cop sortits tenia l'esperança que plogués abans d'Olot, però només van caure dues gotetes arribant a la Vola. Així que cap a Torelló i Manlleu resant que no plogui. A Manlleu la carretera estava molt molla, però fins a Cantonigrós no va venir el desastre. Va començar a ploure poc i va acabar fotent un aiguat que déu ni do. La baixada com bé dius era un riu, ple de fulles i amb boira. Com vaig alegrar-me que s'acabés, els últims 4km en pla van servir per entrar en calor mínimament.
Que acabessis amb millor temps indica que si no hagués plogut haguessis fet un temps de collons. A mi també em va passar; 4 minuts per sobre del mue millor temps, amb la pluja i parada inclosa a socòrrer una punxada (li quedaven 70km i em va saber greu deixar-lo tirat).
El millor de tot l'espectacle eròtico-ciclista de després, quan a l'arribar al cotxe em vaig despullar completament al mig del parking per treure'm 10 kg de roba mullada i posar-me alguna cosa seca.
Encara sort que sembla que no vaig caçar una galipandria que si no.
Al vespre vaig parlar amb en Joan Camps i em va comentar que molt assenyadament, quan va veure la tormenta a Bracons va decidir donar mitja volta.
Esperem que a la propera no ens mullem.

jordi

Anónimo dijo...

Al final si que hi vaig a Andorra després de resoldre els meus inconvenients personals que tenía.
Per cert Kime.t., records del teu club de fans de la remences, m´han dit que no et volen veure per allá ni en pintura, després de les teves declaracions en la web.
Y es que mai apendras a nedar i guardar la roba, la filosofia LAOT-ZEN,recordes?,de la que Tú predicas pero no practicas.
Com camarada de dolor i company routier et podre aconsellar pero no podre ferte cambiar, i es que L´ET, com Jo et baig bateixar, es aixi, el que l´acepta bé, el que no ,l´evita, pero sempre guardan el respecte mutuo entre les persones. Fins la propera FOREVER ROUTIERS.

Anónimo dijo...

és veritat, ja no hi pensava, tots els comentaris, a part de la pluja tothom parlava dels comentaris de la web, i més diu volia conèixer a un tal ET. Vaig repartir unes fotos teves, Quim, per si mai es creuen a la carretera amb tu pugui actuar en conseqüencia... :P
fora bromes, ni a en Gonçal ni a altres de l'organització no se'l veia intranquil i no els vaig veure en cap moment demanant els papers a la gent. ni ta sols en els avituallaments...
Res Quim, que l'únic que vas provocar van ser revoltar una mica la web.

Ara fa una estona he vist que hi havia força Routiers ahir. A part de tots els del B, que van complir com els millors, el Guillermo finalment també va pujar i va fer la curta.

El que si que he observat és que la majoria dels participant van donar mitja volta i van decidir plegar abans de mullar-se massa. De 2500 inscrits ja només en van sortir uns 1700 o 1800, dels quals 1200 no van completar la llarga bé per estar incrits a la curta o per donar mitja volta.

Llàstima que no em plogués abans si no jo també ho hagués fet...

jordi

Anónimo dijo...

La meva més sincera admiració per en Jordi, en Jaume, l’Antonio Tomás i en Josepe, que vareu tenir el nassos de completar la marxa en aquelles brutals condicions. Jo ja tenia decidit que quan es poses a ploure, si era abans de Bracons, ho deixaria còrrer. I just va ser a la paradeta que vaig fer a l’avituallament de dalt el port, quan va començar a diluviar. Vull destacar la pujada de Bracons d’en Jaume i l’Antonio que em vam passar a l’inici del darrer Km, quan les rampes són terrorífiques. Em vaig quedar darrera seu comtemplant com pujaven, tota l’estona drets a la bici, sense seure al sillín ni un moment. Realment impressionants!! M’hi apuntat al vostre club de fans.
Joan Camps

Anónimo dijo...

vaya,vaya...como me alegro de todo,incluso de lo que no...tambien me alegro. Y me alegro especialmente,aparte de poder subir con mi colega J.Porta a envalira,de que esta marcha os ha hecho mas duros...y eso me motiva aun mas para competir al maximo nivel,y despues...gane quien gane...todos alegres y de fiesta...pero aplaudiendo al ganador y sabiendo quitarse el sombrero cuando pase..sea quien sea. Sabeis,cuanto mas nivel hay en el grupo routier,mas merito tiene estar delante...

nos vemos ya,martires sadomaso

kim e.t.

