domingo, 7 de octubre de 2007

Crònica de la volta

Deu ser que m'han vist més en forma que la setmana passada i més actiu a la part final de la volta i això ha fet pensar a tothom que tindria forces i ganes per fer el relat de la volta.Poca cosa de nou hi ha per explicar; sortida tranquila fins a 1km de Font de Cera on ja estàvem calents i s'han repartit les primeres bufetades. Arribada a Caldes, havent saludat uns espectadors de luxe a Lliçà (us heu fixat que el futur puja amb força! Quina por ja veure a l'Adrià preparat per a competir, tot i que Paco li hauries de donar un maillot de Routier!).Després de la rotonda cap a Caldes algú s'ha pensat que ja estàvem al port. Ja ho té el fet de no conèixer la ruta, i amb el ritme que s'ha pujat era per pensar que era la fi del món.El següent port era el farell. Aquí poc puc explicar de la pujada. A un quilometre i mig ja anava despenjat, i fent broma amb en Mengual li comentava de passar per la carretera vella. Ell no s'ha decidit però jo m'hi he fotut de cap, i déu n'hi do el que he escurçat. A l'agafar altre cop la carretera tot just em trobava el Paco. Mentre, cadascú pujava al seu ritme, i en Cristóbal al d'algú altre, ja que tot i confesar-nos que no estava en forma ha aguantat molt bé davant.La tornada més relaxada, fins que hem arribat a la nacional. O és l'asfalt nou, o les ganes acumulades de tota la setmana, però fins a l'últim moment estem amb el punyal entre les dents, i a en Joan li encanten les tàctiques de final d'etapa. Si no ataca a la pujadeta del Pryca, esprinta a la nova rotonda de Premià. Espero que no hagi hagut de frenar massa fort amb la manifestació que tallava la nacional.Hem sortit en Mengual, en Xavier, en Joaquim, en Joan, l'Albert, en Paco, el Guillermo fins a Caldes, l'Antonio Tomás fins a Sta Eulàlia de Ronçana i jo (en jordi).Hem fet 105km, amb 4h11m segons el meu crono, tot i que jo allargo des de Vilassar i avui he escurçat al Farell.La setmana que ve a dos quarts de 9, a la botiga, per una altra emboscada del nostre estimadissim Presi, que si li deixem planificar les sortides és el què passa.Jo la setmana que ve no hi seré, tenim bodorrio d'un cosí de la mercè, així que li passo el relleu a algú altre, i si no que torni a escriure en Mengual que ho fa molt bé.Jordi"

1 comentario:

Anónimo dijo...

pero..., ¿ que pasa?!!!!!!. me he tirado dos años perdiendo entre 20 y 30 minutos en cada subida, y ahora se cogen atajos?.
que barbaridad. aunque si lo hubiera sabido quiza lo hubiera cogido tambien... jeje.

ahora hablando en serio, la salida de este
domingo al farell me ha gustado mucho, habra que volver, verdaderamente es de elogiar la comedura de cabeza de Paco para
sorprendernos con cada salida.

el viernes es fiesta y si no llueve, saldre. decidme algo.