Paco_01 dijo...

Como es sabido, las condiciones climatológicas en las que se desenvuelve la práctica del ciclismo constituye uno de los pilares básicos de las señas de identidad de este deporte.
Cualquier "etapa" realizada bajo condiciones adversas, frio, lluvia, viento, calor, etc. automáticamente ve multiplicado su grado de dificultad lo que a su vez disminuye la cantidad de gente preparada o con el suficiente caracter o güevos para realizar el propósito.
Conseguir acabar una de estas pruebas se convierte en una gesta.
Mi más cordial enhorabuena!
Josep, Antonio, Joan, Jaume, Jordi y Jaume, os felicito. Habéis dado una muestra clara de calidad como ciclistas con mayúsculas.
Esta vez admito humildemente el apelativo de rajao, pero... la carne es débil, y a pesar de que necesecitaba disputar esta marcha, el cuerpo no me pedía hacerlo desde la épica.
Un abrazo a todos.
El próximo domingo es la marcha de Terra del Aigua.
Estaremos en contacto.

Anónimo dijo...

Com no te vaig veure a la marxa m´hi descuidat de Tu a la meva cronica; "SUPER-JORDI", el primer routier clasificat amb un super temps de 6.03.59, encara que lo més important era arrivar sense incidents, tenin en compte les adversitats. Felicitats a tots estimats companys,després de lo que varem passar ahir ja no ens espanta rés, som camaradas del patiment, estem mes forts sicológicament que mai.
En Guillem no va anar a la marxa, va ser en Miguel qui va aprofitar el seu dorsal,va fer la curta juntament amb el legendari capitá del "B", Jota.
També va anar J.Carlos Loscos,que veig que també va fer mol bon registre, el primer routier de la curta, feliçitats company!Fins a la propera...ENDEVANT I FORÇA ROUTIERS!.

Paco_01 dijo...

Felicidades J.J., Miguel y Juan Carlos. Tampoco os habéis arrugado por la lluvia.
Enhorabuena por acabar la marcha y sin incidentes.
Propongo para el grupo A una salida alternativa a la marcha de Terra del Aigua:

Arenys, Collsacreu, Collformic, La pullosa, Moya, Sant Feliu de Codines, La Atmella, Marata, Parpers.

Salida a las 7:00 h

Javier Lara dijo...

Felicidades de nuevo a todos los fenomenos Routiers que asistieron a la Remences, para hacer una marcha en esas condiciones necesitas estar mentalizado (yo por supuesto no lo estaba) y como ya se ha dicho eso te hace mas fuerte.
Con respecto a Terras de l'aigua,¿alguien va a ir?, ¿se ha inscrito? o ¿vamos a hacer parte del recorrido saliendo de Premià sin salir con la marcha?
Publicar vuestros comentarios asi iremos coordinados

Anónimo dijo...

WOLAS A TODOS... SOY GERARD, el que esta en londres... alguien me podria dar el mail de paco?¿

GRACIASS!!

Anónimo dijo...

yo prefiero mil veces salir todos los routier y hacer el recorrido propuesto por paco,que cualquier marcha. Porque yo con quien compito y de quien tomo referencias es de los ciclistas que conozco,con quien comparto entreno durante todo el año.

kim e.t.

Lluis Ciclista dijo...

Yo me apunto a los 170 Km propuestos por Paco. Vaya pajaron voy a cogeerrr

Paco_01 dijo...

Hello Gerard! Que tal?
Supongo que seguirás las batallitas que contamos y se te pondran los dientes largos. O te alegras de librarte? Tranquilo que todo llega. Cuando vuelvas al Maresme estaremos iniciando la temporada de otoño. Alguna salida podrás marcarate.
A ver si montamos una vuelta por la costa con Florencio, el Purito y algún otro "pro".
Mi correo es fgorreta@hotmail.com
Un abrazo. Cuidate.

Anónimo dijo...

Aquest diumenge vinent, si no surto el dissabte a la nit estaré a les 7,oo devant de la botiga, personalment prefereixo fer l´etapon que ens ha planteixat en Paco, que es com una Mauri ampliada, us aseguro que no trobarem a faltar la terra de l´áigua, tenim que respectar als que no estiguin tan forts ya que surten uns 170 aproximadament,cal regularse i portar menjar per no agafar pajarón. Avui hi tret a paseixar a la flaca, s´ho mereixia després de lo bé que es va portar diumenge passat,sentía com si em demanes més kilometres, al acabar de rodar quan l´ éstava nateixant m´hi quedat atontat miran-la una estona i li parlat: que maca que ets i quins grans moments pasem junts, si no fos perque ets una bici et fotaria un polvo, tia bona!, maçiza, sera que m´estic tornan boig per Tú?,dons quina bogeria tan maravellosa. Fins la propera cita...FOREVER ROUTIERS.

Javier Lara dijo...

Kim ¡calmate! , donde esta tu filosofia LAOT-ZEN.
A mi tambien me gusta salir mas con los compañeros que en una marcha, por supuesto, pero si no recuerdo mal este fin de semana no se podia ir a Andorra porque era la Terras de L'aigua, entonces ¿en que quedamos?
Por otro lado tu objetivo ¿no es la Quebrantahuesos? ¡Pues no se como lo ves! pero el nivel de esfuerzo si quieres hacer un buen tiempo no es el mismo en una salida dominical que en una marcha donde te emplees a fondo, y mas ésta que es muy exigente y de alta montaña. Te recomiendo que te tomes cada mañana una tortilla de Lexatin es mano de santo.

Anónimo dijo...

cambiaria la quebranta por una salida de 26 routiers,de 180km,en la cual huviera un gran premio de montaña en la cima del montseny(turo del home)y en la que absolutamente todos finalizaran el recorrido.

ah,no sufras por mi...,estare a tope si todo va bien desde el 24-05-2008,hasta el 22-06-2008.Luego ya me "rejalare" y sere mas accesible.
¡¡hasta el domingo a las 7 "in the Paco's shop" mega crackers,comedores de galletas y pan con aceite!!!vais a adelgazar 4 kg,por lo menos!!!

KIM E.T.

Anónimo dijo...

Jo m'apunto a la sortida de collformic i la pullosa. Tot i que no em faria res anar a la marxa, si que és veritat que al final ens acabem estressant a les marxes. El fet de sortir amb la colla permet arribar abans a casa, cosa que la dona agraeix, sortir al nostre ritme i disfrutar plenament de la sortida.
Que algú vol comparar-se amb qui surt normalment, ell sabrà què fa. Aquí sortim a disfrutar amb la bicicleta. Potser és que aquest personatge no està tan segur de si mateix com vol aparentar i fa certa la dit aquella de "perro ladrador poco mordedor".
Apa Quim a entrenar i a demostrar-nos el contrari!!! :D
I Xavier, no sé què va fer decidir anar a andorra el cap de setmana següent, però si que em sembla recordar que la marxa hi tenia alguna cosa a veure. Així que res, paciencia i si vols pots arribar-te fins a dalt de santa fe, baixar cap a viladrau i venir-nos a buscar. si ens avises podem esperar-te.
Per a altres ocasions, ja ho sabrem, que si volem anar a andorra no cal estressar-se pel tema marxes, i si cal saltar-nos-en alguna doncs així ho fem.

Apa, bona nit a tothom.

Jordi

Anónimo dijo...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!